|
Мали поуки за животот |
Внеси реплика | страница <1 4142434445 186> |
Автор | |
dreyk
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
# Некои касно сваќаат дека изгубиле дијамант, додека собирале камења.
# Стравот на кој ти ќе му дозволиш да се наталожи во твојот ум е полош од стварноста. # Луѓето ќе заборават што си рекол. Луѓето ќе заборават што си направил, но никогаш нема да заборават какви чуства во нив си разбудил. # Добрите другари се како детелина со четири лисја # Тоа што ние го сакаме најмногу е тоа што ние никогаш нема да го имаме # Неможеш да откријаш нови океани ако ја немаш храброста да го изгубиш видикот на брегот # Како ке лежам сам во гробот?!Па јас и сега живеам осамено! # Имагинацијата е само едно оружје во војната против реалноста. # Се што моментално сме, е резултат на она што сме размислувале # Имај храброст да живееш. Секој може да умре. # Немајќи ништо, ништо неможеш да изгубиш. # Полесно е да му простиш на непријател, отколку на пријател. # Доколку немаш цел во животот, никогаш неможиш да ја промашиш. Но неможиш и да ја погодиш. # Кој би можел да ги определи границите каде сласта преоѓа во болка а каде е болката сеуште сласт. # Пред доказите, и боговите молчат |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
„ оној што сее страв ќе жнее гнев, затоа што во принцип страв сее
само оној што се плаши од себе.“
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bolkata e prijatel na covekot, zasto koga site ke te napustat taa ostanuva.
Koga ke go izgubis ona sto go sakas, ke prodolzis da zivees, no toj zivot e polos I od smrtta. Daleku si ljubena moja, dolgi mi se temnite noki, ama ljubovta mi dava sila da ja izdrzam osamenosta... Ako sakas nemoj da kries, zasto ne e zabraneto da si zaljuben. |
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Nikogas nemoj nekomu da mu ja odzemas nadezta.Mozebi toa e se sto ima
|
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Izvleci go najdoboroto od losite situaci |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....jaz'k...jaz'k !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не си ја празни душата до крај.остави барем една голтка сопствена тајна во неа....засекогаш.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mudrite lugje si prilegaat na sebe!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vnimatelno procitaj go seto ona sto treba da go potpises.Zapomni deka dobrite raboti za tebe sekogas se napisani so krupni bukvi,a lositeso sitni.
-upotrebuvaj go svojot um i telo i ne dozvoluvaj da rgosas. -Lugeto ceni gi po goleminata na nivnite srca,a ne po goleminata na nivnite smetki vo banka. |
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,..osobeno vo ...poshtena zemja kako shto e...ljubenava makedonija...
...me , potsekja na onaa aktuelnava reklama od "cosmofon"...deka kaj niv nemalo vekje ...nikakvi finti,
samo, zal mi e shto vekje gi "frliv" nivnite broevi,..
..pa ne mozam da go proveram toa shto go ispopishale po gradov....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-Bidi popameten od drugite, no nikogas ne veli go toa pred drugite.
-Zapomni: i najdolgiot pat zapocnuva so prviot cekor. -Nikogas ne prekrsuvaj go zlatnoto pravilo: ,,Postapuvaj so lugeto onaka kako sto sakas tie da postapuvaat so tebe... |
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога сам си го пикаш носот кај што не му е место, не жали се отпосле кога ќе те удрат по него... ставајќи се во улога на невина жртва. |
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ona sto moze da go donese momentot, ne moze ni celiot zivot.
Najvazno od se e covek da znae da bide zadovolen so sebe i so ona sto go ima. Koj ne e umen – nemu mu e srceto na jazikot, a koj e umen nemu mu e jazikot vo srceto. Malo dete place so solzi, a covek so dusata. |
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vistinskiot prijatel sveti vo mrakot...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4142434445 186> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |