|
ДОБРИ ВЕРНИЦИ НАСПРОТИ ДОБРИ АТЕИСТИ |
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Автор | |||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Чекај Атеист, дали си се нашол во таква ситуација реално или мислиш дека доколку би се нашол не би побарал помош...од Горе?
|
|||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
milo mozes i da pobaras i da pomislis znaes nadesta umira togas pretposledna nema koj da ti pomogne site ginat i vernicite i ateistite Изменето од anakin - 26.Декември.2007 во 02:02 |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа недај Боже да се најдеш...можеби тогаш ќе откриеш и дека не си Атеист
|
|||
|
|||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Изменето од Sahih Bukhari - 26.Декември.2007 во 02:03 |
|||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|||
maria_magdalena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Анакине, така е нема бегање
Но на што би се надевал во една безизлезна ситуација кога човечките ресурси ќе се покажат немокни?
|
|||
|
|||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
За жал се имам најдено во таква ситуација, и сум имал среќа. Од каде тоа горе?? |
|||
Да бидеш верник е исто како да си слеп, а да раскажуваш за светлината (Атеист)
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hahah
no togas i ne ti vredi zatoa so imas uste nekolku miga da se potsetis na najbiznite negubi togas vreme za drugo moj sovet |
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
Ateist
Сениор Регистриран: 01.Јуни.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но тоа нема да го знаеме ни јас ниту пак ти. Затоа не лупај глупости |
|||
|
|||
Sahih Bukhari
Сениор Регистриран: 05.Декември.2007 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 389 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Isak Njuton rekol:
GOLEMA E GLUPOSTA DA SE VERUVA DEKA OD SLUCAJNO FRLENI NOTI VO VAZDUH MOZE DA SE DOBIE NEKAKVA MELODIJA!!!! |
|||
OUR DIGNITY IS IN ISLAM!!!
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Devojkava sie apsolutno vo pravo i ne lupa gluposti.Bravo Marija! |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Но една работа гледам и не можам да се изначудам, како бе луѓе ниеден верник не умира??
па јасно, нив господ им помага, ги спасува затоа што веруваат во него..... леле како не ми текна.... |
|||
|
|||
Ateist
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Браво Марија, погоди стварно бе појма сум немал дека и јас сум бил верник...... |
|||
|
|||
efendija
Сениор Регистриран: 18.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da nesi policaec be ti batka? |
|||
"Zadovolen sum Allah da mi bide Gospod,Muhammed pejgamber a Islamot vera"
|
|||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
trebase da stoi pomogne- lapsus milo mozes da se nadevas togas i dobro e toa no posle se sveduva na isto nadevajki se ili ne rezultatot e ist zatoa so navistina nema so da ti pomogne |
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |