|
Facebook!!! |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | ||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
фејсбуков ме тера да изгубам целосно надеж во човечкиот интелектуален развој... нема ништо поретардирано од него, во моментов на интернетот
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зарад некој твој другарчиња немој да судиш за сите луѓе Изменето од емил - 24.Февруари.2013 во 17:44 |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тогаш си го користи за информации и контакти и не навредуваи останатите луѓе
оние што те иритират едноставно ги избриши |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...poln e svetot so retardirani,..okolu 800 000 000 bile! ...ama, ti i sin mi ste izgleda,..normalni ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ех мили мои... Порано поголема беше љубота оти се копнееше по партнер од спротивниот пол... Дали ќе те погледне, дали ќе ти речи здраво, дали ќе ти се насмее, дали ќе те шмекни, дали да и речиш „Здраво“ или „здр`ао“ или „кај си бе“.
А сеа од 13-14 си пишуваат со било кој на фејсбук... после пореметеност ќе ми кажувате. Ами нема да ти биди слатно мрсното ако не се постиш пред тоа... Ете така... |
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Денешниве деца се вегетаријанци, не јадат мрсно...
|
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro koj nema fb ..da priznae ako ima smelost
|
||
vivi
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku shto pamtam ,..ti sega skoro...prizna!
|
||
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugi junaci dali ima...kolku sto pamtam ne se prijavi drug
|
||
vivi
|
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас |
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravo
|
||
vivi
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...sin mi !
|
||
||
vivi1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
vivi
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |