![]() |
|
Благодарност |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | ||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Благодарам на Бог, затоа за се што Го помолив во текот на оваа недела, на се ми се даде одговор и се исполни волјата Божја за мене.
|
||
![]() |
||
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
|
Mu blagodaram za posebniot Blagostvov...
Mu blagodaram poradi toa shto ja svativ smislata na zhivotot, najmnogu za toa. Mu blagodaram vo imeto na Hristos, Amin Amin Amin!
|
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Му благодарам на ДАРИТЕЛОТ за сè, а пред сè за она што никој неможе да го купи со пари!
Благодарам за Небото и сè во него! Благодарам за земјата и сè во неа! Благодарам за Животот и сè во него ! Благодарам за сонцето! Благодарам за земјата! Благодарам за секој - поединечен - здив! Благодарам за Милоста БОЖЈА, Која е единствениот ПАТ преку Кого може да се биде вечно жив! ХалелуЈАХ! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
EvAngelos ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
|
Му благодарам за Неговото Слово, кое е светилка на мојата нога и светлина на мојата патека.
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
![]() |
||
|
Mu blagodaram shto vchera mi gi razjasni potrebnite raboti...
I mu blagodaram shto se smiri topkata na zhestokite postovi... |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Ти Благодарам дека ми дозволи да бидам маjка.
![]() |
||
![]() |
||
|
Cestitam pagane, fala Mu na Gospoda. ![]() |
||
![]() |
||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
|
Му Благодарам секоj миг...фала за честитките...веке ми има скоро година и половина. ![]() |
||
![]() |
||
spiros ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4489 |
|
Фала и Слава БОГУ! ![]() |
||
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
![]() |
||
|
Му благодарам што братот spiros го води цели 39 години и го чува од секакво зло...
spiros среќен роденден, нека мирот и љубовта Божја биде со тебе, морав овде да ти честитам роденден, бидејќи инбоксот ти беше преполн со пораки. ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |