![]() |
|
Претседателот Ѓорге Иванов |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 46> |
Автор | |
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не верувам дека ќе биде таков... Кај Грујо нема седење и џаболебарење... Сигурно не го избра да му седи во кабинет... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Не верувам дека ќе се претргне од работа, со оглед на ингеренциите му, барем да мрдне малку подалеку од кафепиење со балканските му колеги...
Ќе му го расипе имиџот на Грујо ако му се замеша во шемата 24/7 ![]() |
|
![]() |
|
kultuzin ![]() Сениор ![]() Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Па нели го гледаш дека од старт е во таа шема, за недела дена посета на Брисел , Словенија, средби со региналните претседатели, свикување седница за стратегија за името... Оволку сработуваше Б.Ц. отприлика за половина година... |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Очигледно дека се во шема, само не знам каква...
За Иванов ми е рано уште да кажам. |
|
![]() |
|
Како и да е за сега уште не го пуштаат сам... Сеуште е многу хаотичен па така секогаш има придружба во овој случај Милошевски е со него... Ако ако му треба подршка , ептен е нов... А за подалеку одење ??? Без АВИОН кај ќе одиш подалеку... |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
kaj da go pustat sam ?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
За бившиот ни претседател, колку сработил, како сработил ќе покаже времето. Сега зборуваме за првите ангажмани на новиот претседател. На факултет професорот по психологијата секогаш ни потенцираше дека најголема штета се прави на една личност, кога се врши споредба, било за добро било за лошо. Претседателот би требало да има прилика да се покаже тој со својата работа, без да се споредува со неговите претходници. А и реално за еден од неговите претходници имаме неколку активни теми на кој можеме да си кажеме колку сработил, што сработил и што ќе сработи.
Со своите посети претеседателот Иванов полека навлегува во проблематиката на претседателските билатерални активности. Дека не му е лесен стартот е неоспорен факт, ама кога можеа оние белосветски, веројатно и тој добро ќе се снајде. сепак по вокација е политиколог кој сега треба теоријата да ја преточи во пракса. Изменето од mamamd - 18.Мај.2009 во 12:53 |
|
![]() |
|
Мики, нема реални шанси било кој да му го преземе тронот на моменталниот комедијант nr.1 во Европа - италијанскиот премиер Берлускони
![]() Неговите гафови се секојдневие и веќе не му се ни бројат. Не верувам дека Иванов може да му биде конк*ренција ![]() Изменето од anastea - 18.Мај.2009 во 12:54 |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
nikogas ne veli nikogas .... kje vidis sto kje se sluci samo ako mu se ukaze prilika na " programiranion " da otvori usta ..... kje bideme poznati vo svetski razmeri .... pokraj slave makedonski , kje imame uste edna senzacija ...... FIKUS koj zboruva |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
само молам бога никаде повеќе да не ја раскажува шегата за ракијата “Антика“...ептен ми беше срам кога ја слушнав
![]() а тој златен....си се изнасмеа ![]() ![]() |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
neka kazuva .... kako poinaku kje mu go zeme primatot na najsmesen na Berluskoni
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
shto shega bilo toa?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
откако сме почнале да ги форсираме античките корени во кафаните сите почнале да бараат ракија Антика и многу и скокнала цената....
и слатко си се изнасмеа(само тој,останатите беа затечени од изјавата) |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
![]() |
|
![]() ![]() Изменето од miroslav_g8 - 18.Мај.2009 во 15:54 |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |