|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 240> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто Влав гледа порнич премотувајќи ја лентата наназад?
- Зашто најголем кејф му е да види како к*рвата ги враќа парите. **** Две ромки корнеле моркови. Вади еднава морков од 30 сантиметри и вика:
- Еиии овој е ко на мажот ми! - Што бе толкав му е !? - Не мори, толку му е валкан |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ја носи жена му на доктор.
- Трпе ви честитам , ќе станете татко. - Ама како, јас внимавав, многу внимавав. - Е па Трпе, тоа ти е исто како во сообраќајот, ти ќе внимаваш ама друг ќе налета. * * * Си биле тројца мажи, и зборувале за тоа чија жена има поголем задник. - Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата. - Не е тоа ништо, вели вториот, мојата не може да помине низ врата од големиот задник, мора низ прозорец да влегува. А третиот вика: -А мојана има плави очи. Е што има тоа врска со голем задник? - Е па се друго е задник. |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одат двајца пијаници по пруга.
- А бре скаливе многу високи!? - Не се секирај, ене го лифтот доаѓа. * * * Трпе фатил такси, ама имал само 30 денари и го молел таксистот за тие пари до дома да го однесе. Таксистот на тоа возбудено: - Јас треба на децата леб да им купам. - Е добро де, ќе почекам, не се брзам толку! * * * Зошто црнец кога јаде чокладо обавезно става бели ракавици? - За да не си ги изеде рацете! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќерката станува полнолетна, па мајката ја советува пред излегување:
-Сега мозеш да најдеш дечко, но мора да внимаваш на некои работи: кога ќе најдеш некој да ти се допаѓа, тој мора како прво да биде штедлив, како второ да биде глупав и како трето не смее да биде некој заводник, кој си го истрошил алатот на други жени. И отишла ќерката и наредниот ден и раскажува на мајка си: -Мамо, веднаш најдов баш онаков каков што ме советуваше. Ми приоѓа еден, ме фати за рака и ме одведе во хотел.И наместо да земе двокреветна соба, тој зема еднокреветна-значи дека е штедлив.Потоа, наместо да ми ја стави перницата под глава, тој ми ја стави под газот-знач дека е глупав. И на крај, мамо, го извади алатот, а тој потполно нов, во целофан, неотпакуван... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Баба му на Игорче му го земала точакот и тргнала да излезе од дома, кога на врата ја начекува Игорче и ја прашува:
- Бабо, каде ти со мојот точак? - Одам на гробишта. - Ма немој, а кој ќе ми го врати мене точакот? |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се среќаваат после долго време двајца школски другари.
- Знаеш имам три деца. - Браво, како се викаат? - Најстарата е Роза. - Зошто баш Роза? - Кога беше стара неколку дена во количката и падна роза, па така ја крстив. Средната се вика Љубица, кога ја шетав во паркот во количката и падна љубичица, и така ја крстив. А најмалиот, син за среќа, го крстив ... греда. |
|
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj bil na rabota... i go bolela glavata ... kolegata mu veli ... zosto ne si odis doma.. gledas sefot ne e tuka!!! Covekot si pomislil "da be... stvarno...." i si zaminal... Eve go trca pak na rabota... - sto se vrati kolega.... - more ... koga otidov doma ... zamisli za malku sefot ke me fatese deka pobegnav.... ufffffffffffffff |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nekoj maz ja fatil zenata so komsijata... se razocaral... neznael sto da napravi... a zenamu brzo-brzo: - mazu .... ovoj komsijata ni za malo prste nemoze da ti se fati... podobar si od nego... a i najdobar si vo cela maala.... mazot: - eeee... ama utre ima da go zezam .... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Val... eve si najdov forum... :) Nekoj imal sobrakajka i morale da mu go sechat.... i mu stavile ku* od nekoja druga zrtva.... mu go sosile... i mu rekle po tri meseci na kontrola... za da vidat da ne e sosien nastrana.... pominalo poveke od tri meseci.... i resil doktorot da go pobara ... zaradi statistikata..... Odi doma kaj nego ... i ja nasol samo zenamu.... - kako so sex... - nikako doktore... odi samo po kafani i igra sportska prognoza... - vo koja kafana e? i otisol da go bara.... go nasol so tri zenski.... edna na edno koleno.... druga na drugo koleno... i tretata izmedju... i doktorot go prasuva: - kako so alatot... - doktore ... ne gledas... nemam zastanato.... - ami zosto doma toa ne go pravis... - kako da ne da si ja e*am zenata so tudj k*r???? |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Valerija 2
Сениор Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoj kupil kamila... i zel da ja java .... po patot Bitola - Prilep.... na pravoto.... i zabelezal deka kamilata nekako trokira... i ja odnesol na mehanicar.... ja kachil na kanal.. dosol nekoj mehanicar ama sert po tabiet.... ja gleda kamilata od pozadi... DOBRO SOGORUVANJE... ja fatil za menjachot.... VLEGUVA KAKO TIKVA.... i gleda jajcata zalepeni... ABE PLATINATA MU ZALEPILA... - kalfa ... daj tuli... za da ja steluvam platinata.... i pljas...plas... po jajcata kamilata ripnala i pobegnala... gazdata: - sto napravi be majstore... mi pobegna kamilata.. - kacuvaj se na kanal.. i nego go udril po jajca so tulite... i ripnal da ja bara kamilata.... majstorot: - abe na ovoj mu ja popraviv kamilata.. a ne plati.. se kacil na kanal i viknal po cirakot: - mavaj so tulite po jajca ... za da gi stignam.... |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
marco_antony
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pobegnal nekoj od ludnica.... sega doktorot e vo nedoumica... dali budaliot se opameti pa pobegna, ili pa se dospobudali... i trca da go stigne... mu pomagal i nekoj policaec... ama ovoj itar ... se kachil na drvo.... more go molat da sleze... a toj samo im se smee... doktorot vo uste edna nedoumica... dali budaliot se opameti pa se kachi na drvo.... ili se dospobudale... za cudo na policaecot mu teknalo: - doktore da zemam sekira ... da go uplasime deka ke go secheme drvoto.... donel sekira i doktorot go moli... - slezi ... ke ti go secam drvoto... pa ti ke padnes... edno vreme policaecot ja zel sekirata: - ABE TI KE SLEZES ILI SECAM!!! i budaliot slegol od drvo... doktorot go prasuva: - abe zosto mene ne mi zleze... - ZATOA STO DOKTORE CAJKANOT E POBUDALA OD MENE!!! |
|
PARADISE MACEDONIA
|
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |