|
Уапсен Љубе Бошковски |
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Автор | ||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
LJube Boshkovski is in relationSHEET with Velija Ramkovski made by me
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не го ни жалам ниту пак му се ситам.....него ВМРО го измисли, ВМРО го направи тоа што е, ВМРО го извади од затвор и на крај ВМРО го врати таму каде што му е местото... со еден збор, човеков е вмровски проблем.....
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам... |
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе ни еден ден не издржаа по изборите за да го уапсат
Прашање на време беше, бидејќи Љубе се дрзна да го чепне Мијалков и да извади на виделина милион работи за Грујо.... Ова е директна и застрашувачка порака до народот.... ....кој ќе не чепне, тој ќе лежи...ќе загине во притвор ако треба, не мора ни да се суди |
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е,тоа е де ,во паметните држави имало и драма за ваквите рабоќе,ако "Во државата Данска ужасно СМРДИИИИИИИИИИ..."
|
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ajdeee... ako go pritvoreja pred izborite kje se govoreshe deka gi apsat od opozicijata za da nema oponenti, ako go uapsat potoa demek ne se cheka nitu eden den posle izbori (kako da nemaa vlast, sila i shansa pred toa). I shto znachi ova? Ova znachi - koga se odi protiv neprijatelot i kiseloto vino i loshata pesna se super dobri! Ne e bitno shto se govori, za shto se govori i kako se govori, samo bitno e protiv da se govori. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кој непријател Меси? Мој непријател ли? Јас не пишувам против, ниту имам непријатели ни пријатели во политиката.....пишувам ЗА ПРАВДАТА, и пишувам за нашето добро. Зошто е тешко тоа да се прифати....? Ни Љубе ни Велија не ги почитувам ниту ги бранам, туку нивното гонење е толку јасна порака за нашиот народ дека оној кој зборува за власта, поточно за ВМРО е државен непријател. Толку криминалци се на слобода и ни ја водат државата, никој не зборува за тоа, камоли да ги гони....Мијалков знаеш ли кој е, Меси? Знам дека не знаеш. Што мислиш, која е пораката кога власта ги гони само оние кои и пречат....? Нели е тоа застрашувачки момент, кој зборува дека се претвораме во недемократска држава? Ова што го напишав е толку очигледно, дури е смешно. Туку ти оттаму, не знаеш баш за што ние зборуваме, ти повеќе љубиш теоретски да не советуваш. Изменето од Kali - 07.Јуни.2011 во 19:23 |
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Кали, право во центар ко и увек
и на врапчињата им е јасно дека Љубе многу зборуваше апсењето е порака до сите што многу зборуваат мене денес и Анџелина ми рече, ај затни се малку, овие се` следат! |
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Меси, седи си таму, широко ти е околу вратот
|
||
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
||
ansasho
Сениор Регистриран: 08.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Остварува ама само за него 100 000 евра па ти види сега |
||
Vlad Tepesh
Сениор Регистриран: 07.Април.2008 Локација: Romania Статус: Офлајн Поени: 540 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ovoj pa Pesnikot non stop zhrtven jarec e, dali ce se opameti enash neznam , nego mi e zhal za nego go gledam kako go ponizhija ovie kulturnite ,,specijalci,, go legnaa na beton i toa so glava do dixy toalet (polski) CCCC... abe se ima li malku poshtovanje i respekt prema lichnost ccc... ne sme vo afrika bozhem
nemam zborovi , go zhalam jadniot chovek i od zhal nemam srce da im se iznasmejam glasno na akterite shto go sredija ovie ,, specijalcite,, shto imaat potreba na najbeden nachin da lechat kompleksi preku ponizhuvanje na ljudje , go fatile BRATOT LJUBE golem K!! pa ushte go legnale, fantomki , stavovi , ozbilnost pozhrtvovanost BURLESKI |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ova s'e kazha. Za kakva pravda i dobro pishuvash koga ushte nema zavrshano nikakva istraga, a ti vekje presudi. Toa e pravda ? I ako ushte ne znaeme dali e napravena pravda ili ne, togash za kakvo dobro komentirame ? Ili vazhno e samo da nediskriminirano da kritikuvame pod izgovor deka go spasuvame narodot. Изменето од Messenger - 07.Јуни.2011 во 21:31 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So ova s'e kazha. Za kakva pravda i dobro pishuvash koga ushte nema zavrshano nikakva istraga, a ti vekje presudi. Toa e pravda ? I ako ushte ne znaeme dali e napravena pravda ili ne, togash za kakvo dobro komentirame ? Ili vazhno e samo da nediskriminirano da kritikuvame pod izgovor deka go spasuvame narodot od negoviot izbor. [/QUOTE]јас веќе во ниеден притвор не верувам... доволно кажано а дури и во најчесните правни системи лесно може да се намести нешто доколку некој моќник така сака, во тие погледи човекот сеуште е заостанат... тоа се случува и таму каде шо ти живееш, само не те засега лично и никогаш не си приметил единствено можеш да го приметиш тоа кога тебе лично ќе ти се случи такво нешто (не ме разбирај погрешно не ти посакувам такво нешто) постојано ни збориш идеолошки и за тоа како требало да биде, ама не е така и далеку сме од тоа, особено во напатено општество како нашево... а и не ми е јасно, и сам коментираш за полициската бруталност во темата за убиеното момче, а тука збориш како правдата ќе била задоволена ако на Љубе му било судено, без разлика каква е пресудата... едноставно не оди така... биди малку реален без разлика за кого се работи, кога ќе му дадеш моќ на некој, а нема ни грам разум и моќта ја троши за да лечи комплекси врз општеството, настанува хаос, и тоа зборам општо за сите луѓе, не ти зборам за Љубе, Груевски и компанија... Изменето од zabegan - 07.Јуни.2011 во 21:41 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Citiraj kade sum zborel toa (iako vaka kako shto si go formuliral nema logika, ama ajde...) ??? Kade sum rekol deka na Ljube treba da mu bide sudeno, bez razlika kakva kje bide istragata i naodot od nea i deka tokmu toa kje bide pravda ? Jas velam deka ne treba nikomu da mu se sudi dodeka ne se ispita shto e rabotata . Ovde na forumov ima lugje koi stojat zad tastaturite podgotveni na sekoja novinarska vest da skoknat i na pamet da sudat i presuduvaat nebare imaat direktna linija so Gospod i se bogopolozheni da go spasuvaat narodot od nego samiot. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |