|
Униформи |
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Автор | |
Kroki
Сениор Регистриран: 31.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 169 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se soglasuvam so tebe, deka treba da se sredat prvo mnogu raboti, no mora od nekade da se pochne neli??!? |
|
"Quod me nutrit, me destruit!" - Latin quote
|
|
breza
Нов член Регистриран: 15.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum za uniformi ama nekoi kreirani od vas mladite i vo vas stil
|
|
Бреза-Брезово
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne dade komentar za noviot zakon za obavezni uniformi vo srednite skoli. Sum za uniformi, no vakvi uniformi od 2400 do 32oo den , zar ne premnogu?
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум еден од ретките овде кои се против униформите ,всушност како принцип против се што е исто, унифицирано, клише итн ....но...еве, навистина се скапи....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo sportskata gimnazija dresot po sport e 1200,uniforma na chas nenosat
|
|
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
skapi skapi i ne sme isti nieden covek
dolu uniformi costom samo priznavam:)
|
|
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги глердам секој ден учениците од Јосип Броз во убава зелена боја дуксерчиња или блузончиња како се рашетуваат за пауза или кога си одат дома.Препознатливи се ,а и некако симпатично ми делува!
|
|
plavu$a
Сениор Регистриран: 15.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 4016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na primer moive ubaj se?
A NA PRIMER OVDE IMAM STAVENO PERIKA, KAKO STO GLEDATE:
|
|
In my field of paper flowers, and candy clowds of lullaby, i lie inside myself for hours, and watch my purple sky fly over me...
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super se plasvus onaa vtorana najmnogu ne se ko onie vo hristo vo ohrid so gi ima gubretarski
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
ANAKONDA
Нов член Регистриран: 18.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SUM ZA UNIFORMI OTI IMA NEKOI SMIZLI KOI NEZNAAT VEKE STO DA SI OBLECAT ZA NA SKOLO MISLIS NA DISKO ODAT
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo, jas uste od vremeto na tito koga zborev za uniformi vas nikade ve nemase. Odlicna konstatacija od tvoja strana |
|
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mene mi e seedno
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hm za do 4 odelenie da poslem ne bi kazal deka bi im se svigalo toa na ucenicite
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do cetvrto oddelenie momcinjata ne odat so farmerkite do pola zadnik , a devojcinjata so goli stomaci....uniformite se potrebni |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |