![]() |
|
Зборувате ли македонски.... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kako ne zboruvam , samo koga se s´rekavam so nasi luge.
|
|
![]() |
|
Јабанџиче ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 28 |
Зборам исклучиво Македонски,Англиски само службено
|
|
One life,one love!
M A C E D O N I A |
|
![]() |
|
nate77 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Ноември.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 90 |
Možam malce da zboruvam makedonski... Ama mnogu mi e ubav makedonski!!
|
|
sakam skopsko
|
|
![]() |
|
sikter ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 650 |
ne,
spanski samo lafam! ![]() |
|
![]() |
|
Diki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
alal da ti e
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Каде и да се тие зборат макдонски.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
eva2marija ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 37 |
Najgolem "Problem" mi e sto neznam da se raspravam na makedonski...ednostavno ne mi teknuvaat zborcinjata.
Za drugo nemam gajle ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
ami kako?
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
на анакин некако сите јазици му се полесни да ги збори отколку македонскиот ![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
TO VIS HOLKA , ZE JE TO LEHCI KDYZ TI NIKDO SKORO NEROZUMI
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
NEROZUMI ![]() |
|
![]() |
|
nerozumim
istiot zbor za drugo lice-- slicno kako ne razbira i ne razbiram Изменето од anakin - 04.Декември.2007 во 21:02 |
|
|
|
![]() |
|
па само тој го разбрав ![]() |
|
![]() |
|
nushti nushti frumosa adormita , che fache???
nisho,, moras pod itno da ucis inaku kje bide nu bine Изменето од anakin - 04.Декември.2007 во 21:15 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |