|
Осаменост |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е исто.. еве јас да ти кажам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozhe jas da potvdam...?
Osamenost? kako nema da "postoi"... koga go barame "rajot" - TAMU nekade i nekogash....namesto "pred nashiov nos" odnosno ovde i sega.... sekogash i sekade....(da ne vi zdosadiv?).......
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Осаменоста постои.. тој што ја чувствува таа е негова вистина Никој не смее да му ја негира неговата вистина, но можеме ако сакаме да подадеме рака ако таа особа сака да излезе оттаму
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako deka postoi......sekoj si zhivee vo svoj sopstven svet....i nikoj nema pravo da mu se mesha i da ja omalovazhuva negovata osamenost. Sakav neshto drugo da kazham...
Chovekot nikogash ne e sam... vo negovata sushtina na postoenje... bez razlika kako se chustvuva vo momentot...
Изменето од viktorija123 - 13.Мај.2012 во 15:32 |
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Некогаш залудно е и да има десетици околу нас... ако човек ги затворил вратите и си ги затнал ушите, џабе е да му тропаш на врата. У овој случај покушај да ја разнесеш
|
|
|
|
viktorija123
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a ne... vo toj sluchaj najdobro kje bide samata da si otvorish....ako go najdesh kluchot....
i ako postoi vratata....
|
|
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,aj malku i jas ,,zachin ,,,da stavam,,,,,,,,,
,,,da e chovek sam ili da bide osamen e seedna sostojba koja zavisi i e determinirana iskluchivo od ,,,lichnosta , dali saka da bide sam ili osamen ,,,edno te isto,,,,,,a marfi veli deka ,nikogash ne mozhe chovek da bide niru sam nitu osamen ,,,bidejki vo krajna linija se ima samiot sebe ,,i toa vo sebe,,,,,, ,,,,,, ke ja sedneme na wc shkolka,, dodeka ne si go dade samasebe kluchot,,,,,a portata,,,taka ,e ochigledno deka ne ,, e zacidana,,, i samata sirka mm,,,,mislejki deka ja zatvorila,,,,allooo,,, frik,,,,/ ne be tebe ,,, na taa shto se udira vo chelo,,,,/ |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ова со веце школкава мислам стварно
Ја можда сум осамена таму, ама реата ќе да ви мава во нос штом сте ми се нафрлиле со реплицирање
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја преживувам осаменоста од моето детство и многу плачев деновиве.
Се запрашав: Што правам јас со себе? Ќе се оставам ли во таа осаменост? Си реков: Не. Потоа се запрашав повторно: А што да направам за тоа дете да се чувствува помалку уплашено и осамено? ШТАМА.
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а нема ни како поинаку
|
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osamenosta e...
izbor... mislev... no... mozebi e sudbina... |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne si belkim osamen ..kojsi
|
|
vivi
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секој е понекогаш...
а многу е тажно кога си сам... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |