IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 295>
Автор
Порака
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Статус: Офлајн
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 17:55
Originally posted by mileg mileg напиша:

Па Мирослав модераторот бојан81 треба да се извини поради тоа што ме увреди мене како член на лп.Тоа вие не го знаете туку само јас го знам.И сега за да не се извини тој се исклучи.Јас напишав на администраторот за тој проблем и тој кажа дека ќе преземе санкции
a koj ni bese bojan81...nekoja letecka cinija koja od vreme na vreme ne posetuva...toj e unknown za nas...6 meseci u ovoj forum i ne znam dali komentiral 10 pati na ovoj forum ili ne...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 17:57
Важно тој ме нападна со вулгарни зборови на лп.Сакам под итно да се смени.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:11
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

nema sto da se opravduvam a uste pomalku pred tebe...toa sto u tetovo nema znaminja za drzavni praznici ne e moja vina ili na koj bilo albanec...jas ziveam u skopje,imam komsii makedonci i tie se  patrioti tolku sto za nitu eden praznik ne  stavaat znaminja u nivnite dvorovi ili balkoni...100% sum siguren deka ni ti nikogas ne si veel makedonsko zname...nekoe drugo moze ama za makedonsko ne sum siguren...

i ti ocekuvas deka nekoj ovie gluposti za koi da gi smislis ti trebase cel vek , kje gi sfati kako razumno pojasnuvane zosto vo nitu edna opstina vo ZAPADNA MAKEDONIJA ne se pocituvaat drzavnite obelezja ??? a toa dali nekoj od balkon vee ili ne vee zname e irelevantno vo slucajot so POCITUVANJE NA DRZAVNITE OBELEZJA ......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:14

podgotvi nekoja peticija... mozebi i jas ke se potpisam na nea
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:15
tuka ne stanuva zbor za individualno paftanje so fljamuri ... kako sto na primer MAKEDONSKITE albanci go pravat so paftanje so fljamur na druga drzava ..... so sto normalno , se narusuva zakonot za upotreba na fljamuri na drugi drzavi .....tuka stanuva konkretno , zbor za koj postoi i zakon ..... koj zakon MAKEDONSKITE albanci ne go pocituvaat a po potreba i samo vo slucaj na zadovoluvanje na ne mal broj baranja od strana na vladata glumat lojalnost kon drzavata ......

Изменето од miroslav_g8 - 14.Октомври.2008 во 18:20
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:16
не сакам бидејќи можеби ќе ме банираат и затоа не сакам,но ако продолжи така ќе направам
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:16

...ајдеее, сега ја сврте плочата...?!

...те молам престани со овакви обвинувања, станува веќе досадно и почнува сите да не замара!

...повели коментирај на темите и без обвинувања...!

...поздрав...

Изменето од moira - 14.Октомври.2008 во 18:17
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:23
Јас дискутирам на темите ама да не ме увредува твојот колега бојан81
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:23

не сакам бидејќи можеби ќе ме банираат и затоа не сакам,но ако продолжи така ќе направам
sto e be... se plasis????

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:25
се плашам од модераторите бидејќи еднаш ме банираа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:25

i ti bi se plasel da ne si " kon( de) struktiven " i " lojosan " gradjanin голема%20насмевка

Изменето од miroslav_g8 - 14.Октомври.2008 во 18:26
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:28
Не мирослав се плашам да не настане забуна како тогаш и да ме банираат повторно.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:29
ispravno ... poubavo da se drzis do igricite ... a vozdrzis od komentari ..
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2008 во 18:30
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i ti bi se plasel da ne si " kon( de) struktiven " i " lojosan " gradjanin голема%20насмевка

jas od nisto ne se plasam druze...takov tip sum...samo od gospod se plasam...i te molam ne bidi tolku dosden okolu temata za lojalnost...da bese nekoj drug ke sfatev ama ti...
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4243444546 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.