IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Колку веруваш во својата другарка
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку веруваш во својата другарка

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
Автор
Порака
laze Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laze Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 12:59
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Najpoveke im veruvam na drugarite, drugarkite ne se za vervanje koga togas zensko ke te zzafrkni, zenskite se za koristenje LOLLOL
Ne se sl*gam so tebe FLipsi,Za tebe maskite se drurai pogolemi od zenskite poradi toa sto si masko.Ama na zenskite zensko e najdobar drugar
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 13:03
На ова сурово време на брат ми не му верувам, а не па на другарки и другари.Confused
Just love
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 13:39
imam edna drugarka koja nemie bas best friend ama nejze i veruvam premnogu bidejki sekos bese tuka za mene, za razlika od onie koi mi se pravea best friends

Изменето од Emus - 28.Април.2007 во 13:42
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
sandrica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 379
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sandrica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2007 во 13:43
Мора да има best friend i "best friend".
Just love
Кон врв
Najmila Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2007
Поени: 86
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Najmila Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 12:41
auf,samo kolku nemozam da im veruvam 100% na moite drugarki,toa na momenti duri i me povreeduva
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
Кон врв
SABINA Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Мај.2007
Поени: 70
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SABINA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 16:59
VO OVA VREME DRUGARKI NEMA A I NE VERUVAM VO NIEDNA OD MOITE DRUGARKI ZASTO SEKOGAS MI SE POKAZAA DOBRI A USTVARI TIE SE NAJGOLEMITE LICEMERKI JAS BAREM TAKA MISLAM

ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 20:06
Ич не верувам на никој... И незнам дали некогаш ќе верувам....
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Мај.2007 во 20:56
ima edna devojka od delcevo, drugarka mi e veke 2 meseca, taka da imam kompletna doverba vo nea bidejki tatko i e pop i ona e mnogu pobozna licnost, taka da na nea i veruvam , a za drugite, hmmmm ke pocekat malku LOL
Кон врв
Bitter Beauty Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 06.Мај.2007
Поени: 13
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bitter Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:44

Ne veruvam na lugevo bre...LOLDo dusa nea i veruvam malce pa zatoa se i kazuvam,ama mene ona ama bas ic,zaso vrska si neam,nejzina rabota...a znae deka nema na kogo da prekazuvam i so ja znam.

Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:52

Da se razbereme . . . Drugari so cisti i cesni misli tesko se naogaat . . . Pa nekogas i koga ke gi imame i samite ke zgresime . . . Zatoa mislam deka drugarstvoto e malku zaebano . . . Wink

pr.:  ako ne se javis za izlegvenje ili nekoja druga glupa rabota ti se ljuti i odma op muabeti vo grad . . . Onoj ne mi se javi a vidi so kogo bese izlezen . . .LOL LOL LOL
STRUGA
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2007 во 17:55
100 % imam doverba vo nejze
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 10:02
nikogas vo nikogo nemam celosna doverba,lugeto se menuvaat,si zaviduvaat taka da ubavo e da se odrzuva priatelstvo so osobi sto vredat ali se da im se kazuva.......def.NEWink
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 22:30
samo vo edna drugarka imam stoprocentna doverba....i vi nikoj drug...dvaeset godini ne me izneverila...ni jas nea
Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 22:38
Jas im veruvam na site drugarki, samo ponekogash gi mesham LOL
OK, let's START NOW
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,438 секунди.