|
Што (и кому) можете да простите, а што не |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
неверство е нешто што тешко би простила, т.е ке простам но со таа личност нема да продолжам да одржувам блиски контакти
инаку лутината ми минува брзо....па простувам често |
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
злопамтило не сум... враќам одма
не се сеќавам дека некој нешто ми згрешил, па да простам... не мрзам никој... барем во моментов |
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neverstvo nikad ne bi prostila.niz sve drugo mozam da progledam niz prsti. |
|
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Незнам дали би можела неверство да простам,знам дека никако и никогаш нема да го заборавам!Мислам дека предавство,(издавање) не би можела да опростам!
|
|
str8up
Сениор The Producer Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1492 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne bi mozel da prostam dvolicnost, predavstvo, lagi.....
ej, pa jas nisto ne sum prostuval.... pazete se |
|
igram ruski rulet od k*rtasak!
Peni Saktivniot |
|
superbaby
Сениор Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozam mnogu da prostuvam ali ako nekoj mi se ka4i na glava e togas... ili ako nekoj napravi nesto glupavo duri i da mi e prijatel moze da se nalutam i da ne prostam.... Ne sum do tolku stroga ali sekoj mora da si stava granici na svoeto ponasanje... ako shto se odnesuva do onoj koj go sakam mislam deka bi mozela da mu prostam se , zatoa sto imav iskustvo i koga si rekov deka veke nema da go poglednam deka nema da mu prozboram ke go mrazam i slicno a koga go vidov naredniot pat pak potkleknav i mi se vratija starite cuvstva samo shto toj ne napravi nesto MNOGU losho za da ne mu prostam.. ne znam so da kazam mozebi nemam mnogu golemo iskustvo kako nekoi pa da znam dali i sto bi mu prostila... ali ako go sakam premnogum kako sto go sakam sega ovoj...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега можам да кажам ова не простувам она не простувам...а знам дека простувам....до сега толку пати сум се заебала и сум простила али ај нека биде си викав...
ако ептен пречекори некоја граница можда би му простила, ама после на глава ќе му се качам и навистина ќе се покае зашто ми згрешил. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bog prostuva,.......jas ne!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mozete se da prostite , no dali iskreno ke zaboravite , TOA E PRAVOTO |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mazite prostuvaat , ama zenite nikogas, plus sekogas ke se osvetat |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bogami,....jas ne bi im "prostil" ,...na zenite,...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za da mozes da mu prostis nekomu
treba da si popameten od nego |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vakva tema imalo porano
kje povtoram NIKOJ OD NAPRED NEZNAE STO SE MOZE DA OPROSTI ( OVA KJE ELUPANJE BEZ VRSKA)- VO MOMETOT KOGA KJE TREBA DA OPROSTI NEGOVA VOLJA I SRCE KJE KAZE DA ILI NE NIKOJ NEZNAE ODNAPRED STO MOZE A STO NEMOZE |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |