|
Поддршка за А1 Телевизија? |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 84> |
Автор | ||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne mrdnale teshko i deka 'ke mrdnat...iako se mrdnati??? Ne mi e jasno kako???
Inaku ovoj ...'ke odi...na raport...vo Amerika...na ushi vlechenje i uvrtuvanje...za okolu deset dena...Ete kolku bile ispravni...sega ke go ispravat...vo Vashington???
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Лазар Еленовски
По објавата на викиликс, кој кому треба да плаќа обештетување... Колку независно судство имаме... Сведоци ... а да не говориме колку ОБЈЕКТИВНИ НОВИНАРИ имаме... |
||
Homo homini lupus est...
|
||
eripetra
Нов член Регистриран: 05.Февруари.2011 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, А „ИМЕТО НЕ ГО ДАВАМЕ“ - И СЕГА НЕКОЈ ЌЕ ИМ ВЕРУВА ЗА ШТО И ДА ЗБОРАТ? Изменето од eripetra - 05.Февруари.2011 во 20:55 |
||
Buggyman
Сениор Регистриран: 26.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1308 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
КОЈ ЛАЖЕ
ас одговарам само за моите изјави врати премиерот Груевски, дистанцирајќи се од изјавата на Еленовски: - Не знам дали се фалсификат или конструкција или е нешто меѓу нив и Лазар Еленовски, но едно знам - што сум правел, што зборувам и знам дека тоа што го правам го зборувам јас и јас кажувам за моите постапки. Јас од 2005-та зборувам за референдум за името и сите конструкции што денес ги прави СДСМ мислам дека одат во нивна штета. Ниту сум прифатил промена на името ниту мислам да прифатам. По пресот во штабот на Сонце се огласи и министерот Еленовски - се работи за конструкција, а мојата изјава е извадена од контекст. Најави кривична пријава за генералниот секретар на НСДП, Мисовски, кого го обвинува дека дал да се емитува снимка од затворен состанок на НСДП. ____________________________________________________ Кој еднаш ке ме излаже, срам да му е... ако по втор пат ме излаже СРАМ ДА МИ Е... П.С.- Ако некој помисли дека сум офтопик нека не се лаже. Се е поврзано со А1 телевизија која сепак сакаше да биде објективна а премиерот наводно ја кажува вистината кога вели дека не се меша во судските одлуки. ДАЛИ ДА МУ ВЕРУВАМЕ? Изменето од Buggyman - 05.Февруари.2011 во 21:09 |
||
Homo homini lupus est...
|
||
eripetra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мала корекција - природна и здрава бременост не може да биде во притвор Не нема врска со криминалот, криминалот се истражува, токму тоа и јас прашувам. Каква врска има тоа со нехуманиот однос кон притворената? инаку благодарам за добредојдето Изменето од Анастеа - 09.Февруари.2011 во 03:05 |
||
eripetra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не, таквите вредности се штитат со законски постапки за санкционирање на криминал и тоа неселективно. Неселективност барам не за да се заштити сегашниов, туку за да му верувам на тој што го гони криминалот. Сега само ми личи на мафијашка работа - ми сметаш, па ке те чистам Изменето од eripetra - 05.Февруари.2011 во 21:53 |
||
eripetra
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми е упатена поракава ама еве - Филипини: Абортусот е една од најстрашните последици на нарушувањето на човековите права - http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=133918 еве уште: French and British ambassadors to Macedonia, Jean-Claude Schlumberger and Cristopher Yvon, expressed concern for the political situation in Macedonia at Tuesday’s separate meetings with SDSM leader Branko Crvenkovski. “I came to get informed because I have no intention of interfering in the country’s internal affairs. However, I will insist on the necessity to resume the political dialogue. Another condition for political dialogue is the media freedom and the professional journalism,” said Schlumberger. British ambassador Yvon, after the meeting with Crvenkovski, expressed concern over the decision of opposition parties to leave the Parliament. The US embassy to Skopje also expressed concern over the present crisis in the country. “Our concerns are about the current crises in Macedonia: threats to independent media, independent judiciary and Macedonia's Euro-Atlantic aspirations. We are also concerned about the state of political dialogue in Macedonia and encourage an open conversation between the people of Macedonia, their government and their institutions as a critical part of that dialogue and the development of a vibrant, open society,” embassy's Public Affairs Officer Angela Aggeler told MIA in a written statement. Another condition for political dialogue is the media freedom and the professional journalism,” said Schlumberger.Our concerns are about the current crises in Macedonia: threats to independent media, independent judiciary and Macedonia's Euro-Atlantic aspirations последниве можеш да ги најдеш на http://micnews.com.mk/node/25241 Изменето од eripetra - 05.Февруари.2011 во 22:09 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I sega na koi nadvoreshni komentari i preporaki da veruvame? Na ednite ili na drugite? Na onie koi ne falat ili na onie koi ne kudat?
I dali treba da se rakovodime spored toa koj kako kje ni kazhuva odnadvor? |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку што слушам глупости дека А1 требало кредити да земат, како може да земаат кредити кога нели не смеат според судската постапка, и дури и да смееа, не е логично да им е замрзната сметка, а да земаат кредити |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ова што си го спомнал е коренот на целиот овој проблем за кој зборев и јас претходно Изменето од Анастеа - 09.Февруари.2011 во 03:06 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Целата држава од пред 60 години е изградена на такви темели.Неселективност не е можна.Никој не пие мастило и на сите ни е јасно зошто оди Велија в затвор, Груевски можи да се правда до сабајле.Ама за да го пуштат в затвор имат основа, барем да си го покриел газот тро ко перел и крадел без исаф. Изменето од Анастеа - 09.Февруари.2011 во 03:06 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se slozhuvam. Inaku, za zemanje kredit od strana na A1 prv pat slusham. Nikoj investitor, koj e pri zdrava pamet, nema da investira ("dava na kredit") pari na subjekt koj e pod sudska istraga. Duri nitu tehnichki ne e izvodlivo bidejki sudskoto zamrznuvanjeto na smetkata znachi deka ovoj subjekt povekje ne raspolaga so smetka do slednoto sudsko reshenie. Edinstveno shto mozhe da se stori e nekoj da im dava poklon pari na ime bozhemen kredit, shto znachi deka na toa kje se nafati samo onoj koj ima vrven lichen interes ovoj medijum da bide i natamu aktiven. Jas ne znam koj bi bil toj tolku zainteresiran finansier, no vie od tamu sigurno deka bi imale mnogu dobra ideja za toa... vie znaete koj bi zastanal zad A1 so suvi pari. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Persej7
Сениор Регистриран: 21.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 254 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само за споредба, 27-годишната Чехиња забременила (трето дете) во времето кога ја апселе за проневера во Велика Британија, а судиката и дава казна затвор од 16 месеци:
No mercy: Woman judge jails Czech sham wedding bride who is pregnant with third child By Jaya Narain Last updated at 12:23 AM on 1st February 2011 Mother of two who wed Nigerian for cash conceived child around the time of her arrest http://www.dailymail.co.uk/news/article-1352196/Woman-judge-jails-Czech-sham-wedding-bride-pregnant-3rd-child.html#ixzz1D8aHy4Ox Не мислам дека А1 би пренеле ваква вест, или грешам...? Изменето од Persej7 - 06.Февруари.2011 во 02:53 |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Persej7,
so se trudis da objasnuvas, dzabe ti e, za nekoi Grujo e Irod, ubiec na mali deca i so li uste nema da im tekne. Ama i na niv im e dzabe, mozat i na trepki da odat, pak ke gi izgubat izborite. narodot poveke ne im veruva, dva pati gi zaebaa strasno, i na rosaviot i na ramkovci, buckovci i drugi bitangi im nema mesto vo politika poveke. Изменето од Анастеа - 06.Февруари.2011 во 17:08 |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Внеси реплика | страница <1 4041424344 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |