|
Трпе |
Внеси реплика | страница <1 23456 48> |
Автор | |
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Малиот Трпе го прашува татка си.
- Тато како доаѓаат на свет бебињата? - Пааа, види сине, како да ти кажам, штркот ги носи. - Тато, тогаш кој го секса штркот? ********************* Тројца пријатели умираат во сообраќајна несреќа и се наоѓаат пред портите на рајот. Пред да влезат Свети Петар ги прашува:
- Замислете си дека сте во ковчег и дека пријателите и блиските ве исплакуваат. Што би сакале да слушнете за вас? Првиот: Би сакал да слушнам дека бев одличен лекар и добар семеен човек. Вториот: Би сакал да слушнам дека бев прекрасен маж и дека сум израснал прекрасни синови. Третиот: Би сакал да слушнам ...Види, види. Мрда!! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
- Трпее, Трпее..
- Шо е ма жено? - А бе ти го скршив десниот ретровизор. - А го скрши или го згмечи? - Не знам, колата е превртена на таа страна! |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја оставил Трпе жената во Струга и |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дебелиот Трпе стои пред детска градинка. Поминува покрај него воспитувачката и го прашува: |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лео го сретнува Трпе : |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Финансова полиција доаѓа кај Трпе и во подрум наоѓа казан за правење ракија. Му рекле дека треба да плати данок затоа што со казанот вари ракија, а Трпе им одговорил дека казанот си стои во подрум од времето на татко му и дека тој не вари ракија со казанот.
- Нема врска што не го употребуваш казанот мора да платиш данок, рекол инспекторот! - Нема да платам затоа што јас не добивам детски додаток, рекол Трпе! - Па ти немаш деца за да добиваш детски додаток, му одговорил инспекторот! - Немам деца но имам алат за правење деца!! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се карале три црнчиња чиј татко е поцрн:
-Татко ми кога ќе се исече, црна крв му тече! -А татко ми кога ќе се исече, црна коска му се гледа! -А татко ми кога ќе прдне дома, три дена сме во темница... *** Оди Трпе на доктор. - Докторе помагај! Не можам да имам секс! Докторот му препишал некои апчиња. Утре дента доаѓа Трпе пак. - А бре докторе пак ништо. - Добро, еве ти ја сестрава, оди во другата соба и пробај да видиме каде е проблемот. Оди Трпе во другата соба, и почнуваат да се слушаат некои пискања, врискања, кршење. Излегува Трпе после пола саат, и докторот: - Што и направи на сетрата море ... - А бре докоре, јас неможам да најдам нешто, ама кога ќе најдам растурам !!! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе ја носи жена му на доктор.
- Трпе ви честитам , ќе станете татко. - Ама како, јас внимавав, многу внимавав. - Е па Трпе, тоа ти е исто како во сообраќајот, ти ќе внимаваш ама друг ќе налета. * * * Си биле тројца мажи, и зборувале за тоа чија жена има поголем задник. - Мојава, кога ќе седне на шоља, не може да ја видиш шољата. - Не е тоа ништо, вели вториот, мојата не може да помине низ врата од големиот задник, мора низ прозорец да влегува. А третиот вика: -А мојана има плави очи. Е што има тоа врска со голем задник? - Е па се друго е задник. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе новинарот на улица прави анкета за сексуалниот живот на пензионерите и прашува еден дедо каков е неговиот сексуален живот, а тој одговара:
- Епа јас кога ќе станам од сабајле одам по леб и млеко, па го носам внучето во градинкка, па одам на пазар, па потоа го земам внучето од градинка, па одам да докупам уште нешто, па.... Новинарот го прекинува: - Ама извинете јас ве прашав за сексуалниот живот, а не за... - Е синко, денеска мене така ме ебаваат... |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе бил мераклија по рум, и отишол на доктор бидејќи се го болело.
Докторот го прегледува и: - Трпе, под итно мораш да престанеш со пиењето на рум. - Леле докторе сум пробал сто пати ама многу тешко ми оди. - Мораш Трпе, немој да мислиш на рум, немој ни да го спомнуваш, и ќе успееш. Отишол Трпе во кафеана и нарачува, чајче, а келнерот: - Сакате со рум или без рум. - Може .... без чај! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Трпе и Трпана славеле јубилеј од брак и си лежеле во спална. На Трпе му се приспало, а Трпана била расположена за романтика.
- Еее, Трпе, порано ме држеше за рака пред да заспиеме, а сега... Трпе некако се истегнал, ја фатил Трпана за рака и продолжил да си дреме. - Трпе бе, ама и ме бакнуваше... Трпе веќе пола заспан, ја бацил Трпана во образ и си продолжил... - Трпе, Трпе, ама и вратот ми го грицкаше. Трпе се изнервирал, го фрлил чаршафот и изрипал од кревет: - Каде бе, Трпе? - Одам да си ја земам вилицата! |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во училиште на децата им дале задача да напишат песничка, ама да има рима.
Утредента Трпе ја чита својата песна: - "Отишол Климе по риба полугол со маица, а водата му е до јајца". Го искарала учителката зошто пишува безобразни песни. Утредента ете ти го Трпе со нова песничка. - "Отишол Климе по риба полугол со маица, а водата му е до коленици". - Добро бе Трпе, кај гледаш ти во песнава рима? - Ќе има рима кога ќе дојде плима! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |