|
ВЕРСКИ ВЕСТИ |
Внеси реплика | страница <1 3940414243 86> |
Автор | |
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozev da se vozdrzam da ne ja stavam tuka. Covekov definitvno znae sto saka i kogo saka |
|
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pesna vo slava na zlocinot: Ja bi da mi to koljemo, kumeSrebrenica mesto moje drago Nikad u životu nisam bio tamo Ali za to mesto nešto mene veže Tamo muslimanu vrat se nožem reže Za Srbiju brate a s verom u Boga Srebrenica mesto ponosa Srpskoga Zbog srpskog junaka našeg Radovana Tamo braćo više nema muslimana Bajonetom svojim klao ih je glatko Jer samo je jedan Đeneral Mladić Ratko Zato braća Srbi njima ime slave Neverničke Turske odsekli im glave Sedam hiljada ili malo više 'Odža tamo braćo više i ne riče Srušili smo njihove džamije i kule Zavili u crno sve njihove bule Nosi nosi Drino kosti muslimana Ponosni su naši preci sa Gazimestana Kad udare s Trebevića vuci Ko su Srbi upamtiće Turci Kad udare Srbi sa svih strana Neće više biti muslimana Ovo vam je kazna što izdali ste rod Prodali ste krst kaznio vas Bog Poturice odvratne od Turaka ste gori Kolji Ratko kolji i sve ih pogori Mundže, vaša zemlja nije Bosna nego Turska A Bosna je bila i ostaće srpska Konačno i Srbinu sunce će da sine Sudit će vam četnici s obje strane Drine Džaba vam Arapi i mudžahedini I oni ko vi završit će u Drini Čujete li balije crno vam se piše Sad vam ni hrvati ne pomažu više Oj Rašo i Ratko hodite svom rodu Predali ste Srebrenicu srpskome rodu Nosi nosi Drino muslimanske kosti Šta je bilo bilo je, Bog će da oprosti Posleden pat obnovena vo Sunday, 18 June 2006 |
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убав начин да се почне со кавга.Следно очекуваме од аладин да извади слична песна Жално
|
|
Miralem1
Сениор Регистриран: 10.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 1548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema vrska.Pesnata e objavena,pisuva kade i koga
Toa e samo VEST.
|
|
Alija ra je rekao:Znanje je bolje od imetka.Znanje te cuva a ti cuvas imetak.Znanje je sudija,a bogatstvu se sudi,umrli su oni koji su gomilali bogadstvo,a ostali su oni koji su sakupljali znanje
|
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку јас што видов не е наведено кој ја објавил. ОК моја грешка
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miralem bas i ne dobivas nisto so objavuvanje na ovaa pesna, pisana od srpski nacionalisti.
toa e isto koga nekoj ke dade ovde sliki na muslimanskite fanatici vo irak... dajte ednas poglednete okolu sebe i kaj onie so koi ziveete, pa taka diskutirajte. |
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Miralem se zbunil pa go promasil forumot.
Sto se obiduvas da ni plasiras tuka na forumov, Miraleme? Изменето од moira - 13.Септември.2007 во 14:09 |
|
naum 1518118
Сениор GayLord f**ker Регистриран: 13.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 312 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пермутирај ги буквите од првиот збор ке видиш шо сакал да каже!!
|
|
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste da znaese za permutacija....
Ne moze da razbere, zosto ako razbral sto saka da kaze protestantot nemal da ja stavi slikata. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор "The Khilafah is Coming..." Регистриран: 25.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najloso e koga slepiot ti vika deka si kjor Aj permutiraj gi bukvite i dokazi si ja gluposta ! Uste pred da ja stavam slikava odma pomislev deka bas toa ke pomislete Aj sega koj ke bide najhrabar? Изменето од khaleefah - 13.Септември.2007 во 20:30 |
|
abu al zarkawi
Сениор Регистриран: 27.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Wisconsin-Wausau uapsen Hristijanski Sveshtenik poradi trgovija so droga i maloletni deca,sveshtenikot bil povrzan so Dileri od Argentina koi sto gi naterale decata da prodavaat droga i da rabotat po bordeli.
Vo sudenjeto Sveshtenikot predal uste 2ca drugi kolegi sveshtenici koi bile vmesani vo biznisot.
Sveshtenikov izel 20 god zatvor dodeka drugite 2ca edniot 12 i edniot 14 god. Изменето од abu al zarkawi - 13.Септември.2007 во 23:09 |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo ke bese da e samo eden svestenik
|
|
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
khaleefah:Aj permutiraj gi bukvite i dokazi si ja gluposta !
Uste pred da ja stavam slikava odma pomislev deka bas toa ke pomislete E pa permutiraj gi ti, a i pogledni go natpisot vo pozadina, ili ne ti se gleda. |
|
khaleefah
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto e sega ke igrame SHah? Jas si go kazav moeto a ti posto se pravese
pametna cekam da kazes i da si ja otkries gluposta. Pa ajde buyrum sega! |
|
Внеси реплика | страница <1 3940414243 86> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |