|
Македонски јазик |
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Автор | |
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam deka vo Buarija e bash taka kako shto ni ja pretstavuva Eli. Garantiram deka i tamu ima slobodoljubivi luge koi imaat raschisteno so fashizmot, komunizmot i shovinizmot. Ubeden sum deka ima razumni luge so koi mozhe da se razgovara realno. Eli e poseben sluchaj.
|
|
Eli_Blagoevgrad
Сениор Регистриран: 12.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 102 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pajienec spored tebe Bugi koijoto osven turko mongoli drugo ne izpolzva mnogo realno li razgovara?
Az licno sam bila 10 pati v RoM.Abiturentskiat mi bal beshe v Ohrid.Nikade ne sam sreshtala losho otnoshenie.Vinagi sme bili posreshtani mnogo dobre.No Bugi e druga rabota |
|
jonecpa
Сениор Регистриран: 26.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eli lichno me interesira dali ti bi mozhela da ispiesh edno kafe so mene so bugi, ili nekoj drug makedonec?Jas lichno nemam predrasudi i sekako bi piel so tebe ili nekoj tvoj, sograganin.
Odnosot na poedinci e poedinechna rabota, istoe i tuka i kaj vas. |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ДА Буги е лош затоа зошто нејке Србин,Бугарин или Грк да биде.ПА помирете се со судбината бе Буги е Македонец и нема да дозволи пропаганда против Македонската нација,култура,јазик,писмо,историја и вера.Кога ке умрам аманет на моите деца ке оставам да ја шират Македонската вистина секаде каде што се во светот и сите душмани Македонски да ги ничкосуваат,со крстот на челото и виргина во срцето.
Може у Бугарија има само 5000 Македонци и не ме интересира како ги нарекувате ама у Македонија нема ни 50 Бугари верувај,барем нема да има додека сум ја жив |
|
*black*
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako dobro razbrav:se nadevam deka mojte deca ke imaat mnogu podobro obrazovanie od mene i ke bidat na mnogu poubavo mesto od mene |
|
*black*
Нов член Регистриран: 17.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nezavisno cii decata se deca i potrebna im e mnogu poubava i posvetla idnina od ovaa,a nie sme tie sto treba da im ja nnapravime poubava i polesna
|
|
m__g__
Сениор Регистриран: 22.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 591 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
black is back?
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малку повеке излеговме од темава,како и да е да не бришам повеке ве молам
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аман бе
сакън бе Буги ефенди форум е тука - комуникираме Изменето од m__g__ - 17.Септември.2007 во 15:53 |
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka e forum ama na site sto ne go cuvstvuvaat makedonskiot jazik kako svoj ne im e mestoto vo ovaa tema , taka da bi mu predlozil na Bugi da gi izbrise site postovi od ovaa tema sto ne se napisani na makedonski jazik. Povtoruvam temata e kako da go zacuvame nashiot jazik a ne e temata postavena za da pisuvate koekakvi gluposti i da ni dokazuvate deka makedonskiot jazik ne postoi.
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако сакаш да си го чуваш езика пиши на кирилица бе човече
що блъскахме токоз да вкараме кирилицата в унията |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не збори зајко за кирилицата туку за сите оние сленг зборчиња кои и вие М_Г ги користите
|
|
zajkoo
Сениор Регистриран: 05.Јули.2007 Локација: Vatican City State Статус: Офлајн Поени: 200 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во право е Буги не зборувам за кирилицата а за предлогот да ја внесеме заедно кирилицата во Европа...не благодариме затоа што нашата азбука не е иста со бугарската така да ние сами ке си ја внесеме во Европа и по тоа да не разликуваат европејците од вас бугарите и од северните соседи србите
|
|
Биди добар со сите,услужлив за повеќето, близок со неколку, пријател со еден, непријател со ниеден.
|
|
m__g__
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е да де да - мора да има разлика
|
|
Внеси реплика | страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |