|
За идните родители... |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е убаво кога си бремена да даруваш крв . Дури не е правилно . И направи си тест за бременост за да разбереш дали си или не си ==.
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се секирај, на бебето нема да му е ништо Се надевам дека во скоро време ќе забремениш.
|
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Radmila Rada
Нов член Регистриран: 12.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За тест е рано, треба да добијам здравје на 30ти (или дај Боже да не добијам)... па се надевам ако има некои клетки што се оформуваат да бидат бебе, дека не му попречив во процесот...
И дека во меѓувреме спасив нечиј живот Во секој случај благодарам за вашите размислувања Евангелине и Емил, се надевам и двајцата сте во право |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Не се нервирај Радмилче. Ако крвната слика ти е добра - ич не се коси што си дала крв, па и да си бремена! Кај мене жената уште од млада никогаш не качила над 12 хемоглобин. И, можеш да замислиш, кога беше први-втори месец бремена даваше крв. Докторката не знаеше дека е бремена, па кога после дарувањето тоа и’ го кажавме ни’ рече дека не сме требале ... ама ... отиде. И еве, и жена ми и ќерката (22) се живи и здрави. Така да ... ти реков, не му ја мисли што било. Ослободи се од таа мисла. А за секој случај, во иднина сепак прво провери си дали си бремена, па потоа давај крв. Случајот со мојата жена не значи дека тоа е правило. Не се знае, можеби ќе испаднат некои нескани работи (од сосема други причини), ама ти цело време ќе мислиш дека можеби е од дарувањето. |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Radmila Rada
Нов член Регистриран: 12.Декември.2013 Статус: Офлајн Поени: 38 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благодарам Златник- навистина ми е полесно сега кога го прочитав вашиот случај. Нема да ме јади мисла и да се нервирам беспотребно. Важно јас се чувствувам убаво и здраво, па не ми требаат дополнителни компликации од главата
Ве поздравувам сите и имајте убав ден |
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И? Ќе има тиганици*? * - некои (во Скопје, неправилно) ги викаат мекици! |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |