![]() |
|
Каква кола сакате??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 33> |
Автор | |||
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ma dosta mi e Yugo-to samo da go dadam na Pimp my ride
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
||
Pa, osven BMW X5, sekako deka go sakam i macevo
![]() ![]() |
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
![]() |
|||
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
||
сакам ландровер од старите, 67годиште, ама направен, дотеран, модернизиран...
нејќам аута сериски произведени, и никако нова пошто кога ќе отвориш хауба ништо не гледаш освен пластика... |
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
![]() ЈАС СУМ ПОСКРОМЕН!!!! |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
||
![]() |
|||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
go sakam samo ona shto mozam da go imam,...se drugo e glupavo!
|
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
||
неќам кола сакам точак со две тркала
|
|||
![]() |
|||
||
Епа јас од неодамна го имам ова!!! ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
||
COVEKOV IZGLEDA SE UTEPAL OD STEDEWE DODEKA SI JA KUPIL KOLICKAVA ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Напротив!!! Претходно имав TOYOTA COROLLA Sport edition од 2004 година!!! Башка Тјунирана беше, па така да ја дадов доста скапичко!!! А Аудито го начекав од другарче, кое мораше да се сели во Франција, па ми го продаде по багателна цена!!! 10000 еврејчиња!!! Е сеа малце е проблем одржување, ама се крпи некако!!!
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
samo 10000?,..........a,koja godina e,...?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
2004 A4 1.8 T Quattro 150 k.s околу 40000 км. има поминато. Поточно 10200 евра ме кошта!!! Ти кажав од другарче го земав!!! Тој е прв газда! Ама троши ко лудо!!! 10-12 литри во град ги јаде око не му чуе!!!
|
|||
|
|||
![]() |
|||
The*BeST* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
||
Јас да си кажам , сакам Murcielago ! |
|||
The*BeST*
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |