|
Што читате моментално |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 163> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Останатите две му се Точка на измама и Дигитална тврдина. Акциони романи,интересни,возбудливи,интригантни.Само тоа |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znachi tie nemaat vrska so religijata, ili fresham?
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не грешиш.Немаат врска со религијата. |
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уф, грешка во пишувањето, благодарам за информацијата!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу интересна книга, а ми се допадна и Дигитална тврдина |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моментално читам стручни книги за факултет, а во најскоро време ќе ја читам Сестрата на Сигмунд Фројд од Гоце Смилевски.
|
|
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тунел - Петре М. Андреевски
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мостовите на округот Медисон и Илјада селски патишта од Роберт Волер.Првата е екранизирана со Мерил Стрип и Клинт Иствуд(ме мрзи да ги пишувам во оригинал),но мене книгата повеќе ми се допадна.Не толку во стилот на пишување,колку што ме поттикна на размислување за одлуките кои ги носиме и колку тие го менуваат текот на животот,како и колкави жртви сме заради такви одлуки.Препорачливо за читање.
|
|
Ena
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 798 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Сите авиони летаат над моето село" - Анета Василева
|
|
Рај за очите,пекол за душата, а чистилиште за џебот сме ние жените ....хахахах....
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Диво месо ~ Горан Стефановски
|
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOMENTALNO JA PREPROCITUVAM POEZIJATA NA ZAK PREVER..FANTASTICNO NESTO,ZA ONIE KOI UZIVAAT VO DOBRA POEZIJA...eve vi samo edna pesna
Obletao je oko mene Obletao je oko mene Za vreme mnogih meseca dana i časova I stavio je najzad svoju ruku na moje grudi Nazivajući me svojim malim malim srcem Istrgao mi je obećanje Kao što se istrže cvet iz zemlje I zadržao ga u svome sećanju Kao što se čuva cvet u zimskoj bašti A ja Zaboravila sam na svoje obećanje I cvet je brzo svenuo Oči su mu se iskolačile Pogledao me je popreko I uvredio teško A drugi je došao i nije mi ništa tražio Ali me je celu obuhvatio pogledom U času za njega bila sam naga Od glave do pete I kad me je svukao Dopustila sam mu da od mene čini šta hoće A nisam znala ni ko je on. |
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
Biba_G
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Музика и тишина-Роуз Тремејн
|
|
star
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 260 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ми се допадна,ама со српски превод.
Сега ја читам Игра анѓела од Љиљана хабјановиќ-Ѓуровиќ |
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 163> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |