![]() |
|
Колку сме спремни да прифатиме нешто различно? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Автор | |
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imam nekoi decista mi disat u vrat i skrisum pisuvam.Zamisli me otkrijat deka sum zbunet i si vlezat na forum da me zaebavaat...brrr ! grozno !...baska ke raskazat na site..
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...turi moderator...da te zashtiti...da gi banira...ama pazi... ne mu davaj "golema plata"... da ne te banira i tebe
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
sekoj si prifakja kolku so mu cini
i kolku mu e potrebno so ima tuca cudno koga e covecki |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
... nema... |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
толеранцијата е добра работа, но човек што е спремен да прифати се, заличува на салфетка-тоалетка
![]() некој со тебе ќе си брише солзи, некој мрсна муцка, некој задник, ... е па, не е сеедно ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
... razlicnostite ne zanacat prifakanje na razlicnostite...tolerancijata ne znaci dozvola... se dodeka ne si licno pogoden... tolerirash... e posle zavrshuva tolerancijata i pocnuva... i mi konja za trku imamo... i junaka za bitku... |
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Eve neshto shto mi se vide zgodno za ovaa tema vo kontekst na vash*te diskusii: "Koga celoto choveshtvo(samo bez eden chovek), bi imalo isto mislenje, ne bi imalo povekje prava da go zamolchi toj eden chovek, otkolku shto toj bi imal prava da gi zamolhi site"
A za tolerancijata, sekako do odredeno nivo! Ne mozhesh da tolerirash se i seshto pogotovo( kako shto kazha mamamd), ako si lichno zasegnat! ![]() |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Samo da ne naletam na nekoja ista kako mene...ke go dovede vo prasanje moeto poteklo...i kako ke ja prifatam,kako...
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
So sekoja ne mi e ist seksot, e da, toa sum go primetil
![]() |
|
![]() |
|
...fizickite razlicnosti nekoi luge gi prifakaat...nekoi ne...nekoi se robovi na ubavinata...nekoi na pametta...koja za zal ne se gleda...no se cuvstvuva... nekoi luge primat davaat na karakternite osobenosti... licno ne mozam da prifatam...iako mnogu cesto se trudam... luge cij mentalniot sklop nalikuva na devizata-Jas taka sakam... odnosno... egocentrici koi svesno ja minuvaat crvenata linija... pokazuvaat deka momentalno imaat mok...iako znaat deka ne ja zasluzile... ja zloupotrebuvaat svojata momentalna mok...sobiraat okolu sebe luge so ist "kvalitet"... ili poltronski mentalen sklop... pa zaedno se misirat...gazat se pred sebe... ushte po mizerni mi se ...istite tie koi...koga ke tresnata na pleki... i koga na vidikot ke se pojavi druga licnost...kopija nivna... pocnuvaat da ofkaat...da kritikuvaat kako ne e fer... gledajki gi ja od strana taa mizerija... cesto se prashuvam do kade odi coveckata glupost... e gluposta... ne onaa dadena od gospod...tuku onaa -Elajte videjte me...m`cete i trpete me... ama ic ne mozam da ja prifatam...iako vazam za tolerantna osoba...
|
|
![]() |
|
Rodi se covek, skot umri
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...se sto e porazlicno od mene i moeto razmisluvanje go prifakam bezrezervno..ama samo na zbor! |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ako go povtori povekepati negoviot stav koj ne se sovpaga so mojot, pocnuvame so spominjanje majki i sajki
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Dali mojot bojler fatil bigor stom posle volku napisani mislenja seuste ne mozam da sfatam zosto prifakjane na razlicnost i tolerancija se gleda kako edno isto
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |