![]() |
|
|
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 105> |
Автор | |
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
![]() |
ova bese mnogu dobro bravo' |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Има уште само чекам да се присоберат повеке за да биде поинтересно
|
|
![]() |
|
tate ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() |
ej bogi a na taa tetovaza so e na 3ta strana (pajakot na raka sto e) oti taka bled e ispadnat??
|
|
aids
|
|
![]() |
|
Boogie ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор ![]() ![]() Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
![]() |
Таква е сликата,тоа е сликано веднаш по тетовирање иначе добро око убава забелешка еве нешто што е работено на два пати па може да се види разлика помеѓу стара и нова работа
![]() |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
![]() |
lee brat go posetiv linkot so stoi na tvojava strana ''boris tatto'' taka nesto bese zacuduvacki tetovazi takvo nesto nemam dosega videno ''kakvi boi'' lele
![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
ovaa e crtana ne mi se sviga bash
|
|
dudenz
|
|
![]() |
|
SkorpijA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
|
laki ![]() Сениор ![]() Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
![]() |
STRASNO IZGLEDAS OVA AVTOPORTRET LI E ???????????
|
|
![]() |
|
![]() |
Ne be drugarka mi e, jas sum poubava
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
STALNO ZNAES DA ME UTESIS E BAS TI FALA SE MI E POLESNO
|
|
![]() |
|
![]() |
Milo mi e
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Bella_Tigrica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 101 |
![]() |
Xexexe...slikive se dobri...ali izgleda bolelo ova ...pogotovo onaa slikata so "zmijata" na 2-3 strana....patem sakam da stavam pirs na dolnata usta na sredina....xmmm....nego da ne ostanam pokusa i jas eve nekoi sliki od mene ....pfff.....ne gi bivaa
![]() |
|
Mislam....znaci postojam
|
|
![]() |
|
![]() |
SAMO CEKAJ JA DA VIDAM SO MI PISUE U HOROSKOP ZA DENOVIVE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |