|
Предвидувања |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
angelmk
Сениор Регистриран: 02.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 135 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не верувам дека некој може нешто со сигурност да предвиди.у денешно време поради недостаток од финансии се јавија ногу такви квази гаталци,предвидување на иднината со тарот и безброј други..човечкиот мозок е премалце искористен ама не се знае дали би користил останатиот нескористен дел баш за гледање у иднината.will see.
|
|
"BEAUTY IS TRUTH, TRUTH BEAUTY."
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Вработените во еден Дом за старци во американскиот град Провиденс не ни можеле да замислат дека мачорот Оскар кој го чуваат уште од мал, ќе може да има претчувство за тоа кој пациент набрзо ќе умре. Тигресто белиот мачор има две години, а многу брзо ја покажа својата морбидна способност точно да покаже кој набрзо ќе го напушти овој свет. Геријатарот Дејвид Дос, кој се грижи за старците вели дека Оскар редовно ги надгледува пациентите. Неговата способност да предвидува досега се покажала точна затоа што секогаш кога мачорот ќе легне до некој пациент, докторите веднаш ги повикуваат роднините на пациентот, бидејќи веќе се знае дека тој ќе умре. - Никој во домот не умира, без предходно да биде посетен од Оскар, изјави Дос, кој додава дека присуството на мачорот блиску до некој пациент лекарите веднаш го сфаќаат како сигурен знак на многу брза смрт, што им овозможува на лекарите повеќе време за побрзо да ги известат роднините на пациентот за неговата смрт. Геријатарот наведува дека мачорот досега точно предвидел смрт на повеќе од 25 жители на Домот за старци и оти нема објаснување за таа негова дарба. Изменето од Mona Liza - 27.Јули.2007 во 21:03 |
|
|
|
mamma
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daj toa macorot vamu...vo zgrada kade sto ziveam ima
fosili po 70god.Toa e prosecna starost-ima i postari!! Muzika....?poglasna....??ODMA zvonat na vrata-im se spielo kao utre za rabota vo 6h treba da stanat za da odat!! OSKAAAR...mac,mac...dojdi vamu!! izvinete ako vi ja rasipav temata-mnogu mi bese smesno.. Изменето од mamma - 27.Јули.2007 во 21:14 |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ахаххахахахаха
леле мамо ме изнасмеа дајте го мачолот тука на форумот да видеме кој прв ке умре леле колку сум лоша а |
|
|
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамооооо
абе каде е мачолот тууу нема со кој да си играм на форумот, сите се исплашија од мачолот абе дајте да пишуваме на темите, од дамна не сум пишувала ко што треба мамо, ама мал е мачолот, на нас ке ни треба постар некој искусен |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mona,draga..jas mislam da pocneme prvo so pomaliot...
pa ke vidime kako ke se odvivat rabotite.....step by step..a?? |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахахахаха мамичко, ама мал е мачолот не сакам да го мачиме уште ко мал
еве прво на старите мачоли да им ги извадиме живците , па после ке го земеме малиот мамичко , а оти си му фрлила око на младиот мачор ? леле мамо, да си жива и здрава, ме насмеа многу, од срце се семам ко бидала сега за мачорот ама замисли мамо, овој мачорот е еден и единствен, не знам у македонија дали има некој негов другар |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa...znaes moze da go sparime so nekoj nas.
Posle se e lesno...geni si se geni |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хаха
мамо, ти си гениј, па како ти текна за ова ? браво мора да го спариме под хитно, и после прво у владата ли ке го пуштиме да шета или ке го викнеме на форумот тука ? |
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A...ne,posto mene prvo mi tekna ke go zemam kaj mene(vo zgrada)
da proseta....pa posle kaj sakate nosete go-na koj kako mu e potrebno |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мамо а колку дена ке поседе кај тебе , да си имам обѕир и кај друг да го пратам
|
|
|
|
mamma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Paa..ako e takov kako sto vikaat amerite vo Providens,a kaj mene
vo zgrada rekov koj profil egzistira.....brzo ke bide gotov,mislam Oskar neli Mmmmfffffpppp...cetiri sprata po dva stana.....po tri clena...podeleno so ........ jas mislam za dva dena i go gobivas |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хахахаххахаха
леле мамо како те бива за математика, рака ти пружам значи после 2 дена идам да го земам , па ке го пратам тука у близина , 3 дена да расчисти ситуација мамо ма, веруваш ли дека многу се смеам вечерва, некако релаксирачка состојба има на форумот , па си се смеам ко пијана |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |