|
Брзо возење |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||
rencio
Група Регистриран: 26.Јуни.2008 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ljeva ruka na volanu a desna na njoj 5 pun gas do cilja
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sakam da vozam brzo...ali sea pomalku otkolku porano(maldost ludost)
mi se ima sluceno, niz grad policaecot da nema vreme da me zastani.na retrovizor samo go vidov deka se fati za glava.
sakam adrenalin, sto da pravam.....
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
biljana.madrid
Сениор Прилепчанка Регистриран: 22.Ноември.2007 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 358 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sakam brzo vozenje!!!!
Jas vozam max 90 km/h i NISHTO POVEKE!!! Max brzina tuka e 120 km/h po avtopat (ova za informacija)
Koga se uchev za vozenje profesorot samo mi vikashe aj pobrzo malku, i taka stasav do 90 km/h i vide ne vide chovekot se otkaza...
Koga poloziv mi dvashe nekoi soveti, i za brzinata mi veli deka sigurno nemalo da vozam brzo, toj problem ne ke sum go imala. Za mene vazi ¨BAVNO AMA SIGURNO¨
EDNOSTAVNO, SAKAM DA JA IMAM SITUACIJATA POD KONTROLA, a za lugeto shto ke rechat, BASH MI E GALJE!!! Jas ne sum od tie shto saka da se vozi vo golemi i brzi koli. Sakam eden FORD KA malechok, da mozam da si go parkiram bez problem i da si vozam 90km/h...
Makedonska rabota... takvi sme nie... ke stradame za leb tamu kaj shto sme ama v leto da se dojdi so golema kola tuka MK...kaj da ste, samo toa ve interesira, koj pogolemo i pobrzo za samo da se falite tuka kaj nashive MK... Ova se mozebi nekoi ne site, ama mnogu gi ima...
|
||
Прилепчанка
|
||
invader
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 442 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја мислам дека најбрзиот е на
гробишта! |
||
n1k0La
Сениор Ride To Live Live To Ride Регистриран: 31.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 357 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ja sum zavisnik od brza voznja mislam so motor a so kola si vozam poleka :D
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....sekogas ,skoro sekogas papucata za gas e "do daska"...samo se nerviram koga ke me prestigne eden avtobus S 200..!...iiiiiiii........sto motor ima....
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sakam brzini golemi , no zatoa mi treba "poletuvanje" do okolu 80km/h. Koga patuvam mejgugradski sakam da se vozam sto podolgo i toa so 80km/h , a vo naseleno mesto ubavo mi e da vozam brzo pogotovo koga ulicite se tesni
|
||
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SAKAM DA VOZAM BRZO iako znam deka seto toa ke si go platam ili kes ili krst
ama izgleda ne mi doaga pamet ovaa nedela dignav 195 na KU - SK ne veruvav deka moze sega znam deka moze imam losa navika da vozam brzo i barem ednas da ja stisnam do kraj da proveram kolku ide potoa nekoja normalna voznja za mene e okolu 150 za avtopat gradska okolu 80 |
||
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
||
Drlja
Сениор Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Пред некој ден другар ми зема Wolksvagen Scirocco и пред се морам да кажам дека колата е БЕСНА
се пуштивме да ја испробаме на булеварот Октомвриска револуција (пред Александар палас) и за 5сек крена 100км а достигнавме брзина од 250км на час...ЛУДИЛО...едвај голтнав плунка поради забрзувањето... |
||
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Drlja, mnogu da go pozdravis drugar ti, i da mu kazis deka odbral najdobra kola. Aj ako mozis kazi mi so motor ima i kolku pari go fati
|
||
Izzi
Сениор BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е возбудлива големата брзина, колку што е големото забрзување...да те залепи за седиште
|
||
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |