|
Вицотека |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 240> |
Автор | |
soncence
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zosto 6 se plasi od 7?
-?! Zatoa sto 7 ne e 9. |
|
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две комшки.
- Како тоа ти имаш 5 деца и шестото ти е на пат, а јас мака мачам и не можам ни едно да имам. Еве со мажот ми одиме секој ден на доктор и ништо. - А да пробаш на доктор да отидеш сама |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
Emus
Сениор Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Струмичанец во Америка и носи лубеница. Го гледа американецов и го прашува што е тоа. Лубеница вика Струмичанецов.
- Е колицки лубеници има кај вас , да ги видиш нашиве колкави се! - Идниот пат Струмичанецов носи диња. А американецов повторно: - Е колкаво дињче, кај нас да видиш колкави се. - Третиот пат Струмичанецов носи патлиџан. И Американецов: - Што ти е тоа бе што го носиш, толицко? - Рибизла, ебате бељата, ебате |
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
march3
Нов член Регистриран: 18.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site se super
|
|
Love,
Me :) |
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Постара госпоѓа разгледува претежно досадни слики во уметничка галерија, кога во еден агол забележува слика која и штрчи, па го прашува уметникот:
- Што по ѓаволите е ова??? - Па ова госпоѓо би требало да биде мајка со дете. - А зошто не е? |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стара брачна двојка решила да прослави втор меден месец во истиот хотел како и првиот пат. Пред да ја почнат онаа работа, мажот оди во тоалет, исто како пред многу години и излегол по 5 минути, смеејќи се гласно, исто како пред многу години. Жената го прашува:
- Абе, зошто се смееш? И тогаш се смееше, ама ми беше срам да те прашам. Што е работава? - Претходниот пат кога отидов на мочање, го измочав цел ѕид. Сега, си ги измочав кондурите. * * * Неколку работи што децата ги учат сами: - Кога мајка ти е лута на татко ти, не и давај да те чешла. - Ако те удри сестра ти, не ја удирај и ти. Секогаш вториот го јаде стапот. - Не кивај додека те шишаат. - Не го оставај кучето да ти ја чува храната. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Гледаат зајак и зајачица магионичар во циркус како вади зајчиња од шапката. Прво едно, па друго, па трето..... Се врти зајакот кон зајачицата и вика:
- Не е лошо, ама мене повеќе ми се свиѓа како ние тоа го правиме. * * * Дошло крај на школска година и сите ученици на учителката и донеле убаво завиткани подароци . Го земала учителката подарокот од синот на цвеќарот, го протресла, па прашала? - Ова мора да се цвеќиња? - Така е учителке. - одговорило детето Потоа го земала подарокот од ќерката на слаткарот, го протресла, па прашала? - Ова мора да е кутија слатки. - Да учителке. - одговорило девојчето. На крај го подигнала подарокот од синот на газда на продавница за алкохол. Видела учителката дека нешто тече од кутијата, па земала малку со прстот, лизнала и прашала: - Дали е ова вино? - Не учителке. - Да не е шампанско? - Не е. - Се предавам. Што е тогаш? - Кутре. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оди Шкот по улица и среќава пријател исто така Шкот, па го прашува:
- Каде бе пријателе? - Еве одам во продавница. Ми се скрши забец од чешелот, па одам да си купам нов. - Море комшија, па не мора да купуваш нов чешел само заради еден забец. - Е морам, тој беше последниот. * * * - Што рекла плавуша кога почнал да се тресе авионот? - Мора да е земјотрес! * * * - Која е сличноста помеѓу сендвич со плескавица од соја и вибратор? - И двете се замена за месо |
|
|
|
DreamGirL
Сениор Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си биле две компирчиња и си оделе и едното му рекло на другото ај АЈ СЕ ЕБЕМЕ и другото му рекло НЕ МОЖАМ ИАМ КЕЧАП !!!
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
anne
Група Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TATKOTO GO PRASUVA SINOT:
-Sine kako pravi maceto? -MJAU MJAU!!!! -DOBRO A KUCETO? -AV AV TATO!!!!! -A GLUVCETO????!!! -KLIK, KLIK TATO!!!!! |
|
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
|
The*BeST*
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Размножување |
|
The*BeST*
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се вратил татко му на Игорче од пат и го гледа Игорче како вози нов точак. Зачуден го прашува:
- Од каде ти се парите за ваков точак? Сигурно кошта 400 марки. - Од шетање бе тато. - Какво шетање бре, кажи ми од каде ти се парите?! - Па, секој ден додека ти беше на пат, комшијата Коле доаѓаше да ја види мама, а мене ми даваше по 20 марки и ми кажуваше да шетам. |
|
|
|
Emus
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Разговараат две сарми во желудникот, кога наишол еден коњак. По некое време ете ти и втор, па трет. Сармиве го прашале четвртиот што се случува.
- Еј да знаете каква журка е надвор, лудница, хаос!!! - Еј супер ај одиме надвор - рекле сармите! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 3738394041 240> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |