|
Каков е статусот на БОРЦИТЕ од војната 2001 |
Внеси реплика | страница <1 23456 51> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova da im go kazesh na onie sto i dvaeset ,...,....koi shto si gi stavil da ti ja vodat drzavata,....samo na niv!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па како што читам не само на нив,нели ти кажа дека сите оние кои придонесуваат за оваа земја сносат одговорност
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kasno,....samo tuka samo negativno ti pridonesuvaat,....i vo vistinski zemji ,..so pameten narod se znae kaj im e mestoto na takvite,...ustvari,tamu i ne bi imale shansi po vtor pat da pridonesuvaat,...a,ne po tret ili po kojznae koj pat,...valjda, ne treba na shiroko da ti se objasnuva,...
|
|
|
Baron
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 92 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako sto trgnaa rabotite, moze i ne ke mora da se osvestuva.
Toa znaci deka nekoj se spravil so neprijatelot na nasite braniteli.
I toa od srce i go poskauvam na Makedonija
I na site makedonci.
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На денешен ден 2001.- Кај
селото Гајре, на патот Тетово-Попова Шапка, албанските терористи од
заседа убија петмина припадници на Армијата на Република Македонија.
При престрелката беа повредени и шестмина припадници на безбедносните
сили.
Изменето од Boogie - 05.Јуни.2007 во 09:53 |
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo celata taa situacija nie imame samo gubitnici i toa onie koi bea braniteli, a ete, ne po svoja vina, nisto ne odbranija ... nieden terorist ne e zatvoren .... nikoj za nisto ne odgovaral...duri im e dozvoleno po legitimen pat da si ja prevzemaat vlasta....
i ajde sega da go povtoram prasanjeto na Brza koe tolku pati i porano sum go postavila, zosto Aracinovo ne se osvoi? ama tuka e Trajkovski kriv...on dal takva naredba....ama i kralot potpisa kapitulacija, no se znae sto mu se sluci....a nie Trajkovski go izvelicavme do nemajkade.... i zosto sekogas naogjate opravduvanje, ama taka e nalozeno od gore...vo mojata kuka jas sum gazda, nikoj nisto ne moze da mi nalozi. |
|
Калпазан
Сениор Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трајковски се знае кој го слиста.
Кога ќе слезе од `функцијата` актерот на грозоморното убиство, сите ќе дознаете од каде дојде командата за ликвидација и кој беше извршителот.
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама интересно е дека не би можело да се изврши тоа без помош од надвор, така?
исто како што 2001 не се случи сама по себе. не беше тоа револуција или востание! беше теледиригиран, режиран, напад од странство. |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nishto chudno,...sekogash nekoj drug vi se mesha,...ama ,samo vo glavite na makedoncite,...nishto ne se sposobni sami da napravat ,...
|
|
|
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некој се сеќава ли, ноќта пред да замине Трајковски со фаталниот авион, ГРАЃАНИНОТ Бранко како се потеше пред камерите?
Не само што знаел за планираното убиство-атентат, ами и тој го беше изрежирал, се азбира со помош од `пријателите` на Македонија.
Значи Бранко не е само сведок ами и актер во гнасниот атентат.
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tovaris Kalpazan a namesto da pametuvas od tamu, da si se vratis vo tatkovinata, pa da gi sredis rabotite?
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe branko i Buchko se ziv teatar |
|
|
|
Калпазан
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ja, seveda! Sam ti mi pa lepo povej od česa bom tam živel? Veš, lačen pa ne namiravam hodit, pa razne gangsterje za kruh fehtat.
Jas tam nimam nobenih vez in vezic, ki so se že zdavnaj pretrgale.
A sem ti že povedal da tvoj nik, Butel, po slovensko pomeni 'budala'?
Sam zelo radoveden če boš vsaj razumela kaj sem tu napisal.
Prisrčne pozdrave iz sončne strani Alp.
Tovarišica Buteljica.
|
|
Македонија - Моја Дежела
|
|
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znam slovenecki i znam sto znaci butel na slovenecki samo ovde ne e Slovenija. Site na kraj doagjaat vo Butel...
E pa ubavo sto samiot kazuvas zosto si otisol tamu i deka ovde bez vrski i vrskicki nema nikakov zivot i nema vrska koja vlada e, zatoa , mnogu e neblagodarno koga pametuvas od tamu, a nisto na svoj grb ne cuvstvuvas. uste posrdecen pozdrav Изменето од butel2 - 06.Јуни.2007 во 23:13 |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |