IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Вероисповед
  Активни теми Активни теми RSS - А што ако  Господ беше  жена?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

А што ако Господ беше жена?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
Автор
Порака
kejt-d-grejt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 6228
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 21:47
KOJ VELI DEKA BOG E MAZ? MAZ I ISTO TOLKU KOLKU STO E I ZENA.

CAK SHTAVISHE...MAZITE NEMAAT MENTALNI SPOSOBNOSTI DA ORGANIZIRAAT MILION RABOTI VO ISTO VREME I SITE DOBRO DA FUNKCIONIRAAT. MAZITE KE SE SPLETKAAT, KE SE ZBRLOZAT I SE' KE POBRKAAT..NE, NE... BOG MORA DA E ZENA!!!
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
Кон врв
Sahih Bukhari Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Декември.2007
Локација: Germany
Поени: 389
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sahih Bukhari Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 21:52
Navistina zenite imaat poveke sposobnosti.....

eve na pr. mozat da imaat odnos so maz, a da mislat na Bret Pit

Na Boga nemu dolikuva ova, Bog nema pol, Bog e visoko nad toa shto mu go prepishuvate, ke vi stane jasno koga ke dojde momentot odreden za site vas!!!!
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
Кон врв
mamma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Јануари.2007
Поени: 9879
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 21:53
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

KOJ VELI DEKA BOG E MAZ? MAZ I ISTO TOLKU KOLKU STO E I ZENA.

CAK SHTAVISHE...MAZITE NEMAAT MENTALNI SPOSOBNOSTI DA ORGANIZIRAAT MILION RABOTI VO ISTO VREME I SITE DOBRO DA FUNKCIONIRAAT. MAZITE KE SE SPLETKAAT, KE SE ZBRLOZAT I SE' KE POBRKAAT..NE, NE... BOG MORA DA E ZENA!!!

Kejt.......d.....GREJT....трепкањетрепкање

Shot at 2007-06-30[/IMG]
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 21:59
Originally posted by Sahih Bukhari Sahih Bukhari напиша:

Navistina zenite imaat poveke sposobnosti.....

eve na pr. mozat da imaat odnos so maz, a da mislat na Bret Pit

Na Boga nemu dolikuva ova, Bog nema pol, Bog e visoko nad toa shto mu go prepishuvate, ke vi stane jasno koga ke dojde momentot odreden za site vas!!!!

TOA ZA NAS GRESNICITE SE ODNESUVA DEMEK, TEBE SE' TI E JASNO I KAJ SI I KAJ KE BIDES, TAKA???? ABE ODI TAMU...голема%20насмевка
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:05
Koe dete poveke go saka tatkoto poveke od majkata ? Koj tatko poveke go saka deteto od sebe si ? Dobro sea moze malku preterav, ama tuka e negde
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:10
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Koe dete poveke go saka tatkoto poveke od majkata ? Koj tatko poveke go saka deteto od sebe si ? Dobro sea moze malku preterav, ama tuka e negde

da, da...odprilika...газење%20од%20смеење...
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:10
кОГА ГОСПОД БИ БИЛ ЖЕНА НА СВЕТОВ СЕ БИ ФУНКЦИОНИРАЛО ВО НАЈГОЛЕМ РЕД. АМА ЗАТОА ШТО НЕ Е, ЖИВЕЕМЕ ВО ХАОС.
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
majstorce62 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...

Регистриран: 23.Декември.2007
Поени: 4251
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај majstorce62 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:13
Originally posted by postariot brat postariot brat напиша:

Nikoj ne vlozuva trud da napravi i vozvisi vlaknest majmun koj misli
samo da siluva, ubiva i graba...ne , gospod ne e takov...gospod
prostuva, zenite prostuvaat otsekogas...za sekogo ima ljubov, mazite se
sebicni, znam po mene.(zbunet)Bog te sozdade zbunet spored obrazot svoj, znaci bog e zbunet i se prasuva zosto li go sozdadov ovoj.Zalam sto slusam deka ne umees da sakas, no veruvaj deka toa ne e tesko, samo pomisli kolku ljubov ti bila potrebna za da prezivees dosega kolku ljubov ti daletvoite roditeli rodnini i prijateli.Zablagodari im se , ako ne mozes na site da se setis togas lesno e samo zablagoda ri mu se na Boga a toj ke ti momogne da im se zablagodaris i nim so toa ke znaes deka sakas.Sakanjeto ne e nesto sto se uci ili nesto sto moze da se definira ednostavno e ili sakas sekogo ili ne. koga ke sakas sekogo ke svatis deka i Hitler ne bil mnogu polos od nas samo ne znael da saka, ama i deka dokolku gi sakas site lugje kako sebe si ke sprecis mozebi da se pojavi nekoj polos i od nego.големо%20гушкање

ЗНАЧИ ГОСПОД БИЛ ВО СОСТОЈБА НА ЗБУНЕТОСТ ПА ГО СОЗДАЛ ЗБУНЕТИОТ.ПОТОА ПОЧЕКАЛ ДА МУ СЕ ВРАТИ СОСТОЈБАТА НА ПОЛН ИНТЕЛЕКТУАЛЕН НАБОЈ ПА ТЕ СОЗДАЛ ТЕБЕ.ЧОВЕКУ, КОЛКУ СИ ТИ СРЕЌЕН ШТО ГОСПОД Е МАЖ
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:17
send file... i prati go vo tema SOVRSENSTVO
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:38
ami Bog bi trebalo da e masko ( I ADAM E MASKO OD KAKO LAPAJ JABOLKA)

DA BESE ZENA KJE BESE BOZICA

TOA SO NE E ZENA DOKAZUVA MUSLIMANSKA VERA- KOJA ZENITE NE GI FERMA---- DOKAZ( DEKA NE GI FERMA VIDOV NA OLIMPIJADA NESMEELA ZENA DA NOSI IRANSKO ZNAME- NEBILA DEMEK DOSTOJNA)

da bese Allah zensko nemase da dozvoli takvo odnesuvanje kon zenite
izgleda bash go briga za niv koga ne e od niven soj

Изменето од anakin - 12.Февруари.2008 во 22:50
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kejt-d-grejt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 22:42
 DEKA NE GI FERMA VIDOV NA OLIMPIJADA NESMEELA ZENA DA NOSI IRANSKO ZNAME- NEBILA DEMEK DOSTOJNA)

EEEEE.....SVASHTA!!!....CCC....
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 23:12
Originally posted by kejt-d-grejt kejt-d-grejt напиша:

DEKA NE GI FERMA VIDOV NA OLIMPIJADA NESMEELA ZENA DA NOSI IRANSKO ZNAME- NEBILA DEMEK DOSTOJNA)EEEEE.....SVASHTA!!!....CCC....

sirni malce tuka,da se prosvetlis.

http://www.youtube.com/watch?v=WDvZr0NG08M
Кон врв
Omer El Faruk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Декември.2007
Поени: 997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Omer El Faruk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 23:14
Originally posted by anakin anakin напиша:

ami Bog bi trebalo da e masko ( I ADAM E MASKO OD KAKO LAPAJ JABOLKA) DA BESE ZENA KJE BESE BOZICATOA SO NE E ZENA DOKAZUVA MUSLIMANSKA VERA- KOJA ZENITE NE GI FERMA---- DOKAZ( DEKA NE GI FERMA VIDOV NA OLIMPIJADA NESMEELA ZENA DA NOSI IRANSKO ZNAME- NEBILA DEMEK DOSTOJNA)da bese Allah zensko nemase da dozvoli takvo odnesuvanje kon zeniteizgleda bash go briga za niv koga ne e od niven soj

Zosto ne veruvas vo Gospoda Anakine?
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Февруари.2008 во 23:31
so znam Omere da ti kazam
te razbiram deka ti veruvas
nekoj ti kazal za negovo postoenje
seda odis vo dzamii se molis se klanjas
pravis ona sto se preporacuva
custvuvas deka e toa neso dobro
ok za tebe
se raduvam deka imas zanimacija
ili neso so te tera napred prema negovite pravila i koj ti dava nadez na
zivot posle zivotot

no ako zatvoris oci
i se zaprasas - navistina koga toj mi se pojavi, obrati koga jas licno najdov dokaz deka toj e tuka so mene vo mene
mislam deka nema da najdes prav odgovor kako i milijarda drugi vernici
no
za da odvovoris sam pred sebe - navistina treba da si maximalno iskren

jas bev i si ostanav iskren
deka sum sam na svetot
sam - so niedna nad pomos i takov sam kje moram da se boram za moeto ubavo mesto na ovoj svet
da si veruvam sam na sebesi i deka nema da dobijam od gore pomos ako neso nema da trgne kako so treba
iskreno mislam deka sam se izboriv za toa so go znam i imam

pozdrav omere

mi se dopadna tonot na koj me prasa

Изменето од anakin - 12.Февруари.2008 во 23:32
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.