Ферка поради љубов!
Испечатено од: IDIVIDI forum
Категорија: АРХИВА
Име на форумот: Забава, разно, игри, интима
Опис на форумот: џиџимиџарница
URL: http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=4884
Датум на принтање: 10.Јануари.2025 во 05:51 Верзија на софтверот: Web Wiz Forums 10.03 - http://www.webwizforums.com
Тема: Ферка поради љубов!
Постирано од: simonce*
Наслов: Ферка поради љубов!
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 03:53
dali nekogas ste se stepale za sakanata/sakaniot??
|
Коментари:
Постирано од: монте кристо
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 09:51
ZA k*rVI NE SE TEPAM , se imam stepano kako ne , samo posledno vreme gledam dali devojkata vredi , ako taa saka da bide so mene i nekoj e drzok od strana ja provocira sleduva tepacka , ama ako izigrava k*rva i saka da me testira do kaj ke odam za nea i provocira mazi da idat i posle da me gleda kaj so se kolam so nekoj za nea , nejze ke i e*am mater
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: aktivna
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 10:06
Jas se stepav pred dve godini so edna devojka zasto celo vreme mu se zakacuvase na decko mi za da me provocira mene.
|
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 10:08
imas decko sega
------------- во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
Постирано од: aktivna
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 10:11
nemam decko i zal mi e sto nema za kogo da se tepam
|
Постирано од: riciboy
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 11:59
Da imase edna edinstvena zenska na svetov, i jas ke se tepav. A vaka site imame izbor.
------------- Vo sekoe vreme...
|
Постирано од: ohriganka
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 17:47
Imam udreno samar na bratucetka zatoa sto strasno me izlaga vo vrska so deckoto,
|
Постирано од: KaLiNa
Датум на внесување: 22.Август.2006 во 19:24
ej mnogu mi odgovara temava-vcera mnogu bliska drugarka mi kaza deka se fatila so moj bivs decko(neodamna mi bese decko)za koga stalno i se ispovedav i se znaese za nas i mi davase soveti...a sega-abe znaes,jas idam so nego...treba li da mi proraboti raceto...? ja mislam ne
|
Постирано од: Dana
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 00:34
Bidi na nivo, i ne ja udiraj. Ti si bila iskrena a ona go zloupotrebila toa, koj ja ebe. Ona e mala vo ovaa situacija, a ne ti. Ama pa, ako ti e merak, vrzi i ja edna, i zamini si...
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 01:37
ne be pa ti kakvo mavanje-ne vredi ni da ja udram... u sekoj slucaj,fala za sovetot
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 09:24
kalina zemaj pistol i da im go trgnes i na dvajcata , za dvajcata kotek
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 11:38
abe sto sakaat neka praat koj gi vrti
|
Постирано од: clemclem
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 11:59
KaLiNa напиша:
ej mnogu mi odgovara temava-vcera mnogu bliska drugarka mi kaza deka se fatila so moj bivs decko(neodamna mi bese decko)za koga stalno i se ispovedav i se znaese za nas i mi davase soveti...a sega-abe znaes,jas idam so nego...treba li da mi proraboti raceto...? ja mislam ne
|
ne se ponizuvaj batali gi ne i zbori kokoska;)
------------- if all of your wishes are fulfilled many of your dreams will be destroyed!
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 13:31
taka e!
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 15:30
K o k o s k a!!!
------------- Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 15:40
nozot i pistolot
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 15:42
Smajzer eden...
|
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 15:46
za takvo predavstvo , ne se dvoumam , odma egzekucija i to so noz da ne arcam k*rsum na niv
|
Постирано од: ohriganka
Датум на внесување: 23.Август.2006 во 18:00
IGNORE napraj i, dodeka ti patis neka pati taa
|
Датум на внесување: 24.Август.2006 во 11:50
pa ne patam bas...vcera si pominav prekrasno so edna licnost koj mi pomogna da sfatam deka oni se mnogu mali vo sporedba so site ubavi i GOLEMI raboti sto me opkruzuvaat.....
|
Постирано од: Lazycat
Датум на внесување: 24.Август.2006 во 12:12
Секс со некој, најмногу помага, а тие, остај ги, крелци.
------------- My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 08:58
za sovetot , ubavo go sovetuvas devojceto , nema sto , jas se cudam sto ne i preporacas seks so dvajca istovremeno , zaebancija na strana , na nea ne i treba seks so drug , taa uste ne ni imala seks . Kako mozi da ima seks koga seuste e mala i nema pojma od svetot ,a za seksot ne e problem golem k*r , cel zivot ke ima seks , godina pomalku ili godina poveke mozda ne e bitno od ovaa nasa perspektiva ama od nejzina e bitno.
|
Постирано од: v i v i
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:05
ne ja razbiram temava.....mislam toa ferka sto znaci......
objasnete mi
------------- tuka nekade....
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:06
tepanje be sonce , tepanje
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:07
aaaaaa teapcka zaradi ljubov...........
aaaa pa toa se opasni varijanti....
moze i oruzje da zaigra....i se u k*rac da otide.......
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:22
oruzje samo ako ima bracHa (ova so siptarski akcent zamisli me :))))
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:36
znaes deka za tepacka megu dvajca e kriva momata.......taa gi izmesala rabotite so bivsiot i so noviot i eve ti belja.....
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:39
tocno taka , vivi , tocno taka , zatoa jas napisav : se mislam na kogo da mu gi krsam zabote nego ili na nea , ama vo slucaj taa da flerta , ako nekoj drug ja napastvuva jebecu mu mater
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:46
i da znaes deka bas vo tie relacii......i momenti na slabost ili sila i se dvizi svetot.......sepak se toa nekoi posebno jaki energii pozitivni/negativni....kako za kogo vo momentot.....i ustvari pridvizuvaat.......pomestuvaat odnosi.......a se e toa forma na ljubov.....
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:48
si velime , ako ne e forma na ljubov onda e forma na sranje
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 10:57
epa od toa sranje.....nova vrska....nova ljubov (vidi ne mora da e stvano tepacka bas vo prasanje..moze da e i karanica...sekoja vrska zavrsuva dinamicno...)......
baska tepanje vise ne vo moda....sega treba kuluturno da sjebes nekogo ako mozes
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 11:03
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 11:12
ama ne me nerviraj sega ...ne mora da bodes sekogas tepaciste....
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 11:15
boze pazi , ne sum tepaciste jas , ne sum delikvent , ima ednostavno raboti koga ne mozes da gi resis so zborovi ili pobeduvam ili pagam , sekoags se tepam so pravo , nikogas ne sum bil agresor , sekogas sum pobeduval zasto sum se tepal vo pravo , znaes protivnikot znae deka napravil greska i strav mu e od toa , e koga mu e strav se ukocuva i lesno e ponatamu
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 11:20
a demek ti samo takvi protivnici imas...odnapred si zanaat dega oni zgresile.......
a muskuli imas...........
|
Датум на внесување: 25.Август.2006 во 11:24
ogromen sum , a kakvi protivnici be vivi treba da imam , aj da calgam deca po ulica , nekogas se solidni mazi golemi
|
Постирано од: Tattoo Beauty
Датум на внесување: 27.Август.2006 во 19:42
ne sum se stepala nitu pak imam namera zaradi nekoj da se stepam! Ama mislam deka po nekad se desava,tesko na niv
------------- http://www.skin-artists.com" rel="nofollow - Skin-Artists.com
http://www.tattoo-passion.org" rel="nofollow - TattooPassion
|
Постирано од: nindza
Датум на внесување: 27.Август.2006 во 19:50
Nindza dvaputi udira jednom u covek drugi put u lesh
------------- OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
Постирано од: SkorpijA
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 00:42
....ponizuvacko
-------------
|
Постирано од: kandid
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 01:00
Abe ne e malce glupo i detski da se tepas za decko ili cura...Ako ne saka da bide so tebe moze i cel svet da go ubies,dzabe ti e
------------- I posle mene-POTOP!!!
|
Постирано од: boli glava
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 01:08
porano da otides na dvoboj za devojka bilo dzeltmenski a sega seljacki! Kaj otide vremevo:). Sega zenive ke se tepaat za nas
-------------
|
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 01:10
Epa nisto ne e kako porano. Prostacki i ponizuvacki e devojki da se tepaat
-------------
|
Постирано од: boli glava
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 01:12
SkorpijA напиша:
Epa nisto ne e kako porano. Prostacki i ponizuvacki e devojki da se tepaat |
Vo pravo si no sega e se otideno u out
-------------
|
Датум на внесување: 26.Септември.2006 во 01:19
boli glava напиша:
SkorpijA напиша:
Epa nisto ne e kako porano. Prostacki i ponizuvacki e devojki da se tepaat |
Vo pravo si no sega e se otideno u out
|
Taka e
-------------
|
Постирано од: soncence
Датум на внесување: 02.Октомври.2006 во 19:53
Da se tepam poradi nekoe masko........Nemam namera.Pa na sto ke lici toa???Niedno masko ne vredi tolku a i da vredi samo ke si sedi na strana, ke se smee i seir ke faka>maski ne se vregjajte<
-------------
|
Постирано од: Mindy
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 12:37
simonce* напиша:
dali nekogas ste se stepale za sakanata/sakaniot?? |
Nikogas. Nema potreba od tepanje
-------------
|
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 12:56
Не се тепам за дечко ми ако ме сака сам ќе дојде или ќе ми се смири...
Но затоа па со негосе тепам ако ме наљути
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 14:06
за тоа ме избркаа од средно прва година зашо бев тепач ама од тогаш навака не ми пага на памет за било кого да се тепам е сеа може у некои вонредни ситуации...
-------------
|
Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 14:10
Нема шанси.... Ако сака он може да се тепа за мене Јас сум девојче, не иде....
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Датум на внесување: 25.Јануари.2007 во 14:16
Ma kakvi tepacki, boze, da se tepam so zensko za nekoj tip, pa ne pagam tolku nisko, a taka nema ni da go vratam.
|
Постирано од: Emus
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 21:48
Zavisi bi se tepala so mojata najdobra drugarka ako go laze i treska gluposti za mene. Poveke drugarki gi imam isfrleno od moe drustvo samo so nekolku bolni samari, ama maskite treba da se tepet za zenskite ne obratno. Inace nema da e loso to so ke sum iznervirana da go stresam so nekoj samar, potocno poveke sakam kloci
------------- It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
Постирано од: mamma
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 22:14
Bogami jas ke go papav ednas od edna glupaca sto nemozese da si go zadrzi deckoto,pa site devojki okolu nea i bea krivi!A toj....kreten,site mu bea podobri od sopstvenata.Razroki mu stanaa ocite od gledanje na site strani! Taka bese vo moe vreme....
Fight for your rights!!!
------------- http://imageshack.us">
Shot at 2007-06-30[/IMG]
|
Постирано од: Teta
Датум на внесување: 20.Февруари.2007 во 22:32
Dana напиша:
Bidi na nivo, i ne ja udiraj. Ti si bila iskrena a ona go zloupotrebila toa, koj ja ebe. Ona e mala vo ovaa situacija, a ne ti. Ama pa, ako ti e merak, vrzi i ja edna, i zamini si... |
------------- A creative mind will always survive bad advice
|
Датум на внесување: 21.Февруари.2007 во 09:14
Сакам да се сњтепаат ради мене ама јас никад не би се степала со некоја!! Не покажувам тооолку емоции и не сум патетична
|
Постирано од: Isis
Датум на внесување: 21.Февруари.2007 во 10:27
тепање за некого е толку неандерталски, и докажува дека не е вреден ни да го погледнеш а камо ли да се тепаш за него....кај отиде светов???????
он ке гледа од страна и ке се смее додека девојките се кубат за коса и се плукаат...абе свашта
|
Постирано од: bond007
Датум на внесување: 22.Февруари.2007 во 23:05
"Ultimate fight" ne mi e nesto mnogu interesno...
AMA FIGHT POMEGJU 2 DEVOJKI - mi se svigja!
------------- EYES WIDE SHUT
|
Датум на внесување: 22.Февруари.2007 во 23:41
Da se tepam? Da udram nekoj sto maltretira dete ili zivotno da, mozam, zasto togas ke zbesnam i ke udram, ama za nekoj koj ne moze da se odbrani.
A za masko? Boze pazi... da se kubam, a on da me gleda? Previse sum egoist za toa.
|
Постирано од: bond007
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 00:03
Dana,
TI SI NEFER IGRAC !
------------- EYES WIDE SHUT
|
Постирано од: zenmaster
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 02:58
Dana e 100% fer igrac .
Pricinite za koj dana bi se stepala se opravdani
Koga nekoj ti znaci nesto za nego se tepas samo ako nekoj go napadne i vo nikoj drug slucaj . Ako deckoto te donese vo situacija da se stepas ne mu trebas ti tuku nego mu treba publicitet . Edinstven nacin da pobedis vo borba e da ne vlezes vo nea , vo momentot koga ke vlezes veke si izgubil nezavisno koj kogo istepal
|
Постирано од: maja
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 13:00
simonce* напиша:
dali nekogas ste se stepale za sakanata/sakaniot?? | Никогаш не сум се степала.Не сум се нашла во ваква ситуација, дуел некој, очи во очи со ривалката, така да и кога би имала ваква слушка, слободно, достоинствено би и го препуштила.На некого да му кревам акции, немам намера.
------------- [IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
Постирано од: perinosi
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 13:07
Од тоа нема поголема глупост.
-------------
|
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 14:06
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 14:56
Jas ne znam sto ke se popstigne so taa ferka. Ako nekoj te saka, sam ke bide tuka do tebe.
Ebati maskoto koe ke dozvoli da se tepaat z anego...
|
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 16:46
neka pobedi posliniot, so vika sestra mi podebeliot
-------------
|
Постирано од: BiG_kIsS
Датум на внесување: 23.Февруари.2007 во 19:01
Леле Мона ме изнасмеа
Иначе Дана има право
------------- Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
Постирано од: ANGELCHE
Датум на внесување: 23.Април.2008 во 15:10
KAKO NE KE SE TEPAM ZA MASKO PUUUUUUU AKO ME SAKA NEMA DA DOZVOLI DA DOJDE DO KAVGA ZARADI DRUGA A NE ZA TEPACKA. NEMAM DR RABOTA PA ZA MASKO DA SE TEPAM NEKA SE TEPA ON ZA MENE ZS JAS ZA NEGO
|
Постирано од: Monuska
Датум на внесување: 23.Април.2008 во 18:25
За машко, никогаш. А се имам степано од други причини
------------- Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
Постирано од: zbunet
Датум на внесување: 23.Април.2008 во 18:34
Ne e ubavo da se tepaat lugeto
|
Постирано од: realna
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 02:56
normalno ne........
------------- srekata ne e vo parite no nema sreka bez pari, parite se sredstvo ne se sami po sebe cel!
|
Постирано од: nikita
Датум на внесување: 26.Април.2008 во 17:16
nema sansi za masko da se tepam,da pagjam na tugjo nivo,ako toj me saka nema da dozvoli da dojde do takvo nedorazbiranje!
------------- She sells seashells by the seashore...
|
Постирано од: Glenn
Датум на внесување: 27.Април.2008 во 14:38
Прво не се чувствувам загрозена од жени,зашто си ја знам вредноста а доколку некоја нападно се набацува и се пренемага без мојот фраер да ја испровоцирал вистински -ќе го јаде и те како.
Најмногу мразам некоја да ми се пика на моја територија и да ме првоцира. Не поднесувам некоја гадура да се понаша како да не постојам. Прво ќе и дадам до знаење дека физички сум присутна, доколку не сфати, еднаш ,два пати ќе и разјаснам рачно.
Значи ова е за во краен случај, доколку мушкото е 100% без вина. А ако си е некој шарам -барам по природа, може максимум 2 пати да ме види во живот.
Никогаш не сум се борела за машко внимание, зашто ако дотогаш не ти се посветил и сака да биде со тебе, ич не го третирам за жив.
|
|