|
Најзабавен мк-форум е: |
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Автор | ||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pak li pocnavte....mislam vreme e za KLJUC!!!
|
||
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bas ima dobra diskusija, ako dvajca se zakaraat na tema ne treba kljuc, opomeni gi niv, izbrisi gi , bilo kako, za drugite da si prodolzat na temata zatoa sto e interesna
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
elizabeta......ke primetis i ti sto sakam da kazam ali ipak fala za sovetot no nema da go prifatam |
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nemozam od ovaj (SUGAAAAAAAAAAAAAAAAAV) pc da staam hzperlink, ke go nadoknadam toa eve prai kopi-pejs.. http://www.forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=2521&PN=1 i uveri se sto sakav da kazam |
||
elizabeta
Нов член Регистриран: 03.Септември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zborev opshto, ako dvajca se karaat na nekoja tema, ne treba moderatorot da ja zakluchi temata zaradi niv i da im ja prekrati diskusijata na drugite koi se zainteresirani za istata, tuku niv da gi sprechi, mislam sega me razbra
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
elizabeta...ti staviv link i ke vides DEKA NE SE DVAJCA!!! pozdrav |
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gi citkam povremeno i drugite, ama idividi mi e najdobar....
tamu sum ko u tuga kuka... iako dosta clenovi gi srekavam i tamu...sepak idividi e podobar od site drugi....
|
||
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa da
|
||
Prparim
Нов член Регистриран: 01.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нормално е да си се сакате. Може и јас ќе ве засакам.
Сега засега мислам дека најзабавен е оној најмасовниот.
Кајгана.
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за масовноста оди кажи на баба ти од тие што стојат дека се онлајн нема ни 10% добра финта е тоа за такви како тебе
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
@prparim....kolku pati mi se ima sluceno na messenger da mi kazat deka sum onlajn na sajtov ali ustvari sum odlogiran.....
|
||
Lazycat
Сениор Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде, деца, без кавга, секој си има свој драЖ!
Некој помасовен некој помалку масовен.
Мир меџу животињама.
|
||
My name is Cat, Lazycat, and I'm an assh*le. I get excessively drunk at inappropriate times, disregard social norms, indulge every whim, ignore the consequences of my actions, mock idiots and posers!
|
||
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Идивиди разбира се
|
||
|
||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |