|
Охрид |
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Автор | |
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Секаде кај и да си треба да си само со вистинското друштво и секој пат кога ке дојдеш ке биде се ок
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Utre odam za Ohrid po rabota. I veke si isplanirav da si pijam edno kafence pokraj ezero! Edvam cekam! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Blaze si ti...moze za majot i jas ke pijam tamy kafe...
|
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sigurno ke pijam za Majot kafe pokraj ezero pa bidejki vo drustvo bilo poarno ....a i dzezveto mi e od golemite .....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ммммм написе и едно за мене Мноху ми фали тој град |
|
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, ke se napijam i za tebe edno kafe. A za maj obavezno sum tamu. Na Plaosnik ke sedam i cel grad i ezero od terasa da go gledam. (kako poezija) |
|
Veni Vidi Vici
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ах прекрасно... можеби ќе се помине на еден ден и ќе ти се приклучам на кафето... дотогаш едно за мене сега и поздрави ми го езерото мое најомилено
|
|
|
|
весна
Нов член Регистриран: 19.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ohrid e grad pod zastita na Unesko.Toa mnogu zboruva kakva vrednost ima toj grad,megutoa nie Makedoncite mesto da si odime site na odmor vo OH trcame Grcija kade sto ne vikaat cigani.Pa videte sega sto luge sme nie bre,da razmislime sto si pravime samite na sebe.....
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A i Ohrigani nas Skopjanite nesto posebno ne ne obozavaatpa seedno ni e kaj i da odime -na udar sme
|
|
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa i e edna prichina zoshto go"obozavam"ohrid!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nate, piev edno kafe za tebe vo Aquarius, pokraj ezero. Vremeto ne mi se pogodi bas, ama godinava prv pat bev vo Ohrid i epten mi se napravi merak na dusa. Miren i spokoen, gradot se sprema za prvomajskata guzva sto sledi...
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Срцуш многу ти благодарам |
|
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од Мајското празнично искуство BIG BLUE - IN JAZZ & BLUES - IN ( platete i par k*rsevi na pejackata samo ve molam !! )
Изменето од Delfin |
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas bev tamu za 1-vi maj. Ama, od pregolemata guzva, ni pejacka slusnav, ni pijacka ispiv na raat. Sledniot cetvrtok odam vo Ohrid pak i togas znam deka ke se iznauzivam! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |