|
Кучиња |
Внеси реплика | страница <1 23456 28> |
Автор | |
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За сите оние кои имаат куче, кучиња, кој сакаат да одгледуваат куче. Мора да го прочитаат ова и да им биде од корист.
1. Мојот живот со тебе трае 10-15 години и секоја разделба со тебе за мене е тешка. Размисли за тоа пред да ме оставиш. 2. Мора да ми дадеш време да разберам што бараш од мене. 3. Имај доверба во мене. Јас живеам од тоа. 4. Не се лути никогаш на мене и не ме затварај за казна. Ти ја имаш твојата работа, забава, твоите пријатели, а јас те имам само тебе. 5. Понекогаш разговарај со мене. Иако твоите зборови не ги разбирам целосно, го препознавам гласот со кој ми се обраќаш. 6. Запамети како постапуваш со мене, јас тоа никогаш не го заборавам. 7. Пред да почнеш да ме тепаш, сети се дека мојата вилица многу лесно може да ги здроби коските на твојата рака, но јас тоа никогаш не го правам. 8. Пред да ме навредиш, како тврдоглав или мрзлив, размисли. Можеби ме мачи несоодветната исхрана, можеби сум бил предолго на сонце или на ладно или имам истрошено срце. 9. Грижи се за мене и кога ќе остарам, затоа што и ти еден ден ќе остариш. 10. Испрати ме на мојот пат. Немој никогаш да кажеш “Јас не можам тоа да го гледам” или “Тоа нека се случи во мое отсуство”. ЗАПАМТИ: Со тебе, заедно, за мене е се полесно ! твоето Кученце |
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Леле ама се жални овие кучешки “заповеди“ или како да ги наречам, вистина е така, како да излегле од душата на некое кутре.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nejca od onija so izpuleni oci i zbi sco ksaa, ja ima aprikotpudlica svekrva mi ogin da ja izgorit samo mi prigoarase sco ke ti jet pes u kuca ama od nea pogolem pes imat li
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сладолед за кучињаИзвор: Макфакс
Сопствениците на кучиња ќе можат своите галеничиња да ги почестат со специјален сладолед што од овој викенд, ќе биде во продажба во еден од лондонските паркови, пренесува Смедиа. Продавачите ќе им нудат два вкусови на сладолед - со вкус на шунка и пилешко, а кои што ќе бидат украсени со бисквит и сервирани во корнет. Ќе се продава и мешавина на бисквит и сладолед, објави Дејли меил. Експертите за кучиња, наведуваат дека се работи за совршена комбинација на сладолед, што по состав, вкус и температура, претставува одлично и безбедно освежување за кучињата |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Следниве извонредно интересни фотографии се дело на данскиот фотограф Торкил Гуднансо. Неговиот стил е едноставен и со доза на хумор. Освен овој вид на фотографија, Торкил се занимава и со модна фотографија. Негови фотографии се објавувани во Vogue, а има работено и за Calvin Klein, Pantene, L’Oreal и други. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ziva vistina se ovie zborovi ... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас имав кученце,многу слатко многу го сакав ама на жалост се разболе.Незнам од што ама ми рекоа дека од Американските мисирки (со тоа го ранев)ослепе,се поду и стршно ми беше,неверувам дека веќе ќе чувам некое милениче.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 28> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |