IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Романтични гестови...како ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Романтични гестови...како ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 12:39
Nejzinata slika od gaki ja vadam i i pokazuvam kade ja cuvam
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 13:09
Se za ljubov!LOL
Just love
Кон врв
Debora Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2007
Локација: Gabon
Поени: 162
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Debora Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Април.2007 во 22:01
BAKNEZ VO TAXI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2007 во 08:19
Da be, pa da mu se digne na taksistot
Кон врв
black-eyes Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Април.2007
Поени: -1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај black-eyes Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 02:03
Originally posted by ACELERA ACELERA напиша:

кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редамBig%20smile
a kafe vari li?Tongue
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 02:06
,.............................i se rodi papuchar-ot!LOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Мај.2007 во 23:33
Originally posted by Delfin Delfin напиша:

Љубовта е како нежен цвет , треба да се негува . Романтичните гестови се дел од таа нега кај мене . Тоа е игра која е симпатична и топла во која уживаат  двајцата партнери . Секако не смее да премине во клише . Секојдневно едно те исто. Внесувајте свежа енергија постојано ,опуштете се, дајте простор на фантазијата ,уживајте взаемно Smile.

Пријатни моменти!Smile

Prekrasno receno. I jas bi igral taka.Ovoj komentar i jas bi go dal :

Ljubovta e kako kristalna casha  izvajana od solzi  i treba da se  neguva. Romanticnite gestovi treba da  se del  od  taa  neznost .Toa e igra, igra  na  srnata  i  zverot   vo koja dominira  harmonijata  .... Clapvo koja sekogas pobeduva neznoto sustestvo - nositel na mokjta za skrotuvanje na "volkot" vo nas.

"Esen vo New York"

Make love and respect your profession

Кон врв
marence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Октомври.2006
Поени: 365
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 18:43
Какви романтични пораки, можно е пак да се заљубам

Делфин, Гоцефбн благодариме

Изменето од marence - 13.Мај.2007 во 18:44
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 18:53
I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od Heart i e vo prav moment, ili pak guskanje otpozadi koga najmlku ocekuva proprateno so nezni i vreli baknezi po vratot i uvoto Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Mene ovie raboti mi se dovolno romanticniEmbarrassed
BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od Heart
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 18:59
Originally posted by Drlja Drlja напиша:

I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od Heart i e vo prav moment, ili pak guskanje otpozadi koga najmlku ocekuva proprateno so nezni i vreli baknezi po vratot i uvoto Embarrassed Embarrassed Embarrassed
Mene ovie raboti mi se dovolno romanticniEmbarrassed
BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od Heart

Tonguee ova e za mene vistinski romanticarWinkClapClapClapClapClapClapClapClap
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 19:12
Sweet site nie sme nesudeni romanticari no, samo vo prisustvo na vistinskata licnost doagame do izraz Embarrassed Wink
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2007 во 22:49
       Romanticnite gestovi gi pravime spontano a i sekogas se dobredojdeni ,...no za zal kako vo porakata malku pogore, so luge koi ja razbiraat romansata i koi voedno se prifatlivi samo od, kako sto bi kazale istite (onie koi ja ismejuvaat) "uchenite ili "nachitanite" luge a vsusnost romanticnite gestovi se del od  sekojdnevieto.

Esen vo New York

Make love and respect your profession

Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 00:28
романтичниот гест мора да се издвојува од секојдневието.
ако тие гестови ви се секојдневие, тогаш никој нема да ги разбере така.
а ако сте џубре секој ден, а потоа некој ден купите прекрасен прстен, демек како романтика, женските паѓаат на тоа.
а ако сте романтичен секој момент, тоа го велат лигавење.
ај после оди и разбери ги!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2007 во 00:51
Znaci prvo i bapnes samar, a posle i ja lizes
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 9>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 3,859 секунди.