|
БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика | страница <1 410411412413414 1099> |
Автор | |
rashela
Сениор Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 2138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas eve na rabota ama ne na kaznena na redovna
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
redovna, pffft i toa sabota.......
|
|
rashela
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa toa e i jas ja mrazam sabota pa i na rabota
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a voopsto, ili ja mrazis posto e rabotna?e ja obozavam poobicno sabota...
|
|
rashela
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne ja mrazam samo koga sum na rabota
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmm.....e mene mi e sega okej, nema stranki (ni od ponezniot pol ), nikoj ne me zamara....itn.itn....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
clenski za lu vo prilepska pobeda vi izvadiv so mikus ,inaku jas si srabotiv sve za denes , sega malku uzivancija i od 1 odam u kafaana da se ocukam ,
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si be hekiiiii..........kaj kumata i ja bi dosol
|
|
rashela
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da be sega uzivajte vie a nekoj ke raboti
|
|
OPUSHTI SE I UZIVAJ
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kaj si be lui , e aj ela , ama najdov uste pouba skara ej zamisli , ne znam do koe nivo na ubajna ke ja krevame skarava vo prilep , ne mozis da ne bidis kafanski coek vo prilep
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa daj sa siptarskite praznici ke go palam bmw-eto (ako dzandarive ke najdat tablicata ako ne palam drugo nesto)
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj se tie be jebo ? bajram mislis ?
|
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa slednava nedela sto se na 11/12 vrska neam
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e oti siptarski praznici vampir eden , ke te ubijam , prvata puska pukna vo prilep grada gradot heroj , a za rashela zemi ja i nea
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 410411412413414 1099> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |