IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - ...Идивиди Клуб на политички фајтери...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

...Идивиди Клуб на политички фајтери...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 295>
Автор
Порака
Polaris Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2007
Локација: Turkey
Статус: Офлајн
Поени: 1514
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:10
Originally posted by fiks fiks напиша:

a za meshanite brakovi ako se omazi turcinka za albanec taa odma ke ja zapishat kako albanka....
-- Ne e tocno i ova sto go kaza  neznam od kade dobivate ovie informaciiiзбунетост

Изменето од xxll - 01.Јули.2008 во 21:11
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:11
vaka sega ...kazimi ti mene na shto go temelish tvoeto tursko poteklo..ama nema lazenje...sega imame seriozen muabet....pa jas ke ti iznesam moe viduvanje za ovie raboti...
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:13
Originally posted by xxll xxll напиша:

a za meshanite brakovi ako se omazi turcinka za albanec taa odma ke ja zapishat kako albanka....
-- Ne e tocno i ova sto go kaza  neznam od kade dobivate ovie informaciiiзбунетост

ova e cista vistina..pa sum bil svedok na takvo neshto koga albanec ja zapishuvashe svojata zena za drzavjanstvo vo policija ja pisha albanka a taa beshe turcinka predhodno cel zivot

Изменето од fiks - 01.Јули.2008 во 21:14
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:17

vaka sega ...kazimi ti mene na shto go temelish tvoeto tursko poteklo..ama nema lazenje...sega imame seriozen muabet....pa jas ke ti iznesam moe viduvanje za ovie raboti...

Moeto poteklo e od Turcija imam i dokumenti za toa  od kade se dojdeni moite dedovci plus nie turcite imame svoj jazik imame kultura imame istorija nie sme drugi a za torbesite sto kaza preska ti ne znaat sto se kako na primer nekoi makedonci vo istocna Makedonija sto se me razbiras. A ne zaboravaj deka turcite ovdeka bile 500 godini koga si otisle od ovdeka ne zminaja site normalno deka i nekoj turci ostanija ovdeka..
Кон врв
oon Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Мај.2008
Локација: Macedonia
Поени: 397
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:21
Vo pravo e xxll jas znam turci sto ne se pisat albanci imam i mnogu drugari turci i gi znam kakvi se...
Golem pozdrav do site Turci vo Makedonija..
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:27
vo red eve da receme deka si ti so tursko poteklo od turcija...ami sega vidi vaka so drugive shto se pishani turci a ne znaat ni jazik ni butur....shto so niv???
jas vo oci sum im kazuval deka ako se tie turci jas sum mongolec potomok na dzingis kan....eve da receme stanuva makedonija drzava so 10 sluzbeni jazici ..na shto ke lici toa ..a drugive turci koj jazik ke ucat koga majcin im e makedonski...mestoto na mojata kuka e kupeno od zena turcinka vo 1951 godina a go kupil dedo mi ..so ova ti potvrduvam deka imalo tuka turci no najgolem broj se iseleni vo pedesetite godini od minatiot vek....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:32

vo red eve da receme deka si ti so tursko poteklo od turcija...ami sega vidi vaka so drugive shto se pishani turci a ne znaat ni jazik ni butur....shto so niv???
jas vo oci sum im kazuval deka ako se tie turci jas sum mongolec potomok na dzingis kan....eve da receme stanuva makedonija drzava so 10 sluzbeni jazici ..na shto ke lici toa ..a drugive turci koj jazik ke ucat koga majcin im e makedonski...mestoto na mojata kuka e kupeno od zena turcinka vo 1951 godina a go kupil dedo mi ..so ova ti potvrduvam deka imalo tuka turci no najgolem broj se iseleni vo pedesetite godini od minatiot vek....
--aaaaaaaaaaaaaaaaa ti izgleda zaradi inaet mi zboruvas ovdeka kontra abe 1000 pati kazav deka torbesite ne se Turci tie se makedonci ama se pisat nekoji albanci nekoji turci i koj si ti da me mesas so torbesite ovdeka. Ako zboruvam i jas kontra zaradi inaet ke velam deka ne si makedonec tuku si bugarinлутина
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:33
Aj te molam ne me nerviraj...
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:34
ne se razbirame.....ajde drug pat ke se citame...pozdrav
i ne sakam da te nerviram...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:37
xxll uzivaj brat ostajgi za zal i kaj nas makedoncite imaat nekoji nepismeni sto ne znaat da razlikuvaat narodite. Ti ubo mu kaza ama ovoj dudukot fiks ne saka da te slusa...

Изменето од oon - 01.Јули.2008 во 21:38
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:43
Originally posted by oon oon напиша:

xxll uzivaj brat ostajgi za zal i kaj nas makedoncite imaat nekoji nepismeni sto ne znaat da razlikuvaat narodite. Ti ubo mu kaza ama ovoj dudukot fiks ne saka da te slusa...

А ти се рачунаш за писмен БЕ? Па може , ама исто колку што е и XXLL писмен...   
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oon Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:48
Originally posted by DelijaSkopje DelijaSkopje напиша:

А ти се рачунаш за писмен БЕ? Па може , ама исто колку што е и XXLL писмен...   

Ti be srboman eden da si kutis i da begas vo Srbija ili vo Grcija zatoa sto ne si makedonec i ne zasluzuvas da zivees ovdeka.. Sekogas za Srbija mislis a za Makedonija velis deka e juzna Srbija.
Кон врв
DelijaSkopje Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2008
Поени: 1580
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DelijaSkopje Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 21:52

Ti be srboman eden da si kutis i da begas vo Srbija ili vo Grcija zatoa sto ne si makedonec i ne zasluzuvas da zivees ovdeka.. Sekogas za Srbija mislis a za Makedonija velis deka e juzna Srbija.

Стварно така сум рекол БЕ...? А каде? Дај да прочитам...
А ти што си БЕ... Блгарче??? Ај оди си во Бугарија или со XXLL заедно во Турска...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Polaris Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јули.2008 во 22:05
Golem pozdrav do oon i do site vistinski makedonci.големо%20гушкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 295>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.