|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nejzinata slika od gaki ja vadam i i pokazuvam kade ja cuvam
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se za ljubov!
|
|
Just love
|
|
Debora
Сениор Регистриран: 22.Март.2007 Локација: Gabon Статус: Офлајн Поени: 162 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BAKNEZ VO TAXI
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da be, pa da mu se digne na taksistot
|
|
black-eyes
Сениор Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,.............................i se rodi papuchar-ot!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prekrasno receno. I jas bi igral taka.Ovoj komentar i jas bi go dal : Ljubovta e kako kristalna casha izvajana od solzi i treba da se neguva. Romanticnite gestovi treba da se del od taa neznost .Toa e igra, igra na srnata i zverot vo koja dominira harmonijata .... vo koja sekogas pobeduva neznoto sustestvo - nositel na mokjta za skrotuvanje na "volkot" vo nas. |
|
Make love and respect your profession
|
|
marence
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Какви романтични пораки, можно е пак да се заљубам
Делфин, Гоцефбн благодариме Изменето од marence - 13.Мај.2007 во 18:44 |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od i e vo prav moment, ili pak guskanje otpozadi koga najmlku ocekuva proprateno so nezni i vreli baknezi po vratot i uvoto
Mene ovie raboti mi se dovolno romanticni BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od |
|
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e ova e za mene vistinski romanticar |
|
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sweet site nie sme nesudeni romanticari no, samo vo prisustvo na vistinskata licnost doagame do izraz
|
|
|
|
gocefbn
Сениор Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Romanticnite gestovi gi pravime spontano a i sekogas se dobredojdeni ,...no za zal kako vo porakata malku pogore, so luge koi ja razbiraat romansata i koi voedno se prifatlivi samo od, kako sto bi kazale istite (onie koi ja ismejuvaat) "uchenite ili "nachitanite" luge a vsusnost romanticnite gestovi se del od sekojdnevieto.
Esen vo New York |
|
Make love and respect your profession
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
романтичниот гест мора да се издвојува од секојдневието.
ако тие гестови ви се секојдневие, тогаш никој нема да ги разбере така. а ако сте џубре секој ден, а потоа некој ден купите прекрасен прстен, демек како романтика, женските паѓаат на тоа. а ако сте романтичен секој момент, тоа го велат лигавење. ај после оди и разбери ги! |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znaci prvo i bapnes samar, a posle i ja lizes
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |