|
Месото е убиство !!! |
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Автор | |||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...jas ve molam diskutirajte na temata od filosofski aspekt, ne od fizioloski...
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
za mene nema niso filozovsko vo nejadenje meso no kje ima forumdzii koi gledat filozofija i kje pisat taka da ne se sekiraj, da ne ti propadnit temava Изменето од anakin - 28.Април.2008 во 23:19 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има филозофско и морално во тоа што за да јадеме месо треба да убиеме! Прашањето е дали е тоа неизбежна потреба (нужно зло) или може тоа на некој начин да се избегне? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:37 |
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moralno???? jas kje ti kazam so e moralno miralno e da imas custvo deka si del od civilizacijata narecena covecka vrsta i da se grizis taa civilizacija da prezivee i da zivee vo blagobit e toa e moralno da se grizis za covekot a posle za ostanatoto |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
no iskreno blagodarejki na moira sum procital so vsusnot - ti postavuvas ovde
iskreno ne citam mnogu uvodni zborovi- moja greska kje se spremam i kje napisam za UBISTVO - koe ti sakas da go nametnes |
|||
|
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро, точно.... тоа е јасно! Првенствена цел на секоја единка во природата е да опстане и да го продолжи својот вид! Ама што мислиш, не можеме да го продолжиме својот вид со јадење на овошје и зеленчук??? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:37 |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a zasto bi go pravEle toa?????????????
navistina NE VI E JASNO DEKA NA COVEKOT ZA DA BIDE POPOLNO ZDRAV MU E POTREBNO TOA SO PRIRODATA MU GO DODELILA SE JADCI SME I MORAME I MESO- TOA E FAKT i ako dosta vegetarijanci ne se slozuvat i toa e nivno pravo NO NASE PRAVO NA PLANETATA E DA SI PREZIVEEME ISTO PRAVO GO IMAT SITE ZIVI SUSTESTVA NA OVA PLANETA AKO MU ZABRANIME NA COVEKOT - TREBA NA SITE- ORLITE LAVOT ..ITD ITD |
|||
|
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Добро, ова ти е добар пример. Значи треба да се помириме со фактот дека тоа е законот на природата и да продолжиме вака? Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:37 |
|||
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da brza, go chitav ova vo eden vesnik, i ushte mnoogu drugi vakvi raboti, ama odamna beshe i samo na ova mi tekna da go napisham. inaku ne mozesh so zabi ti da zadavish elen |
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
NE TREBA DA SE POMIRUVAME SO FAKTITE NIE SME NAJGORE VO LANECOT NA ISHRANA ( ova nevazi za individui poedeni od lav tigar ili ajkula) SO IMA DA SE POMIRUVAM KOGA E TOA FAKT - PA MIE VLADEEME SO OVOJ SVET I NASATA ZADACA E DA SE CUVAME PRVENSTVENO ZNAES MI E NEKOGAS MRSKO- KOGA NEMA PARI ZA CRNCITE VO ETIOPIJA A SE TURAT MILIJARDI ZA NEKOI PINGVINI NISO PROTIV PINGVINITE- NO SEPAK LUGJETO I AKO CRNI MI SE POVAZNI |
|||
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
I NIE NEMAME IZBOR NO TEBE TOA USTE NE E JASNO JAS NEZBORAM ZA TEBE I MENE KAKO EDINKA NEGO KAKO COVEK I CIVILIZACIJA POD DVA- ti ocigledno ne si gledal so e surovo vo ANIMAL PLANET Изменето од anakin - 28.Април.2008 во 23:45 |
|||
|
|||
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Сум гледал јас Animal Planet, верувај, таа програма ми е меѓу омилените и знам што се дава на неа . Kога зборувам за суровоста на човекот мислам на пушките, ножевите, секирите и сличните “орудија“ кои ги користи. А животните кога се убиваат што користат?
|
|||
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|||
james dean
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако зборуваме за суровост - од човекот посурово суштество нема. Да не набројувам што се прави човекот, не само со животните, туку и со самиот човек! Изменето од james dean - 05.Февруари.2010 во 19:38 |
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |