|
Ферка поради љубов! |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | ||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo si no sega e se otideno u out |
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Taka e
|
||
|
||
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da se tepam poradi nekoe masko........Nemam namera.Pa na sto ke lici toa???Niedno masko ne vredi tolku a i da vredi samo ke si sedi na strana, ke se smee i seir ke faka>maski ne se vregjajte<
|
||
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikogas. Nema potreba od tepanje |
||
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не се тепам за дечко ми ако ме сака сам ќе дојде или ќе ми се смири...
Но затоа па со негосе тепам ако ме наљути
MMhhhh nice feeling
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за тоа ме избркаа од средно прва година
зашо бев тепач ама од тогаш навака не ми пага на памет за било кого да се тепам е сеа може у некои вонредни ситуации... |
||
BiG_kIsS
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нема шанси.... Ако сака он може да се тепа за мене Јас сум девојче, не иде....
|
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ma kakvi tepacki, boze, da se tepam so zensko za nekoj tip, pa ne pagam tolku nisko, a taka nema ni da go vratam.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zavisi bi se tepala so mojata najdobra drugarka ako go laze i treska gluposti za mene. Poveke drugarki gi imam isfrleno od moe drustvo samo so nekolku bolni samari, ama maskite treba da se tepet za zenskite ne obratno. Inace nema da e loso to so ke sum iznervirana da go stresam so nekoj samar, potocno poveke sakam kloci
|
||
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
||
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bogami jas ke go papav ednas od edna glupaca sto nemozese da si go zadrzi deckoto,pa site devojki okolu nea i bea krivi!A toj....kreten,site mu bea podobri od sopstvenata.Razroki mu stanaa ocite od gledanje na site strani!
Taka bese vo moe vreme.... Fight for your rights!!! Изменето од mamma - 20.Февруари.2007 во 22:16 |
||
Teta
Сениор Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да се сњтепаат ради мене ама јас никад не би се степала со некоја!! Не покажувам тооолку емоции и не сум патетична
|
||
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тепање за некого е толку неандерталски, и докажува дека не е вреден ни да го погледнеш а камо ли да се тепаш за него....кај отиде светов???????
он ке гледа од страна и ке се смее додека девојките се кубат за коса и се плукаат...абе свашта |
||
bond007
Група Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Ultimate fight" ne mi e nesto mnogu interesno...
AMA FIGHT POMEGJU 2 DEVOJKI - mi se svigja! |
||
EYES WIDE SHUT
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |