|
Џентлмените - загрозен вид? |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Врска немаш |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
згора на се, џентлменското однесување во денешно време многу погрешно се разбира, како да е злосторство
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Просветли ме Драганчо
|
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Аха така значи, според тебе треба некој да е во неволја за да отстапиш место еден друг пример ... чекаш автобус на постојка, при што има голема гужва...пристигнува автобусот и чекаш ред за да влезеш, а до тебе стои девојка која исто така сака да влезе...што би направил, би ја истуркал нејзе за ти да влезеш прв |
||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мене стварно не ми требаат посебни третмани, дури понекогаш и ме нервирале оние шлагерски моменти кои не значат ништо, туку се само некако позерски
А отсекогаш сум се прашувала зошто мажите околу мене, партнер, колега, или пријател, имале потреба да се однесуваат со мене со премногу нежност, и со внимание.... |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zabegan - 15.Јуни.2011 во 20:16 |
||
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете, дрганчо убаво кажа, каде е причината да се отстапува секогаш место на жена и мажите да се на некој начин граѓани од втор ред?
и мажите се луѓе исто како и жените и нема ама баш никаква разлика меѓу нив, освен физичките карактеристики, кои, ако се прашуваме за џентлменство, се ирелевантни... ако се однесувам културно и нежно, ќе го правам тоа подеднаквои со сите луѓе кои ги среќавам, ако сум во можност и има уште една работа што ме иритира, вие жените (извинете што генерализирам) немате воопшто чувство во оваа област и секогаш сте воздигнати, ако воопшто некогаш и одземам место на жена, коментарот или помислата ќе биде со акцента за тоа како сум се „испонашал“ а никогаш нема да биде во стил „е добро де, му се брза“ или слично во спротивно, ако некогаш бидам културен и фин и отстапувам место, типката ќе си направи филм дека мислам дека нешто е посебна или посебно и давам внимание... тотално несоодветно реагираат многу жени |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе момци, почнавте да ја расипувате работава. Неблагодарни женчиња има многу а исто толку и машки мутанти, ама секој кога ке порасне(созрее) ќе види колку финото понашање има голем уддел во животот.
Не за џабе повозрасните генерации имаат сосема поинаков однос меѓу себе за разлика од младината.
Оние чичковци над 40 год секогаш знаат како да играат на таа карта со жените и знаат дека тоа пали, ама тоа си е искуство, многу полека се учат некои работи.
Животна школа Само кроце
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бидејќи и онака нема што да се дискутира, секогаш пали... |
||
|
||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A sto toa se komentira? Rabotava e kapak na temata demek?
|
||
Beauty fades, dumb is forever
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kaza nekoj...
ima li zeni za da ima dzentlmeni... |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Има има... но ако сакаш да избегнеш, тогаш криењето зад туѓи грешки е најдобар изговор
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ako zenata e greska...
dzentlmenot e posledica... |
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |