IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Колку сме спремни да прифатиме нешто различно?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Колку сме спремни да прифатиме нешто различно?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:10
Imam nekoi decista mi disat u vrat i skrisum pisuvam.Zamisli me otkrijat deka sum zbunet i si vlezat na forum da me zaebavaat...brrr ! grozno !...baska ke raskazat na site..
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:35
...turi moderator...da te zashtiti...da gi banira...ama pazi... ne mu davaj "golema plata"... da ne te banira i tebeгазење%20од%20смеење....vo konteks na temata... oti ova odi javno...ne e na LP... da se vidi deka postojat razlicnosti... nekoj so afinitet za pishuvanje...nekoj so afinitet za citanje...a nekoj so afinitet za "citanje vo vrat"... realno...postojat golemi razlicnosti... e sega dilemata e...kolku nie sme spremni da gi prifatime....
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:38
sekoj si prifakja kolku so mu cini
i kolku mu e potrebno
so ima tuca cudno
koga e covecki
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:47
Originally posted by anakin anakin напиша:

sekoj si prifakja kolku so mu cini
i kolku mu e potrebno
so ima tuca cudno
koga e covecki

... nema...
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:49
толеранцијата е добра работа, но човек што е спремен да прифати се, заличува на салфетка-тоалетка
некој со тебе ќе си брише солзи, некој мрсна муцка, некој задник, ... е па, не е сеедно
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 10:54
Originally posted by filmadzijka filmadzijka напиша:

толеранцијата е добра работа, но човек што е спремен да прифати се, заличува на салфетка-тоалетка
некој со тебе ќе си брише солзи, некој мрсна муцка, некој задник, ... е па, не е сеедно

... razlicnostite ne zanacat prifakanje na razlicnostite...tolerancijata ne znaci dozvola... se dodeka ne si licno pogoden... tolerirash... e posle zavrshuva tolerancijata i pocnuva... i mi konja za trku imamo... i junaka za bitku...
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 11:59
Eve neshto shto mi se vide zgodno za ovaa tema vo kontekst na vash*te diskusii:  "Koga celoto choveshtvo(samo bez eden chovek), bi imalo isto mislenje, ne bi imalo povekje prava da go zamolchi toj eden chovek, otkolku shto toj bi imal prava da gi zamolhi site"

A za tolerancijata, sekako do odredeno nivo! Ne mozhesh da tolerirash se i seshto pogotovo( kako shto kazha mamamd), ako si lichno zasegnat!лутина
always look on the bright side of the life!
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 13:39
Samo da ne naletam na nekoja ista kako mene...ke go dovede vo prasanje moeto poteklo...i kako ke ja prifatam,kako...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Август.2008 во 17:32
So sekoja ne mi e ist seksot, e da, toa sum go primetil  збунетост...a so poveketo duri ni seks nemam
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 08:34
...fizickite razlicnosti nekoi luge gi prifakaat...nekoi ne...nekoi se robovi na ubavinata...nekoi na pametta...koja za zal ne se gleda...no se cuvstvuva...  nekoi luge primat davaat na karakternite osobenosti... licno ne mozam da prifatam...iako mnogu cesto se trudam... luge  cij mentalniot sklop nalikuva na devizata-Jas taka sakam... odnosno... egocentrici koi svesno ja minuvaat crvenata linija... pokazuvaat deka momentalno imaat mok...iako znaat deka ne ja zasluzile... ja zloupotrebuvaat svojata momentalna mok...sobiraat okolu sebe luge so ist "kvalitet"... ili poltronski mentalen sklop... pa zaedno se misirat...gazat se pred sebe... ushte po mizerni mi se ...istite tie koi...koga ke tresnata na pleki... i koga na vidikot ke se pojavi druga licnost...kopija nivna... pocnuvaat da ofkaat...da kritikuvaat kako ne e fer... gledajki gi ja od  strana taa mizerija... cesto se prashuvam do kade odi coveckata glupost...  e gluposta... ne onaa dadena od gospod...tuku  onaa -Elajte videjte me...m`cete i trpete me... ama ic ne mozam da ja prifatam...iako vazam za tolerantna osoba...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 08:37
Rodi se covek, skot umri
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 08:52

...se sto e porazlicno od mene i moeto razmisluvanje go prifakam bezrezervno..ama samo na zbor!

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 09:07
Ako go povtori povekepati negoviot stav koj ne se sovpaga so mojot, pocnuvame so spominjanje majki i sajki
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Август.2008 во 10:05
Dali mojot bojler fatil bigor stom posle volku napisani mislenja seuste ne mozam da sfatam zosto prifakjane na razlicnost i tolerancija se gleda kako edno isto
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.