|
Форум & реалност |
Внеси реплика | страница <1 4041424344 53> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека знам кој е тој последниот со опинците
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..ќе ти се налути. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на форум си имам `моја` маса во аголот и
ако сакам си шмркам кафе солистички, ако ми е ќеф - во дует. во реалноста таквиот луксуз чини поскапо, и во пари и во нерви |
|
XStrongAngelX
Сениор секојдневна форумџика Регистриран: 15.Август.2010 Локација: Argentina Статус: Офлајн Поени: 126 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Дедо мраз злато
мое љубов неверна неможам без тебе за нова година Дедо мраз злато мое жива превара сал не моташ пак не заеба |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се замислив сега...оти на форумов има толку сезнаjковци колку и надвор од него....оти бе, сите сакат да солат памет, е безразборно дават совети кои никоj и не им побарал...дури не му текнало дека има потреба од совети.
тука сите знаат се за секого...и се интересуват од секого...jас такова чудо не бев видела досега... може би жална вистина е ,но се пак виситна---ми е гаjле за сезнаjковците на форум, толку колку и за тие во стварността. и...остаjте ме да дишем со полни гради !!! аман више!!! |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nekoi,...i te kako se ...zaglibeni v vakvata realnost!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ме разбираш ти ,друже...
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..tuku,..opshto,....ama samo za nekoi zaglaveni vo vakvata stvarnost. ...inache , potpolno si vo pravo,. ..preku mi e od ...takvite..."solarnici" tuka! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Самиот збор „форум“ си кажува. Тоа е место, плоштад, каде што се собира обичниот, или пак не толку обичниот народ, да си позборува, да озборува, да искаже свои убедувања, да си каже што мисли итн. додека продава или купува краставици и патлиџани. Нема ништо нереално во тоа, освен што електронскиот форум ја премостува просторната и временската оддалеченост, што само по себе го исклучува физичкото присуство, се разбира. Ама во тоа нема ништо лошо. Лошо е кога тоа е поврзано со перверзности, манијакалност, злоупотреба на податоци и слични идиотизми.
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dva razlicni patishta...
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum i na forumot i nadvor od nego ist . Istite raboti covek ke gi slusne i vidi na forum i vo zivo od mene Nema prepravanje , ne |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас ќе бев ист да немаше на форумов 500 безвезе правила. Но, мора да се почитуваат.
|
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многу повеќе информации за личностите има тука отколку во реалноста
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Malku povisok sepak...
-vo realnosta de... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Внеси реплика | страница <1 4041424344 53> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |