|
...Идивиди Клуб на политички фајтери... |
Внеси реплика | страница <1 23456 295> |
Автор | ||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од xxll - 01.Јули.2008 во 21:11 |
||
Hayatta kimseye güvenme! çünkü beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vaka sega ...kazimi ti mene na shto go temelish tvoeto tursko poteklo..ama nema lazenje...sega imame seriozen muabet....pa jas ke ti iznesam moe viduvanje za ovie raboti...
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ova e cista vistina..pa sum bil svedok na takvo neshto koga albanec ja zapishuvashe svojata zena za drzavjanstvo vo policija ja pisha albanka a taa beshe turcinka predhodno cel zivot Изменето од fiks - 01.Јули.2008 во 21:14 |
||
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Polaris
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2007 Локација: Turkey Статус: Офлајн Поени: 1514 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Moeto poteklo e od Turcija imam i dokumenti za toa od kade se dojdeni moite dedovci plus nie turcite imame svoj jazik imame kultura imame istorija nie sme drugi a za torbesite sto kaza preska ti ne znaat sto se kako na primer nekoi makedonci vo istocna Makedonija sto se me razbiras. A ne zaboravaj deka turcite ovdeka bile 500 godini koga si otisle od ovdeka ne zminaja site normalno deka i nekoj turci ostanija ovdeka..
|
||
|
||
oon
Сениор Регистриран: 27.Мај.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 397 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vo pravo e xxll jas znam turci sto ne se pisat albanci imam i mnogu drugari turci i gi znam kakvi se...
Golem pozdrav do site Turci vo Makedonija.. |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
vo red eve da receme deka si ti so tursko poteklo od turcija...ami sega vidi vaka so drugive shto se pishani turci a ne znaat ni jazik ni butur....shto so niv???
jas vo oci sum im kazuval deka ako se tie turci jas sum mongolec potomok na dzingis kan....eve da receme stanuva makedonija drzava so 10 sluzbeni jazici ..na shto ke lici toa ..a drugive turci koj jazik ke ucat koga majcin im e makedonski...mestoto na mojata kuka e kupeno od zena turcinka vo 1951 godina a go kupil dedo mi ..so ova ti potvrduvam deka imalo tuka turci no najgolem broj se iseleni vo pedesetite godini od minatiot vek.... |
||
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj te molam ne me nerviraj...
|
||
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne se razbirame.....ajde drug pat ke se citame...pozdrav
i ne sakam da te nerviram... |
||
||
oon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
xxll uzivaj brat ostajgi za zal i kaj nas makedoncite imaat nekoji nepismeni sto ne znaat da razlikuvaat narodite. Ti ubo mu kaza ama ovoj dudukot fiks ne saka da te slusa...
Изменето од oon - 01.Јули.2008 во 21:38 |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А ти се рачунаш за писмен БЕ? Па може , ама исто колку што е и XXLL писмен... |
||
oon
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti be srboman eden da si kutis i da begas vo Srbija ili vo Grcija zatoa sto ne si makedonec i ne zasluzuvas da zivees ovdeka.. Sekogas za Srbija mislis a za Makedonija velis deka e juzna Srbija. |
||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно така сум рекол БЕ...? А каде? Дај да прочитам... А ти што си БЕ... Блгарче??? Ај оди си во Бугарија или со XXLL заедно во Турска... |
||
Polaris
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Golem pozdrav do oon i do site vistinski makedonci.
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 295> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |