|
Дали треба да се исповедаме? |
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Автор | |||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Наталија Драга ме нарече
Миралем јас и ти ке си отвориме една тема и полека ке си ги решиме сите несугласици ако може... Иначе.. Да даде Господ да седам од негова десна или лева страна и да го чувствувам истиотт мир во душава, истата светлина во душава, акко и истата љубов во душава па и не морам лик да му видам.. |
|||
|
|||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Читав јас и изрази ’слепи’ кои им ги упати(вте) на Христијаните
|
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
Miralem
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1056 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa Pravoslavie... ne ocekuvase valjda da kazeme i nie deka sme na vasa strana. Nexznam dali gi citase Krale i Boogie (i tie mi nedostasuvaat,Boogie se javuva po nekogas so eden drug nick,prepoznatliv e) Taka da Pravoslavie,si cital mozebi i od nas navredi kon vas no ne preskoknuvaj gi i vasite kon nas,toa mi bese muabetoto,kontas ? A navreda nikogas,ti garantiram od nas ne si procital,ednostavno,te nabreduva toa sto odgovor nemate.
|
|||
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако ’слепи’ не е навреда, тогаш и ’неписмени’ не е навреда |
|||
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|||
vd
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1539 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Sveshenkot ja ima taa vlast da mozhe da ja izvrshi ispovedta,
ORTODOKS, Svestenikot? bljaakk! I don't need that. |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
па јас не знам, и сакам да слушнам поготово за ДИРЕКТНИОТ КОНТАКТ, ма еве Сај Хи бил, и ништо од неговото објаснување |
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Na svestenuik se ispovedaat pred Boga. zosto mora tokmu pred svestenikot da se ispovedam koga znam deka i toj e gresnik. se ispovedam samo na Bog bidejki samo Toj moze da mi gi prosti grevovite. svestenikot ne e postaven na taa pozicija za da kaze dali moite grevovi se prosteni ili ne, nitu pak e posrednik megu mene i Boga. postoi samo eden posrednik a toa e Isus Hristos koj umre na krstot za nasite grevovi. |
|||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Да се чудиш со муабетов!!! и јас прашувам зошто ама ете .. затоа што така рекол Павле де, затоа што така ја испревртиле религијата, ЗАТОА .. и плус Затоа Што на некој не му функсионира паметот па да ги анализира работите и здраво да размисли па да свати што е работата. На крај претера со Исус и крстот и гревовите! тоа ти е ЧИСТА ЛАГА и ептен се имаш занесено во неа! |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
dali mozes da dokazes deka toa so Isus e cista laga?
ajde dokazi go sprotivnoto i ke ti veruvam. a mislam deka ne se zanesuvam, tuku toa e moja licna opredelba da veruvam. |
|||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Odgovor na prasanjeto vo BOLD: MOZAM koga i da posakas! Изменето од sayHI - 01.Јули.2006 во 23:37 |
|||
nindza
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 10.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 2457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da isto taka mozes da dokazes sto e postaro kokoska ili jajceto , da izmislis drvena pecka na chumur, da lapnes cador i da go otvoris ...znam imame cueno nie za tebe oooo mudrecu |
|||
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ajde say Hi, obrazlozi mi ja tvojata teorija deka seto toa so Isus i Negovata smrt na krst e laga!
go cekam tvoeo obrazlozenie |
|||
vd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Од каде да почнам? од тоа дека нема роден грев, од тоа дека Исус не дошол за да искупи никаков грев, од тоа дека Исус не умрел на крст ... од тоа дека не бил мртов и не воскреснал, од тоа дека не било точно претскажувањето за Johnah? |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
od kade sakas pocni, no najdobro e od pocetokot, ne za drugo, za da ne se zbunis pa da ne ispadne na krajot sakam kazam, ne znam recam
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |