![]() |
|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 1024> |
Автор | |
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АБЕ, НЕ СЕ СЛУЖАТ ТАКА ПЕЧЕНИТЕ ПРАСИЊА!!! ЌЕ ставиш јаболко в уста и магдонос на глава ко на скечов
|
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Auuu...ovde naveliko se praznuva....prasinja ,pivo....
![]() A kafe da daeshe nekoj? |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
оваа залута на музика, вика Нептун го барала
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() ![]() Taman... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
ај сега части по едно машко кафе
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
![]() за ваква би те честел кафе за цела година
![]() |
|
![]() |
|
важи
![]() ветувам дека ќе ја чувам во компјутер и секој ден ќе ја постирам ![]() |
|
![]() |
|
Neptun74 ![]() Сениор ![]() ![]() Orbiter Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 2643 |
![]() Povelete... ima uste, koj e za... Da napravime guzva, tancerkata da ne si zamine... |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ќе ти оставам број .... да ми се јавиш кога ќе дојдеш .... за кафето
![]() |
|
![]() |
|
не треба број... еве Нептун веќе почасти кафе... и без број
![]() Изменето од Анастеа - 08.Септември.2009 во 21:06 |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Aj edno kafe na 078 333...plakjam na lice mesto
![]() |
|
![]() |
|
Prvo prasaj kakva e cenata... ![]() |
|
DeepBlue
|
|
![]() |
|
Ehh ...kafe kolku bi mozelo da chini....
![]() |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Stoe be ova tuka....Drumska-drive....
![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 438439440441442 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |