|
Помош! |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | ||||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nekoi nemaat crvena linija!!!!!!!!
|
||||
KUKOC7
Сениор Барон Минхаузен Регистриран: 26.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 1852 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo sekoj slucaj e cudna situacija!!!
|
||||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
OVA BESE MOJOT SOVET.........SAMO KOJ PROCITAL,PROCITAL
|
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I OVA
|
||||
seka
Сениор Guardian Angel Регистриран: 04.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4418 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bas taka! Stvarno zacudena, iznenadena i malce iznervirana sum!! Razmislete malce pred da pisuvate nesto !! I PORASNITE ednas!!!
|
||||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I tebe toa ti e smesno??????????????? |
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
E MI E.....
|
||||
којсумјас
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemam sto poveke da ti kazam, smej se!!! |
||||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
se soglasuvam Изменето од LouWeed - 11.Април.2008 во 16:04 |
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aha DA!
|
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Мојот совет е да почекаш и да не избрзуваш со вакви работи, затоа што не се работи за ситница преку која можеш да прејдеш лесно или пак да ја заборавиш. Не му дозволувај да управува со твоите одлуки и чувства, колку далеку ќе одиш и кога е само и само твој избор. Ако не ти се допаѓа идејата тој тоа треба да го почитува посебно затоа што си многу помала од него. Изменето од Monuska - 11.Април.2008 во 18:56 |
||||
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
||||
topsexy
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
SOS,PLEASE SOMEONE HELP ME......THIS IS NOT HEALTHY FOR ME.......
|
||||
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dete zosto brzas da vlezes vo svetot na vozrasnite?!?!?!? I uste zgora na toa nekoj te prisiluva na nesta koi nesakas da gi pravis a i ne treba da gi pravis, pa ti si uste dete za takvo nesto!!!! Neznam sto te navelo da bides so nekoj koj e pet godini postar od tebe ama G-dinot "PREKRASEN" kako sto go narece ti e obicen izmamnik.... Malecka nauci prvo sto e toa LJUBOV pa potoa Ljubi bez granici.... Ovaa sto G-dinot "Prekrasen " te tera so sila da go pravis ne e Ljubov,.....toa e iskoristuvanje....Ne se predavaj Malecka....ke zalis....
P.S . Uste nesto koga veke barase sovet te molam prifati gi sovetive sto gi dobivas tuka ovde ti ukazuvaat na realnosta a ne na fantazijata vo koja zivees sega
|
||||
Kral Marko
Нов член Регистриран: 12.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Mala, sakam da ti ukazam na nekolku fakti.
Sigurno ja imas citano knigata Romeo i Julija od Shekspir. Vo nea se zboruva za neiscrpnata i silnata lubov pomegu dve mladi licnosti. Vo istata taa kniga koj cel svet ja slavi, se spomnuva i intimen odnos pomegu tie dvajca mladi. Ako ne si ja procitala knigata eve da ti kazam deka Romeo vo knigata ima 14 godini, a Julija 13. Vo tie godini lubovta e najcista i najverna, najbudalesta. Ti nikogas povtorno vo zivotot nema da imas 14 godini i da sakas kako sega. Zivotot e kratok i zatoa celosno iskoristigo. Nemoj da se plases dali ke bides povredena, zosto koga i da e nekoj kreten ke te povredi, taka da toa e neizbezno. Prethodnive devojki, koi ti davaa soveti jas ti garantiram deka ne docekale ni do tvoja vozras za da spijaat so sakanata licnost, ili mozebi mu e krivo zosto ti imas tolku prekrasno dozivuvanje. Zatoa ti slusajsi go nego, i pravi se sto ke ti rece, od kade znaes, mozi od toa da ispadne edna golema i nepovtorliva romansa. Pozdrav. Изменето од Kral Marko - 12.Април.2008 во 08:34 |
||||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |