|
Колку веруваш во својата другарка |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
laze
Сениор Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На ова сурово време на брат ми не му верувам, а не па на другарки и другари.
|
|
Just love
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imam edna drugarka koja nemie bas best friend ama nejze i veruvam premnogu bidejki sekos bese tuka za mene, za razlika od onie koi mi se pravea best friends
Изменето од Emus - 28.Април.2007 во 13:42 |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
sandrica
Сениор Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мора да има best friend i "best friend".
|
|
Just love
|
|
Najmila
Група Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auf,samo kolku nemozam da im veruvam 100% na moite drugarki,toa na momenti duri i me povreeduva
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
SABINA
Група Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VO OVA VREME DRUGARKI NEMA A I NE VERUVAM VO NIEDNA OD MOITE DRUGARKI ZASTO SEKOGAS MI SE POKAZAA DOBRI A USTVARI TIE SE NAJGOLEMITE LICEMERKI JAS BAREM TAKA MISLAM
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не верувам на никој... И незнам дали некогаш ќе верувам....
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ima edna devojka od delcevo, drugarka mi e veke 2 meseca, taka da imam kompletna doverba vo nea bidejki tatko i e pop i ona e mnogu pobozna licnost, taka da na nea i veruvam , a za drugite, hmmmm ke pocekat malku
|
|
|
|
Bitter Beauty
Нов член Регистриран: 06.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne veruvam na lugevo bre...Do dusa nea i veruvam malce pa zatoa se i kazuvam,ama mene ona ama bas ic,zaso vrska si neam,nejzina rabota...a znae deka nema na kogo da prekazuvam i so ja znam. |
|
tuturutka
Сениор Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da se razbereme . . . Drugari so cisti i cesni misli tesko se naogaat . . . Pa nekogas i koga ke gi imame i samite ke zgresime . . . Zatoa mislam deka drugarstvoto e malku zaebano . . . pr.: ako ne se javis za izlegvenje ili nekoja druga glupa rabota ti se ljuti i odma op muabeti vo grad . . . Onoj ne mi se javi a vidi so kogo bese izlezen . . .
|
|
STRUGA
|
|
MisIcA,
Сениор The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
100 % imam doverba vo nejze
|
|
sweet esc.
Сениор Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nikogas vo nikogo nemam celosna doverba,lugeto se menuvaat,si zaviduvaat taka da ubavo e da se odrzuva priatelstvo so osobi sto vredat ali se da im se kazuva.......def.NE
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo vo edna drugarka imam stoprocentna doverba....i vi nikoj drug...dvaeset godini ne me izneverila...ni jas nea
|
|
zmejko
Сениор Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas im veruvam na site drugarki, samo ponekogash gi mesham
|
|
OK, let's START NOW
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |