|
Дијалектика |
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Автор | ||
DAIJA
Сениор Регистриран: 08.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1668 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne znam, ti rekov, amerika i se e mozno, ne mu ni lici, a nema ni tolku godini, ili jas ne mu gi gledam posto e temnolik....
A moze tuka e problemot pomegju poimanjeto na teologijata. Moze za niv e edno, a za muslimanite e drugo....
Nego aj ti objasni mi za verziite na petoknizieto!
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ќе ми укажеш тогаш кога ќе ме цитираш каде јас за ВЧЕРАШНАТА емисија Дијалектика сум рекол дека е плод на муслиманите.
Се додека не најдеш и цитираш таква изјава во некој мој пост, секој твој нареден коментар на оваа тема ќе биде ветар и магла
Упорен сум затоа што дадовте лажни изјави во мое име
|
||
Посветен на изворното христијанство проповедано од Христос и апостолите.
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Единствените докази би ти биле да се смееш ама тоа неможе да те доведе до вистината . Историја пишувале победници а библија пишувала империја во очај на распаѓање па смеј се колку сакаш. Астрологија хм ме замисли за момент , па објасни ми што во неа е измислено и што ја поврзува со теологија. |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Doulos Evangelos Регистриран: 28.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9913 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поентата ми беше да докажам дека типот не беше доктор по теологија. Значи го фативме типот како умислено лаже, а со тоа отпаѓа и веродостојноста на неговите тралалајќи од почетокот, до крајот на емисијата.
Филипче, замарај некој друг, јас и ти сме на различна фрекфенција Изменето од EvAngelos - 17.Февруари.2008 во 21:27 |
||
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
О следбеници на Книгата, дојдете да се собереме околу зборот нам и вам заеднички: никого освен Бог да не обожуваме и никого да не Му здружуваме!
|
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не те разбирам на кои верзии мислиш
|
||
|
||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve kade EvAngelos: Како и да е, ме разочара клипчево. Јас си реков дека ќе видам нешто ново и предизвикувачко, нешто за што муслиманите малку повеќе се потрудиле, ама ништо |
||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
||
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
||
MAKEDON-FILIP
Сениор Регистриран: 29.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 731 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е најцврст доказ повлечи се и бегај. Ако е теолог немаше да богохули (како што се вика по верски) |
||
EvAngelos
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како што читаш, јас таму зборам за клипчето, а не за емисијата Дијалектика.
|
||
|
||
DAIJA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za jehvisticka, popovska, elohisticka i uste edna...
|
||
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Епа тоа клипче господине ЕвАнгелос беше токму во ТАА ЕМИСИЈА,така да немаш толкава потреба од заобиколување на твојата изјава,ионака не ти замерувам,барем јас лично.Твое право е да мислиш што сакаш. |
||
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e se soglasuvam so efendija-- deka sekoj ima pravo da mislis so saka
ama i da go iskaze bravo efendija- zapravo bravo bravo |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
efendija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
благодарам Анакине...благодарам! ама да биде во границите на дозволеното.. |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 23456 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |