Романтични гестови...како ....
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=6768
Датум на принтање: 27.Јануари.2025 во 11:29 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Романтични гестови...како ....
Постирано од: Betty
Наслов: Романтични гестови...како ....
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 19:42
Dali gi pravite pocesto i na koj nacin mu davate do znaenje na partnerot deka go sakate??
|
Коментари:
Постирано од: Bugi lav
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:35
pa da ja iznenaduvam so nekoj ubav Buket pred Poveke narod
------------- NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:36
E ova molim ....ti znaes zensiot pol sto saka ... za edna zena najubav poklon e cvetot....
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:42
Betty напиша:
E ova molim ....ti znaes zensiot pol sto saka ... za edna zena najubav poklon e cvetot....
| Da i toa podaren od se srce bez sram pred poveke narod
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:43
nema potreba od sram ako custvata se iskreni toa za zenata e gordostza mazot hrabrost
|
Постирано од: Delfin
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:48
Љубовта е како нежен цвет , треба да се негува . Романтичните гестови се дел од таа нега кај мене . Тоа е игра која е симпатична и топла во која уживаат двајцата партнери . Секако не смее да премине во клише . Секојдневно едно те исто. Внесувајте свежа енергија постојано ,опуштете се, дајте простор на фантазијата ,уживајте взаемно .
Пријатни моменти!
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 21:51
Ej delfince ubavo kazano zenata e posebna koga se naoga vo racete na mazot vo pravata smisla na zborot......taa togas e naj srekna i naj zadovolena so iskrena ljubov i pocituvanje od maskiot pol...
|
Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:01
Е ова е супер одговор Мора да има фантазија, без тоа ништо
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:08
Da,sekako mu dozvoluvam nautro toj da me probudi so kafe! Toa mi e najromanticniot del od denot.
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: brza
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:09
Betty напиша:
| MA,KOGO LAZETE,...kakov cvet,....aj, za rodenden nova godina i sl......zadovolete se samo so cvet,...kako da ne?!
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:12
brza zlato sakam cvet od tebe za 8-mi mart akoi e vozmozno toa
-------------
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:14
...izvini ama cvetot ne moze da go zameni bas nisto vo odnos so naj skromen poklon...toa e radost za zenata , makar i da e nabran od nekoja gradina vazno e koga e poklonet od srce...
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:16
Betty напиша:
...izvini ama cvetot ne moze da go zameni bas nisto vo odnos so naj skromen poklon...toa e radost za zenata , makar i da e nabran od nekoja gradina vazno e koga e poklonet od srce... | Celosno se slozuvam so tebe i ne se sekiraj zaedno sme pojaki i ne smee nikoj da ni kaze deka cvetot ne vredi ako treba i ke interveniram i ke im dokazeme deka sme vo pravo
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:18
kazi mu Mona nie ponezniot pol sto sakame najmnogu
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:21
sakame vazna i vo vaznata cveke neli brza ? i kaj zagina sega ??vo zadgrobniot zivot li si alooo?
-------------
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:27
nemaj gajle,kuklichke,...ke dobiesh se shto sakash,......najubaviot i naj golemiot buket,....i vazna za da me ovene brzo,...a,koj cvet najmnogu go sakash?
------------- Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:30
karanfil
nego ovoa so buketot me asocira kako nad grob da mi go stavas a ne za u vazna
-------------
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:36
Betty напиша:
...izvini ama cvetot ne moze da go zameni bas nisto vo odnos so naj skromen poklon...toa e radost za zenata , makar i da e nabran od nekoja gradina vazno e koga e poklonet od srce...
|
Точно
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:41
Jas mislam dobar gest e i muzika pod prozor po moznost Marijaci
|
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:41
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 05.Март.2007 во 23:53
za dvajca da prigotvis LAZANJI za tojca neka ima i za utre- ham ednas jas - ham ednas ti
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 08.Март.2007 во 17:29
Poveke vnimanie nasakanata e toa e ubav gest
|
Датум на внесување: 13.Март.2007 во 00:54
se razbura , sekogas pret se vnimanie , posvetenost.. toa se bara
|
Постирано од: marco_antony
Датум на внесување: 13.Март.2007 во 07:50
Betty напиша:
se razbura , sekogas pret se vnimanie , posvetenost..toa se bara
|
TAKA E...
VNIMANIETO PREMA DRUGITE E NAJVAZNO ...
AMA DA E ISKRENO A NE LAZNO ...
MOETO VNIMANIE KON DRUGITE E NAJISKRENO ...
STO MI SE IMA DESENO DA DOBIJAM LAZNO VNIMANIE ...
SI ZNAAT KOI SE TIE ...
POSVETENOSTA ...
SEKOGAS SUM SO 100 % ZADOVOLSTVO KON SE ...
TAKA DA KOGA RABOTAM NESTO RABOTAM SO 100 % POSVETENOST...
------------- PARADISE MACEDONIA
|
Постирано од: gocefbn
Датум на внесување: 14.Март.2007 во 17:59
Romansata treba da ja poseduva sekoj.
Nepostoi devojka koja toa ne go posakuva.Toa e vgradeno vo genite na tie prekrasni intelegentni i nezni su6testva bez koi nema napredok. Toa e eden prekrasen podarok ...
------------- Make love and respect your profession
|
Постирано од: Debora
Датум на внесување: 09.Април.2007 во 16:08
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 09.Април.2007 во 20:16
up up you go:)
-------------
|
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 09:35
Ми се допага некое мало изненадување, што знам некое шише црвено вино да ми донесе кај мен дома и да ми кажува слатки работи , па...
------------- http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com
http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion
|
Постирано од: sandrica
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 13:31
Dobar gest e d ati kaze kolku mu znacis.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 14:48
тоа е чуство
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 14:50
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
-------------
|
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 14:58
хехе ти ретро гест више аа??
|
Постирано од: speed
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 16:23
ACELERA напиша:
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам |
aaaaa pa ti mnogu sakas...takov papucar tesko deka ke najdes...A i taka nekoj da ti prai toj za mene bi bil najgolemiot PAPUCAR NA SVETOT uste rucek i sadovi i use nekoi gestovi da ti dava ne ke bide loso...
------------- speed
|
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 16:27
Не ми е јасно женати како те трпе?
И тоа се само џентламентски,шармирачки гестови покажуваат дека човекот знае за бонтон.
------------- Just love
|
Постирано од: speed
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 16:31
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E...
------------- speed
|
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 18:39
Постирано од: Julija
Датум на внесување: 10.Април.2007 во 22:22
Романтичен гест: да ме викне на кафе или на вечера некаде надвор, посебно во работен ден... да ме однесе на кино или во театар... да ме гушне силно, силно, кога ќе се врати од работа
-------------
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 11.Април.2007 во 00:39
speed напиша:
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E... |
денска ми правеше сендвич со месо види, спид, некои луѓе си ги пазат девојките...затоа пак добиваат за возврат во иста мера
-------------
|
Постирано од: anakin
Датум на внесување: 11.Април.2007 во 00:40
jas-------------> taa-------------> jas--------------> taa--------------> nie------------>
sto povekje od gestovi sakate?
------------- SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 09:35
mi se dopagja da mi donese chery ali so se vincto zaborajv
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 11:25
Od antikvarnica, od prijatel go zedov gorniot del od srdnovekoven oklop i i uletav u kancelarija so nekoi cvekinja, a reakcijata bese urnebesna od nea i dvete nejzini koleski
|
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 12:34
speed напиша:
dobro de aj kafe moze i ti otvara vrata od kola te ceka koga docnis i ne se luti aj taka taka senski se sminka ova ona ke zakasnat pa i guskanje pred spienje pa i poklomni ali TOST NE BI I PRAVEL PA NE ZNAM I SO DA E... |
Ne vikaj dva pati.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 12:39
Nejzinata slika od gaki ja vadam i i pokazuvam kade ja cuvam
|
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 13:09
Se za ljubov!
------------- Just love
|
Постирано од: Debora
Датум на внесување: 12.Април.2007 во 22:01
Датум на внесување: 13.Април.2007 во 08:19
Da be, pa da mu se digne na taksistot
|
Постирано од: black-eyes
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 02:03
ACELERA напиша:
кога ти отвора врата од кола, ти прави кафе, тост, те чека кога касниш и не се лути, те гушка кога спиете заедно...и можам до сабајле да редам
| a kafe vari li?
-------------
|
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 02:06
,.............................i se rodi papuchar-ot!
|
Датум на внесување: 11.Мај.2007 во 23:33
Prekrasno receno. I jas bi igral taka.Ovoj komentar i jas bi go dal :
Ljubovta e kako kristalna casha izvajana od solzi i treba da se neguva. Romanticnite gestovi treba da se del od taa neznost .Toa e igra, igra na srnata i zverot vo koja dominira harmonijata .... vo koja sekogas pobeduva neznoto sustestvo - nositel na mokjta za skrotuvanje na "volkot" vo nas.
"Esen vo New York"
|
Постирано од: marence
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 18:43
Какви романтични пораки, можно е пак да се заљубам
Делфин, Гоцефбн благодариме
|
Постирано од: Drlja
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 18:53
I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od i e vo prav moment, ili pak guskanje otpozadi koga najmlku ocekuva proprateno so nezni i vreli baknezi po vratot i uvoto Mene ovie raboti mi se dovolno romanticni BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od
-------------
|
Постирано од: sweet esc.
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 18:59
Drlja напиша:
I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od i e vo prav moment, ili pak guskanje otpozadi koga najmlku ocekuva proprateno so nezni i vreli baknezi po vratot i uvoto Mene ovie raboti mi se dovolno romanticni BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od
|
e ova e za mene vistinski romanticar
|
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 19:12
Sweet site nie sme nesudeni romanticari no, samo vo prisustvo na vistinskata licnost doagame do izraz
-------------
|
Датум на внесување: 13.Мај.2007 во 22:49
Romanticnite gestovi gi pravime spontano a i sekogas se dobredojdeni ,...no za zal kako vo porakata malku pogore, so luge koi ja razbiraat romansata i koi voedno se prifatlivi samo od, kako sto bi kazale istite (onie koi ja ismejuvaat) "uchenite ili "nachitanite" luge a vsusnost romanticnite gestovi se del od sekojdnevieto.
Esen vo New York
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 00:28
романтичниот гест мора да се издвојува од секојдневието. ако тие гестови ви се секојдневие, тогаш никој нема да ги разбере така. а ако сте џубре секој ден, а потоа некој ден купите прекрасен прстен, демек како романтика, женските паѓаат на тоа. а ако сте романтичен секој момент, тоа го велат лигавење. ај после оди и разбери ги!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 00:51
Znaci prvo i bapnes samar, a posle i ja lizes
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 00:52
toa e ljubov!!!!!!!!!!!!!
-------------
|
Постирано од: tuturutka
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 01:12
Dogi напиша:
романтичниот гест мора да се издвојува од секојдневието. ако тие гестови ви се секојдневие, тогаш никој нема да ги разбере така. а ако сте џубре секој ден, а потоа некој ден купите прекрасен прстен, демек како романтика, женските паѓаат на тоа. а ако сте романтичен секој момент, тоа го велат лигавење. ај после оди и разбери ги!
|
Potpolno si vo pravo spored mene . . . Ako si sekoj moment romanticni togas ste ismejuvani . a bidi si najgjubre . . .
Posle muabeti maskite bile gjubrinja . . . Abe ajde ti se molam . . .
------------- STRUGA
|
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 01:17
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 11:56
marence напиша:
Какви романтични пораки, можно е пак да се заљубам
Делфин, Гоцефбн благодариме
|
- koj pak ke se zaljubi treba da bide podgotven i glava da izgubi
|
Постирано од: sweet esc.
Датум на внесување: 14.Мај.2007 во 13:10
sweet esc. напиша:
Drlja напиша:
|
e ova e za mene vistinski romanticar
|
ne mi ja rasipuvajte "romantikata" na temavaprosetkajte do.....filozofija
|
Постирано од: Hacker
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 11:52
nema sto baraj mu direktno i cao!!!!
------------- Proctaj...
|
Датум на внесување: 18.Мај.2007 во 12:25
Upotreben toalet papir od nea si go cuvam u dzep i stalno ja podsetuvam
|
Постирано од: canser
Датум на внесување: 20.Мај.2007 во 14:35
zbunet напиша:
Upotreben toalet papir od nea si go cuvam u dzep i stalno ja podsetuvam |
a so mislis da i podaris cveke
ili da i spremis romanticna vecera pod sveki
|
Датум на внесување: 22.Мај.2007 во 17:25
da be , ke se zadrapame, ke ja butneme svekata i zivi ke izgorime
|
Датум на внесување: 22.Мај.2007 во 18:40
Датум на внесување: 25.Мај.2007 во 20:18
Јас сакам да ми купува нови чевли и чанта, а јас пак него како романтичен гест му купувам гаќи со апликација и доста му е
|
Датум на внесување: 25.Мај.2007 во 21:38
marence напиша:
Јас сакам да ми купува нови чевли и чанта, а јас пак него како романтичен гест му купувам гаќи со апликација и доста му е |
bas me zanima
|
Датум на внесување: 25.Мај.2007 во 21:54
Nemaq nekoj poromanticno od ova da kazit . . . Aj vi se molam . . .
------------- STRUGA
|
Датум на внесување: 26.Мај.2007 во 19:55
Едни боксерици со бакнеж му купив и го терам така да ги носи по дома и многу ми е романтично, секој си има своја зсамисла за романтика
|
Датум на внесување: 28.Мај.2007 во 10:23
Баш затоа . . . Секој си има замисла , и на оваа тема би требало да си ги кажиме и да си ги оцениме . . . Барем јас мислам така . . . Ако грешам поправиме . . . А за романтика ми се чини дека ме бива ама ми треба и инспирација . . . Не можам само така едноставно да тресам глупости и да речам дека се романтични . . . Дури и да се нема да бидат од срце туку онака преземени од некаде колку редот да поминит . . . А најголема инспирација ми беше бившами , а сега сигурно ќе биде некоја друга . . .
------------- STRUGA
|
Датум на внесување: 28.Мај.2007 во 11:27
Не грешиш, еве како со романтишни зборови изгледа романтиката
Додека го гледам како сјај во очите да забележувам и прекрасното бело тело го милувам со поглед и како романтичен гест го бакнувам на местото на бакнежот за да ме памети и кога не сум со него
|
Постирано од: Dogi
Датум на внесување: 28.Мај.2007 во 16:33
нешто тотално ја препородува, не знам дали е до времето, до температурата, до интензитетот на телесните контакти, до мислите кои ја обземаат, до ... стварно не знам до што е! но се додека е романтична кон мене, мислам дека е супер и дека треба да бидам и јас поромантичен, барем половина од нејзината романтика. не дека сега ќе напишам книга, ама знам и јас да изненадувам. мислам дека сака бебе!
------------- Јас сум мајстор!
http://widget.meebo.com/mm.swf?asMwhdKtFb" rel="nofollow - Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
|
Постирано од: gunslinger
Датум на внесување: 02.Јуни.2007 во 10:47
vecera so svekji,shampanj i simpatichen podarok a potoa "drugaruvanje" vo ljubovnoto gnezdo.
|
Датум на внесување: 03.Јуни.2007 во 14:54
Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata
|
Постирано од: Goddes of Chaos
Датум на внесување: 03.Јуни.2007 во 16:47
Da se stepa zaradi mene so nekoj drugar toa bi mi bilo epten
|
Датум на внесување: 03.Јуни.2007 во 16:48
zbunet напиша:
Ke go zavitkam u aluminiumska folija, vrzan so crvena pandelka i odam da i go podaram osvetlen od mesecinata |
|
Постирано од: gunslinger
Датум на внесување: 03.Јуни.2007 во 19:37
dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean.
|
Датум на внесување: 04.Јуни.2007 во 21:53
Ja na ljubenata za 8-mi mart i kupiv sajla za otpusuvanje odvod
|
Постирано од: Miriam
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 01:57
Јас не сум толку романтична, ама маж ми (тогаш дечко) еднаш кога бевме скарани ми напиша графит на sидот на мојата зграда. Графитот се уште стои таму, веќе малку го испочкртале децата, ама секогаш кога ќе го видам ми станува многу топло на срцето
Од моја страна романтика - секогаш, што и да правам, кога ќе си дојде дома го пречекувам на врата со бакнеж.
------------- Try again. Fail again. Fail better.
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 02:13
a,kade toa,...vamu?ili tamu?
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 03:49
brza напиша:
a,kade toa,...vamu?ili tamu?
|
До мене е прашањето? Ако да - во Скопје.
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 11:40
Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 14:56
gunslinger напиша:
dobredojdeni se romanticnite gestovi no vo ova vreme koga se site "na noz"toa nekako slabo se primenuva a koj
i da go primeni ke ostane ismean. |
Ne mora da znaci! Go znaev samo 2 dena i se zaljubiv vo nego bidejki sekoj negov poteg bese nekoj romanticen gest.
------------- Just love
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 16:26
Romantikata e manipulacija so zadni nameri
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 18:29
Зависи од човекот
|
Датум на внесување: 05.Јуни.2007 во 19:13
Ili trgovska razmena, ja i prodavam romantika, ona gi siri nogite
|
Датум на внесување: 06.Јуни.2007 во 05:00
zbunet напиша:
Da ne mi e kolega ? Oti i ja pisuvam grafiti, ama bezobrazni
|
Неее, не беше безобразен:) Не верувам дека ти е колега, единствен графит му е...
|
Датум на внесување: 12.Јуни.2007 во 16:22
Eve 10 romanticni gestovi koi zenite epten gi kontaat pozitivno: 10. Edna taktika sto na zapad e poznata kako "Scavenger hunt" ili "Lovot na mrsojadecot" mozda zvuci kontraromanticno no efektot nema utka. Viknete ja devojkata kaj vas doma i kazete i slobodno da vleze bez da dzvoni, na vlezot ostavete poraka da se raskomoti so edna casa vino ili sl. potoa drugata poraka/livce ostavete go kaj vinoto i na taa napisete na pr. da vleze vo kupatilo a tamu imajte prethodno potgotveno kada so kupka i 3 livce na koe ke pisuva poraka da se potgotvi za uzivanje so sexualna akonotacija, e sega da ne go tupam improvizirajte i veruvajte narednoto iskustvo ke vi bide nezaboravno. 9. 24/7 kazuvajte i na devojkata kolku e ubava, prekrasna, neodoliva itn. posto site znaeme deka na devojkite nikogas ne moze da im se zdosadi ubaviot zbor. 8. Napisete i na devojkata pismo no zapamtete, racno napisano pismo, bidejki mozda e-mail-ot e revolucionerno otkritie no da bideme realni od romantika nema ni cklj Pismoto ne mora da bide djidji-midji i ligavo tuku koncizno i iskreno pismo. 7. Odnesete ja na rucek, na pr. precekajte ja od rabota ili fax. i ne i kazuvajte kade odite se dodeka ne pristignte pred restoranot kade prethodno normalno ke imate rezervacii. 6. Viknete te ja kaj vas doma i iznenadete ja so nekoj vas specijalitet posto zenite sakaat maz koj si ja znae kujnata taka taa ke se custvuva posebna a vie ke bidete zadovolni so sebe. 5. Odnesete ja devojkata na oficijalen sostanok bidejki na site ni se ima deseno da posle nekoe vreme parovite gubat interes na 1na1 sostanok a toa mnogu im znaci na devojkite (znam od iskustvo) 4. Kupete i na devojkata iznenaduvacki podarok, onaka bez nikakov povod, no gledajte toa da ne bide plisano mece ili nesto sl. ocekuvano. Ednostavno kupete i nesto sto vie mislite deka i treba ili nesto sto ste otkrile deka potajno go posakuva Toa sekogas e bonus za vrskata 3. Tancuvajte so devojkata, pokazete i deka sekogas ste potgotveni na dobar poteg, toa ne mora da bide na zurka ili sl., ednostavno moze da bide vo dnevna soba pod priduseno svetlo i tivka muzika ili sred bel den vo park na treva 2. Odvreme-navreme koga ke primetite dek devojkata e napnata ne ja prasuvajte "So ti e pa sega?!?" ili "Da ne treba da dobies?!?"...toa nikako! Naprotiv namesto da trosite zborovi i tropate bezvezni gluposti, IZMASIRAJTE JA i toa onaka senzualno i nezno e duri togas vasata devojka ke zbesne vo pozitivna smisla 1. Najbitna rabota! Kupuvajte i (ili naberete i) cveke ama onaka od vedro nebo, ne mora da bide povodot denot na vljubenite ili 8-mi mart ili nekoja godisnina, bas od nikade koga ke dojde e najvpecatliv toj gest Se nadevam ova ke ima pomogne na poveke luge da ja pronajdat romanticnata strana vo sebe (bar tie sto ke imaat trpenie da go docitaat tekstot). A devojki, ako ne sum vo pravo demantirajte me...
-------------
|
Постирано од: male4ka
Датум на внесување: 12.Јуни.2007 во 16:30
Wooooooooow Cove4e te biva
------------- Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
Датум на внесување: 12.Јуни.2007 во 16:37
I know
-------------
|
Постирано од: chocolate
Датум на внесување: 12.Јуни.2007 во 16:58
Zenskati mora da e luda po tebe.
|
Датум на внесување: 12.Јуни.2007 во 17:00
Kolku i jas po nea (bar taka mislam)
-------------
|
Датум на внесување: 13.Јуни.2007 во 23:08
A PAK EDNA NASMEVKA .....STO SE MOZE DA NAPRAVI........
-------------
|
Постирано од: plamenko
Датум на внесување: 13.Јуни.2007 во 23:31
hehe:)
-------------
|
Датум на внесување: 14.Јуни.2007 во 12:54
Постирано од: konjot grom
Датум на внесување: 14.Јуни.2007 во 15:08
------------- onaj adminon ajvanon nek ne se budalit zs veke me mrzit da se zachlenvam....
|
Датум на внесување: 15.Јуни.2007 во 20:59
Nazalost se pomalku mazive posvetuvaat
paznja na romansi
|
Датум на внесување: 15.Јуни.2007 во 22:34
Goddes of Chaos напиша:
Nazalost se pomalku mazive posvetuvaat
paznja na romansi |
e tuka si vo golema greska
|
Постирано од: sweet angel
Датум на внесување: 16.Јуни.2007 во 00:23
Fino i kulturno odnesuvanje i direkten mil pogled v oci so iskrena misla .
-------------
|
|