|
Правата на учениците |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ха...самиот велиш дека изгледаш „швркнато“...како да се однесуваат професорите?
има кодекс на облекување.
значи се облекуваме според пригодата,нели?
а како би се однесувале вие,учениците,кога професорите би се облекувале„швркнато“
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А колку долгата коса може да му смета на ученикот ( конкретно за машки ) во неговото учење или однесување? Кај нас имаше случај еден мој другар да биде приморан да си ја скрати косата поради постојаните навали од класната од типот: “Скрати ја косата, на што личиш, не е за машко долга коса“ итн... “Ти смета при учење и пишување“ А женските што имаат шишки од кои не им се гледаат очите а Не треба и тие да се скратат? А оние што имаат долги, налакирани нокти а? Па со разни декорации? А оние што идат со три тони шминка на нив ко да одат во диско? На таквите треба да им се дотера умот, а не на машките со долги коси. Колку што знам јас, кога го читав кодексот на училиштето никаде не пишуваше дека машките ученици не смеат да имаат долга коса или да има определена дозволена должина. И бај д веј, секогаш постојат стегачи за коса, или т.н. венчиња |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тоа ми беше зборот Литиум
за жал сите норми се тотално изместени
не би да звучам сега ко старо дрндало,ама порано се знаеше како се оди во училиште.
на што личи кога ученичка излезе пред табла со голо меше и дооолги шарени нокти,нашминкана ко за во кафана
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многумина го сметаат за швркнато, затоа така го пишав и тоа во наводници...
А коа ќе видиш , па и не е толку ненормално... не се шминкам, немам лакирани нокти, не носам штикли... па што има толку неубаво во моето, а? имаме и професори кои се облекуваат пошвркнато од мене... И кога ќе ги истрижат нив, тогаш и јас ќе се истрижам, кога ќе престанат да се облекуваат како што си сакаат тогаш и јас ќе престанам, кога ќе се воведат некои правила што ќе бидат прифатени од сите (и професори и ученици) и јас ќе престанам да носам црна облека.... во спротивно ќе продолжам да го избегнувам директорот по ходници за да не му трекне да `ржи, а „маскирното гим одело“ ќе го носам само на скоривање |
|
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ШтооооооОооооо ??? Права? Каков е тој збор? никогаш не постоеле права ни па ќе постојат права на ученици
|
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |