|
Дали верувате во БОГ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 73> |
Автор | ||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
NIKOGAS NEMA DA RAZBERETE DEKA
NEMA NISO POGOLEMO OD COVEKOT NIE SE IZBORIVME ZA TAA POZICIJA NO NEZNAM SO NE TERA DA SMISLUVAME BOGOVI I DA GI STAVAME NAD NAS KO DA NE SI VERUVAME DEKA EDEN DEN ZVEZDITE KJE BIDAT NASI A NE BOZENSTVENI ZAL MI E KOGA - JA SAKATE IZMISLICATA POVEKJE OD COVEKOT |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
GABRIEL_DESTROYER
Сениор Регистриран: 23.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 122 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Не сум го видел ама сега правиме муабет за чувства а не може да се види |
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Bogovite na odredeni mesta vo odredeni vremenski period i treba da gi stavame nad covekot inaku treba da se ramo do ramo so covekot.... |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Но сепак може се да се смени а мажот одсекогаШ се сметал за посовршен и ќе се смета затоа што има цврст катактер.Зошто тогаш жената го изела забранетото овошје бидејки не е трпелиВА и има мек карактер ОВА ГО ТВРДАМ. Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 02:05 |
||||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A koj go zeznal mazot da kasne od ovosjeto ?????? |
||||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па она но сепак он не се смета за виновник тој немало да касне ако жената не го вовлечела
|
||||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Па и жената немала да касне ако змијата не ја вовлечела
Змијата - жената, жената - мажот, сите јабана
|
||||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ама сепак ја не ги мразам жените но сепак ако мажи нема ке нема жив свет ке нема потомство,иднина.
Изменето од GABRIEL_DESTROYER - 05.Јули.2008 во 02:30 |
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Абе на еден начин жената е од корист.Но сепак е мн потреба оти треба дома да ми напраи јадење инаку не ми треба
|
||||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
evan zmijata pred da im ponudi jabolko bila krokodil ili neso drugo???? aj veronauticari pomognete kako izgledala zmijata????? Изменето од anakin - 05.Јули.2008 во 02:34 |
||||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Блјак одвратна.МН.долга црна со зелено и кафеави кругови мислам така несо бесе ама не сум сигурен.
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se barat ekstremiteti ili krila GABRO
|
||||
|
||||
GABRIEL_DESTROYER
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Зс викас така во тоа време биле инакви а со тек на време и мешање станале вакви а дека сум 100%сигурен не сум Ама 50%сум
|
||||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne nego gospod rekol
zmijo za kazna kje se valkas celo vreme po prasina i kje polzis pred toa kako se dvizela |
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 73> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |