![]() |
|
Се прашувам ??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 261> |
Автор | ||||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sp-NA koj datum e Veligden vo Makedonija?
![]() Изменето од емил - 22.Јануари.2012 во 14:23 |
||||
![]() |
||||
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
|||
На 15 април.
![]() |
||||
![]() |
||||
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
|||
сп ми се налути?
|
||||
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
||||
![]() |
||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|||
сп на кого толку му недостигав па сакаше само гласот да ми го чуе
![]() |
||||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
СП-може ли ова да се случи
![]() „Анонимни“ утре ќе ги рушат Фејсбук, Твитер и други поголеми социјални мрежи |
||||
![]() |
||||
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
|||
SP....Zs za mene nemase karta mego onie 1000
![]() |
||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||
![]() |
||||
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
|||
сп...што им е на луѓево???
|
||||
![]() |
||||
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
|||
sp.. lazenje so isav razbiram, ama pa negovovo be? Zosto neumorno laze?
|
||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||
![]() |
||||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
|||
СП...Оти некогаш ме разбират луѓето погрешно...а не сум таков...
![]() |
||||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||||
![]() |
||||
gonzo ![]() Сениор ![]() ![]() Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
|||
SP...Kako se delea kartite??? |
||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||||
![]() |
||||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
|||
СП..само јас и Сањето ли одмараме
![]()
Изменето од mamamd - 23.Јануари.2012 во 18:53 |
||||
![]() |
||||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
|||
дефинитивно мамад ![]() |
||||
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||||
![]() |
||||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|||
СП..кај е другаров сеа да се јави кај Јанко,да легне на список
![]() |
||||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||||
![]() |
||||
|||
сп... научени се да добиваат на тацна, тато носи, мама меси... па после тој што не помага е себичен... кој е себичен јас или тие?
|
||||
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3738394041 261> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |