|
Друмска кафана со место за пушење |
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1024> |
Автор | ||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sanjaaaaa calipso
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
I Calipso ja razbudivme ...kolku sme glasni...
Dobro utro...spanke...
|
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
кафето го прескокнавме ....... се префрливме директно на дезинфекција ......... само остана прашање за ДЕЗИНСЕКЦИЈА .... има бајаги ТАФТАБИТИ
|
||||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Auuuu...pa go digna odma nosot...
|
||||
|
||||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ептен рано сте почнале
|
||||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
епа штом нема кафе... |
||||
||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Za niv ke ni treba tesko vooruzuvanje..ne se cistat lesno...
|
||||
|
||||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
има , има .... за тебе секогаш
|
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
za sanja mora oti ona so cak noris si zivee...........
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ova e samo za sanja...da ne mi place cel den deka ne sum i dal kafe...
|
||||
|
||||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тешко за тешки .... ТАФТАБИТИ ....... а да употребиме пламенофрлачи ? ..... барем некое чварче за со винцето да остане
|
||||
sanja-a
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
испаднав плачка сега
фала за кафето ептен ми треба |
||||
||||
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Dogovoreno...ama ti da go jades...onoj "nasiot" .....
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 389390391392393 1024> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |