IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Џентлмените - загрозен вид?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Џентлмените - загрозен вид?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
Прашање: Дали се уште постојат џентлмени или тие се минато?
Одговор Гласови Статистика
2 [9,52%]
1 [4,76%]
1 [4,76%]
3 [14,29%]
0 [0,00%]
3 [14,29%]
11 [52,38%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
DragancoLeskoec Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Август.2009
Статус: Офлајн
Поени: 984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DragancoLeskoec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 16:50
Originally posted by Schatzii Schatzii напиша:

Originally posted by LiDivio LiDivio напиша:

Така е, не можеш со било која да бидеш џентлмен...

А плус, мажите се плашат повеќе да не бидат исмејани како лигуши и папучари од жените или ,,дамите,, кон кои сака да се однесува како џентлмен одошто од другарите. среќа
изненадување скоро секоја жена би била пријатно изненадена доколку некој се однесува како џентлмен...епа не знам на која жена не би и годело тоатрепкањене викам дека сите се цвеќе за мирисање, секогаш постојат исклучоци,но мнозинството би го ценеле тоа...вие само како да си барате изговори за да не се однесувате како џентлмениголема%20насмевка

Врска немаш
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 16:55
згора на се, џентлменското однесување во денешно време многу погрешно се разбира, како да е злосторство
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 16:59
Просветли ме Драганчомолитва
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Schatzii Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Мај.2010
Локација: Germany
Поени: 10600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 18:11
Originally posted by DragancoLeskoec DragancoLeskoec напиша:

Ако сум пред неa нa ред, а лицето не е во некоја незгодна состојба, не гледам ни најмала причина зошто би отстапил место.Како шо мај хоуми забеган рече, не створајте некој вештачки однос меѓу машките и женските.

Аха така значи, според тебе треба некој да е во неволја за да отстапиш местоизненадување
еден друг пример ...
чекаш автобус на постојка, при што има голема гужва...пристигнува автобусот и чекаш ред за да влезеш, а до тебе стои девојка која исто така сака да влезе...што би направил, би ја истуркал нејзе за ти да влезеш првзбунетост
Dream what you want to dream;
Go where you want to go;
Be what you want to be,
because you have only one life and one chance to do all the things you want to do.
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 20:13
Мене стварно не ми требаат посебни третмани, дури понекогаш и ме нервирале оние шлагерски моменти кои не значат ништо, туку се само некако позерски тага
А отсекогаш сум се прашувала зошто мажите околу мене, партнер, колега, или пријател, имале потреба да се однесуваат со мене со премногу нежност, и со внимание....збунетост
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 20:15
Originally posted by Kali Kali напиша:

Мене стварно не ми требаат посебни третмани, дури понекогаш и ме нервирале оние шлагерски моменти кои не значат ништо, туку се само некако позерски тага
А отсекогаш сум се прашувала зошто мажите околу мене, партнер, колега, или пријател, имале потреба да се однесуваат со мене со премногу нежност, и со внимание....збунетост
големо%20гушкање абре кали што ќе правиме без тебе

Изменето од zabegan - 15.Јуни.2011 во 20:16
Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 20:16
големо%20гушкање намигнување
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јуни.2011 во 20:25
ете, дрганчо убаво кажа, каде е причината да се отстапува секогаш место на жена и мажите да се на некој начин граѓани од втор ред?
и мажите се луѓе исто како и жените и нема ама баш никаква разлика меѓу нив, освен физичките карактеристики, кои, ако се прашуваме за џентлменство, се ирелевантни...
ако се однесувам културно и нежно, ќе го правам тоа подеднаквои со сите луѓе кои ги среќавам, ако сум во можност

и има уште една работа што ме иритира, вие жените (извинете што генерализирам) немате воопшто чувство во оваа област и секогаш сте воздигнати, ако воопшто некогаш и одземам место на жена, коментарот или помислата ќе биде со акцента за тоа како сум се „испонашал“ а никогаш нема да биде во стил „е добро де, му се брза“ или слично
во спротивно, ако некогаш бидам културен и фин и отстапувам место, типката ќе си направи филм дека мислам дека нешто е посебна или посебно и давам внимание... тотално несоодветно реагираат многу жени
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2011 во 16:57

Абе момци, почнавте да ја расипувате работава.голема%20насмевка

Неблагодарни женчиња има многу а исто толку и машки мутанти, ама секој кога ке порасне(созрее) ќе види колку финото понашање има голем уддел во животот.
Не за џабе повозрасните генерации имаат сосема поинаков однос меѓу себе за разлика од младината.
Оние чичковци над 40 год секогаш знаат како да играат на таа карта со жените и знаат дека тоа пали, ама тоа си е искуство, многу полека се учат некои работи.
Животна школаголема%20насмевка Само кроцеголема%20насмевка
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јуни.2011 во 23:53
Originally posted by Glenn Glenn напиша:

Абе момци, почнавте да ја расипувате работава.голема%20насмевка

Неблагодарни женчиња има многу а исто толку и машки мутанти, ама секој кога ке порасне(созрее) ќе види колку финото понашање има голем уддел во животот.
Не за џабе повозрасните генерации имаат сосема поинаков однос меѓу себе за разлика од младината.
Оние чичковци над 40 год секогаш знаат како да играат на таа карта со жените и знаат дека тоа пали, ама тоа си е искуство, многу полека се учат некои работи.
Животна школаголема%20насмевка Само кроцеголема%20насмевка
па го знаеме тоа де, не треба искуство, сега се коментира нешто сосема друго, а не колку тоа палело кај жените
бидејќи и онака нема што да се дискутира, секогаш пали...
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2011 во 00:17
A sto toa se komentira? Rabotava e kapak na temata demek?
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2011 во 23:12
Kaza nekoj...
ima li zeni za da ima dzentlmeni...
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2011 во 23:21
Има има... но ако сакаш да избегнеш, тогаш криењето зад туѓи грешки е најдобар изговорда
намигнување
Кон врв
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Јуни.2011 во 23:28
Ako zenata e greska...
dzentlmenot e posledica...

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,187 секунди.