IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Автомобили и моторцикли
  Активни теми Активни теми RSS - Брзо возење
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Брзо возење

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
Автор
Порака
rencio Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јуни.2008
Локација: Croatia
Статус: Офлајн
Поени: 68
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rencio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 15:24
ljeva ruka na volanu a desna na njoj 5 pun gas do cilja
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Јули.2008 во 17:21
sakam da vozam brzo...ali sea pomalku otkolku poranoсреќа(maldost ludost)
mi se ima sluceno, niz grad policaecot da nema vreme da me zastani.na retrovizor samo go vidov deka se fati  za glava.намигнувањесреќа
sakam adrenalin, sto da pravam.....голема%20насмевка
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
biljana.madrid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Прилепчанка

Регистриран: 22.Ноември.2007
Локација: Spain
Поени: 358
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај biljana.madrid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 11:05
Ne sakam brzo vozenje!!!!

Jas vozam max 90 km/h i NISHTO POVEKE!!! Max brzina tuka e 120 km/h po avtopat (ova za informacija)

Koga se uchev za vozenje profesorot samo mi vikashe aj pobrzo malku, i taka stasav do 90 km/h i vide ne vide chovekot se otkaza...

Koga poloziv mi dvashe nekoi soveti, i za brzinata mi veli deka sigurno nemalo da vozam brzo, toj problem ne ke sum go imalaголема%20насмевка. Za mene vazi ¨BAVNO AMA SIGURNO¨

EDNOSTAVNO, SAKAM DA JA IMAM SITUACIJATA POD KONTROLA, a za lugeto shto ke rechat, BASH MI E GALJE!!! Jas ne sum od tie shto saka da se vozi vo golemi i brzi koli. Sakam eden FORD KA malechok, da mozam da si go parkiram bez problem i da si vozam 90km/h...

Makedonska rabota... takvi sme nie... ke stradame za leb tamu kaj shto sme ama v leto da se dojdi so golema kola tuka MK...kaj da ste, samo toa ve interesira, koj pogolemo i pobrzo za samo da se falite tuka kaj nashive MK... Ova se mozebi nekoi ne site, ama mnogu gi ima...

Прилепчанка
Кон врв
invader Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 442
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај invader Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2008 во 15:03
ја мислам дека најбрзиот е на

гробишта!
Кон врв
n1k0La Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ride To Live Live To Ride

Регистриран: 31.Јули.2008
Локација: Macedonia
Поени: 357
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај n1k0La Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Август.2008 во 18:03
ja sum zavisnik od brza voznja mislam so motor a so kola si vozam poleka :D
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 13:32
....sekogas ,skoro sekogas papucata za gas e "do daska"...samo se nerviram  koga ke me prestigne eden avtobus S 200..!...iiiiiiii......лутина..sto motor ima....не%20знам
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Декември.2008 во 19:18
ne sakam brzini golemi , no zatoa mi treba "poletuvanje" do okolu 80km/h. Koga patuvam mejgugradski sakam da se vozam sto podolgo i toa so 80km/h , a vo naseleno mesto ubavo mi e da vozam brzo pogotovo koga ulicite se tesni
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2008 во 13:01
SAKAM DA VOZAM BRZO iako znam deka seto toa ke si go platam ili kes ili krst
ama izgleda ne mi doaga pamet ovaa nedela dignav 195 na KU - SK
ne veruvav deka moze
sega znam deka moze

imam losa navika da vozam brzo i barem ednas da ja stisnam do kraj da proveram kolku ide potoa nekoja normalna voznja za mene e okolu 150 za avtopat gradska okolu 80
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2008 во 15:42
Пред некој ден другар ми зема Wolksvagen Scirocco и пред се морам да кажам дека колата е БЕСНАизненадувањене%20вреден
се пуштивме да ја испробаме на булеварот Октомвриска револуција (пред Александар палас) и за 5сек крена 100км а достигнавме брзина од 250км на час...ЛУДИЛО...едвај голтнав плунка поради забрзувањето...хипнотизиран

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2008 во 13:03
Drlja, mnogu da go pozdravis drugar ti, i da mu kazis deka odbral najdobra kola. Aj ako mozis kazi mi so motor ima i kolku pari go fati
Кон врв
Izzi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
BRAINIAC

Регистриран: 18.Септември.2007
Поени: 4475
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Izzi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 13:57
не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште голема%20насмевка
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2009 во 17:00
Originally posted by Izzi Izzi напиша:

не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште голема%20насмевка
da da da toa e toa dodeka nemozes da se odlepis od sediste
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2009 во 16:58

тука би ги додал вибрациите и буката, колата е педерска ако не те слуша цело маало како забрзуваш голема%20насмевка
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 10:26
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

тука би ги додал вибрациите и буката, колата е педерска ако не те слуша цело маало како забрзуваш голема%20насмевка
ebago de, bager da si zemes i cel grad a ne maalo ke te slusa.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 12>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.