![]() |
|
Бугари - 100% ТуркоМонголи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 824> |
Автор | ||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
брей и "чубрица" ли имате бе ![]() |
||||
![]() |
||||
Каснаковски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
|||
КРАК. ВИДИ ШТО ЗНАЧИ ВО РОМ`НСКИОТ ЈАЗИК. ПА ТОГАШ ЗБОРУВАЈ. ВО НАШИОТ ДИЈАЛЕКТ Е ДАЛ ИЛИ КЛОН, НА ДРВОТО. ИМА НЕКАКВА ЛОГИКА, НЕЛИ? |
||||
![]() |
||||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
|||
Не бе, ние сме неписмени питекантропуси. By the way след като сте ни дали кирилицата, зошто пишеш на латиница? |
||||
![]() |
||||
да бе ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 237 |
|||
да бе
ама само неписмени сме можеме да си читаме |
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
za da prasuvas oti nie sme mnogu bistar narod znaeme da pisuvame i na kirilica i na latinica |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
Каснаковски ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 130 |
|||
ДА БЕ, КАДЕ ТИ Е АВАТАРО СО ДУЛОТО БЕ?
|
||||
![]() |
||||
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
|||
jas da gledam kaj ciganite???? vo niven jazik??? asociras deka guraristata koristija i niven jazik hahahahah so da ne gi vidov frikovi na idol |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
![]() |
||||
|||
да бе, заборавил сум да го ставам на овоj "да бе" Изменето од да бе - 22.Март.2009 во 21:08 |
||||
![]() |
||||
|||
duloto????
tova mora da e tatarski zbor ahhahahahah |
||||
|
||||
![]() |
||||
|||
АМА НЕШТО СЕ СРАМИТЕ ОД КИРИЛИЦАТА, ШТО ЈА СОЗДАДОВТЕ И НИ ЈА ДАДОВТЕ ДА ЈА ЧУВАМЕ ДОКАКО СЕ ОСВЕСТИТЕ. |
||||
![]() |
||||
oho ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 142 |
|||
E pa i jas znam da pisam na latinica, ama ne mi e potreba. Da nemas nekakvi kompleksi? |
||||
![]() |
||||
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
|||
:):):):):):) Кој,каде - каков Дуло бе Македонскиот Цар Самуил тоа родот ТуркоМонголски го уништил у корен,нема веке туркомонголин од Дуло родот
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
КОЈ Е ТАТКОТО НА САМУИЛ И КАКОВ БИЛ, КОМИТ НИКОЛА, НЕЛИ? |
||||
![]() |
||||
|||
bugarin covek so koristi mnogu jazici i mnogu pisma nema komplexi toa do sega ne si go razbral????? neka ti objasni da be oti toj vi e edinstven inteligenten bugarin mora da priznam |
||||
|
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 432433434435436 824> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |