|
A1 Teлевизија најгледана? Зошто? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041> |
Автор | ||
VaZoLjIN
Група господ Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 55 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас кажувам дека не постои релевантен извор кој може да потврди која телевизија е најгледана во Македонија.И моите ги гледаат овие две серии ама тоа не е репер за гледаност.И јас гледам понекогаш А1 ама несакам некој да ме лаже.Еве прост пример дека А1 најгледана е чиста лага: Ниту Рамковкси ниту агенцијата која го мери рејтингот на телевизиите не даваат објаснување како е можно во првите два часа на денот на молкот на А1 рејтингот на телевизијата со црн екран да биде двојно поголем од сите други телевизии кои емитуваа редовна програма. Апсурдни се и официјалнтие обајснувања дека 90 насто од гледачите на А1 во моментот на самоисклучувањето на програмата се префрилиле на телевизиите кои емитуваат програма на албански јазик а ниту еден на програмтие на Сител, Алфа, Телма или Канал 5. Линк до текстот Изменето од VaZoLjIN - 20.Јануари.2011 во 02:59 |
||
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa izgleda nisto i od a1 bideci a1 ja zatvorija.uste malce i ostana na a1. A bogami kako trgnalo i na cela difuziaja.
Изменето од ARTE - 05.Февруари.2011 во 17:51 |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене ми е супер а1
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама изјасни се оти ти е супер
|
||
krkovicka_mala
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2010 Статус: Офлајн Поени: 99 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobra e samo sto sega pocna malku da preterva
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
искрено, морам да признаам дека ми се допаѓа емисијата со Јофе, не дека нешто го обожавам него, нити критиките кои ги даваат, туку начинот на кои се даваат критиките, односно со извадоци од снимки од настани, интервјуа и емисии, па се дозволува да се направи една ретроспектива на излагањата на нашите политичари и да се види колку немаат смисла
препорачувам емисии од ваков стил и на други телевизии, најдобар начин е на следење на политичарите од било која партија и нивните изјави со кои многу често не прават будали |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Izgleda jas sum edinstvena sto ne gleda A1!
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
И јас не гледам А1
|
||
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
always look on the bright side of the life!
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ама јас сум од странство и кај мене не се фаќа
|
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не сте единствени ....
Во последно време и јас не ја гледам А1 ...
не ми се допаѓа ..сета онаа циркузијада...што ја прават....
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas ne gledam A1 |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Напнаа многу.
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Внеси реплика | страница <1 3738394041> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |