IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 295>
Автор
Порака
Палестинец Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јуни.2007
Статус: Офлајн
Поени: 12129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:17
Originally posted by mileg mileg напиша:

За моира се однесува прашањето не за тебе

Абе ова за тебе се однесува...... Ќути и пуши
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:19
Ова распит е?
Те молам престани со распитот и тука ставам крај на разговорот. Мислам дека доволно одговорив, иако и не морав воопшто да ти одговорам.

Поздрав
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:25
Добро моира како ќе кажете така.Јас барав од вас одговор а вие не ми давате одговор.Ќе се жалам на администраторот
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:27

Добро моира како ќе кажете така.Јас барав од вас одговор а вие не ми давате одговор.Ќе се жалам на администраторот

Ако се жалиш на администраторот........тапреку напреку....или во слободен превод.......Ме боли стапов.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:28
...жали се  и во Стразбур ако сакаш...твое право...ќе го почитувам...само јас не знам каде да се жалам...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Палестинец Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 01:29
Originally posted by moira moira напиша:

...жали се  и во Стразбур ако сакаш...твое право...ќе го почитувам...само јас не знам каде да се жалам...

Ти оди кај Алан Форд да се жалиш.........
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 11:15

znam deka ke bide brisano, ama bar se iznasmeav

p.s. patem...neli ovde ne vazat nikakvi pravila

Изменето од butel2 - 09.Октомври.2008 во 11:15
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 11:18

Моира сакам уште нешто да те прашам ама искрено да ми одговориш пред сите
Дали навистина се повлекуваш од модератор и зошто повторно се врати кога кажа дека нема веќе да се врачаш како модератор,туку како обичен член?

nejze i e sram da ti kaze .... kje se povlece ... jas i Palestinec kje bideme novi moderatori намигнување
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 14:24
Мирослав сакам да те прашам од кога ќе бидеш модератор да имаме наш човек за модератор на политика.
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 14:25
Мичо не го лажи детето гледаш верува во све што е напишано.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2008 во 14:26
vekje kazav ... koga kosovo kje bide priznaeno od strana na OON намигнување ...i jas ne sum niciv covek .. jas sum NEZAVISEN голема%20насмевка
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 18:13

mislam deka delija skopje zasluzuva eden podolg odmor...ne znam kolku temi se upropasteni samo od nego...i sto e najvazno go zagrozuva teritorijalniot integritet na R.M...lelelele,kolku clenovi samo dobile suspenzija za ovaa greska...kaj se moderatorite za da gi primenuvat pravilata za site clenovi...sum vi rekol 1000 pati deka na nego poveke mu interesira Veliku Srbija od kolku R.M...

izgleda mnogu tesko mu odi so novata reslnost...republika kosovo,na prva ubavo zvuci ama za nekoi e neprifatlivo...za tipovite kako d.s. im go preporacuvam vardar...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 20:21

od moderatorite baram pod itno da ja otvorat temata "Makedonija ja prizna Kosovo"...ne e kriva temata sto nekoi lugje ne znaat da diskutiraat ama bas vo nikoja tema taka kako sto mu dolikuva na eden covek...namesto da se zatvorat temi treba da se banirat tie koi sekogas gi upropastuvaat ovie temi...taka ke imame red u ovoj forum... 

....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Октомври.2008 во 22:22
Нема што да бараш од модераторите затоашто темата е затворена од администраторот поради прекрасните и издржаните коментари кои ги дадовте на темата, како и епитетите со кои се гоштевавте меѓусебно и ја гоштевавте Македонија .

Сега темата е колку толку прочистена и можете да продолжите со дискусијата!!!

Поздрав
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3940414243 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.